Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΜΕ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ ....

Θέλει να κρατήσει την ανωνυμία του - για να μην "εκτεθεί" ότι μιλάει με την Πλατεία και τον ακατανόμαστο -  αλλά είχε την ευαισθησία να  ενημερώσει τον αναγνώστη μας για το θέμα της πιτσαρίας και την εξήγηση που δίνεται από την Αγ. Γεωργίου για το θέμα,  μέλος της επιτροπής ποιότητας ζωής.

Μας είπε λεπτομέρειες  της υπόθεσης "γραφειοκρατικού περιεχομένου" που έχουν ενδιαφέρον για τον δημοτικό σύμβουλο αλλά δεν έχουν καμία αξία για τον αναγνώστη μου, για να του ζαλίσω το κεφάλι.

"Έγινε προσφυγή κατοίκων, γι' αυτό κλείνει αυτό το μαγαζί", ήταν το ρεζουμέ.
 "Δίκιο έχεις για τα άλλα, αλλά δεν έχει γίνει προσφυγή κατοίκων. Όπου έχει γίνει ασχολείται ο δήμος. Για τις άλλες πρέπει κάποια στιγμή να ασχοληθεί η επιτροπή να τα καταγράψει και να δει τι θα κάνει" μου είπε.

Κάποια στιγμή .... στα επόμενα 21 χρόνια. Νέοι είμαστε ακόμα.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:

Ο ΝΟΜΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΑΝΘΕΙ Η ΦΑΙΔΡΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΕΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΟΠΟΥ ΒΡΕΘΟΥΝ ΕΝΑ - ΔΥΟ  ΚΑΡΦΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΠΛΑΝΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΑΣΑ!

ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ!

Και αυτά τα λένε οι ΘΕΣΜΟΙ αναγνώστη μου θεωρώντας ότι είναι ΕΠΑΡΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΟΥΣ.

Τα διαβάζει και ο Γ.Γ. και  μου την λέει μετά!

Πρέπει να έρθει η ΤΡΟΪΚΑ γαμώ την τύχη μου, γιατί οι ΘΕΣΜΟΙ δεν επαρκούν και δεν κάνουν την δουλειά του χωρίς καταγγελία;
Σκοτώνουν τον ένα "μη δικό" για να καλύψουν τους "δικούς";

Έτσι θα μου λέει ο μνημονιάκιας φίλος μου, που μου την λέει.
Ότι θέμε τον Γερμανό μας, αλλιώς μυαλό δεν βάζουμε....

Γιατί  εμείς ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ, ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ, επιχειρήματα επαρχίας της οθωμανικής αυτοκρατορίας θα χρησιμοποιούμε πάντα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου