Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ! ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΝΕΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ



Επιμένουμε και θα επιμένουμε να αναδεικνύουμε τις μεγάλες στρεβλώσεις που υπάρχουν στον δήμο Χαλανδρίου.

Τις μεγάλες μαύρες τρύπες στα οικονομικά του δήμου.

ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΤΡΥΠΕΣ - ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΕΙΣ "ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ" και ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ , που δεν είναι ΚΑΘΟΛΟΥ "παραλείψεις" - κατά την ταπεινή μου γνώμη - αλλά συνειδητή και επιτηδευμένη αδράνεια για την εξυπηρέτηση συγκεκριμένων - κακώς εννοούμενων - συμφερόντων.

Εχθές σας δείξαμε τα μισθώματα των δημοτικών καταστημάτων.

ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ (στις οποίες αναφέρονται όσοι προσπαθούν να μας απαξιώσουν) για τα δημοτικά καταστήματα ο δήμος πετάει περί τα 400.000 ευρώ τον χρόνο, χωρίς το γραφείο της ΦΛΥΑ, που επίσης είναι μισθωμένο και βέβαια το μίσθωμά του βαρύνει την δημοτική επιχείρηση, άρα δεν περιλαμβάνεται στις αποφάσεις της οικονομικής επιτροπής, αλλά δεν παύει να είναι ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ.
(Διότι η ΦΛΥΑ είναι ΜΟΝΟΜΕΤΟΧΙΚΗ δημοτική επιχείρηση).

Σήμερα "θα ανεβάσουμε" κάτι σχετικό με την υπηρεσία καθαριότητας.

Αυτές τις μέρες το κάνουμε με μια επιπλέον "σκοπιμότητα" λένε οι άσπονδοι φίλοι μας.

Είναι "πονηράκηδες", έχουν ανακαλύψει  την Αμερική οι "άσπονδοι φίλοι μας".

Θα τους διευκολύνουμε.

Ναι, η πρόσθετη σκοπιμότητά μας (ΠΡΟΣΘΕΤΗ όμως, γιατί γι΄αυτά εμείς ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΜΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΠΟΤΕ έτσι και αλλιώς, δεν τα ανακαλύψαμε τώρα)  είναι να τα αναδείξουμε στη νέα διοίκηση και τους νέους δημοτικούς συμβούλους.

Να ενημερωθούν οι νέοι υπεύθυνοι ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΑ.
Μαζί βέβαια με τον καθημερινό αναγνώστη μας, αλλά αυτός τα έχει ξαναδιαβάσει.

Και το κάνουμε γιατί για αυτά που ήθελαν να ομιλούν - τόσα χρόνια που εμείς σωπούσαμε - οι καθεστωτικοί του δήμου, οι θεματοφύλακες των συμφερόντων που υποκρύπτονται πίσω από τις επιτηδευμένες αδράνειες - έχουν ενημερωθεί και παραενημερωθεί εκεί στην ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ.

Και έχουν όλοι, την εικόνα, ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα του δήμου ήταν .... η ΦΛΥΑ και το μοναδικό σκάνδαλο που συντελέστηκε στον δήμο, η μοναδική μαύρη τρύπα ήταν τα 300.000 ευρώ του έργου στον καταυλισμό, λες και άλλα θέματα δεν υπήρχαν, σε άλλους τομείς δεν γινόταν και δεν γίνεται προκλητική διασπάθιση δημόσιου χρήματος, προς όφελος ημετέρων.

Και το κάνουμε τώρα γιατί θέλουμε να είμαστε σίγουροι ότι η νέα διοίκηση θα αποφασίσει ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΗ, δεν θέλουμε να υπάρχει το άλλοθι της "μη πληροφόρησης", το "δεν ήξερα".

Και με την ευκαιρία, επειδή λέγεται από κάποιους αιρετούς ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ, "εγώ δεν διαβάζω Πλατεία",  για να δικαιολογείται η επιτηδευμένη σκοπιμότητά τους ξεκαθαρίζουμε ότι:

Δεν έχουν άλλοθι αιρετοί να λένε ότι δεν διαβάζουμε τα τοπικά ΜΜΕ, πολύ περισσότερο να λένε ότι δεν διαβάζουν ΤΟ ΠΡΩΤΟ τοπικό ΜΜΕ!

Αν δεν μπορούν να παρακολουθούν τι συζητείται στην πόλη, αν δεν μπορούν (ή απαξιούν) να αφουγκράζονται την τοπική κοινή γνώμη, δεν μπορούν να αποφασίζουν για λογαριαμσό της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου