Παρασκευή, 16 Ιανουαρίου 2015

Η ΠΟΕ-ΟΤΑ ΕΓΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΣΙΜΟ ΡΟΥΣΣΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΗ Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. εκφράζει την αντίθεσή της στην απόφαση του Δημάρχου Χαλανδρίου κ. Συμεών Ρούσσου να ασκήσει ΕΦΕΣΗ σε δικαστική απόφαση που δικαιώνει εργαζόμενους-συμβασιούχους ως προς την επιστροφή  στην εργασία τους και τη μετατροπή της Σύμβασής τους σε Αορίστου Χρόνου.

Η συγκεκριμένη απόφαση του Δημάρχου Χαλανδρίου, την οποία πληροφορηθήκαμε ύστερα από ανακοίνωση του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Χαλανδρίου, έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τις προεκλογικές και μετεκλογικές του δεσμεύσεις και εξαγγελίες, αλλά και τη δήλωσή του ότι η Δημοτική Αρχή δεν θα ασκήσει ΕΦΕΣΗ.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. σταθερή στη θέση της υπέρ της μόνιμης και σταθερής εργασίας, καλεί το Δήμαρχο και τη Διοίκηση του Δήμου Χαλανδρίου να επανεξετάσουν τη στάση τους και να ανακαλέσουν άμεσα την άσκηση ΕΦΕΣΗΣ στην απόφαση που δικαιώνει τους εργαζόμενους ώστε να επιβεβαιώσουν στην πράξη αυτά που διακήρυτταν επίσημα προεκλογικά και μετεκλογικά. Άλλωστε όλοι μας κρινόμαστε ΜΟΝΟ από αυτά που πράττουμε και από όχι αυτά που δηλώνουμε!!!

Σε διαφορετική περίπτωση η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. στηρίζει κάθε αγωνιστική παρέμβαση των εργαζομένων του Δήμου Χαλανδρίου ώστε συντονισμένα να μην επιτρέψουμε να απολυθεί κανείς εργαζόμενος και να διασφαλισθούν όλες οι θέσεις εργασίας.

Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

         Ο Πρόεδρος                                        Ο Γεν. Γραμματέας
Θέμης Μπαλασόπουλος                                Γιάννης Τσούνης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *