Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

ΙΑΣΩ General: Η Υψηλότερη Ποιότητα Υπηρεσιών Υγείας σε Φιλικές τιμές






Και για το 2015, δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η Γενική Κλινική ΙΑΣΩ General συγκαταλέγεται στα καλύτερα νοσοκομεία διεθνώς "Best Hospitals Worldwide".H διάκριση αυτή αποτελεί το ανώτατο πιστοποιητικό αναγνώρισης του διεθνούς οργανισμού Diplomatic Council κι έρχεται σε συνέχεια των Πιστοποιήσεων του ΙΑΣΩ General κατά TEMOS International για τον Ιατρικό Τουρισμό και κατά ISO 9001:2008 για το υψηλό επίπεδο των παρεχομένων υπηρεσιών και τις υπερσύγχρονες υποδομές του.

Το ΙΑΣΩ General παρά το δύσκολο οικονομικό περιβάλλον αποδεικνύει ότι συνεχίζει να επενδύει στην υψηλή ποιότητα και ανάπτυξη των υπηρεσιών του, διατηρώντας όμως παράλληλα τις τιμές του ιδιαίτερα προσιτές.

Στα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία της Κλινικής μπορεί κάποιος να εξεταστεί από ιατρό οποιασδήποτε ειδικότητας μόνο με 20 Ευρώ, ενώ στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και η δυνατότητα συνταγογράφησης των εξετάσεων και των φαρμάκων. Οι επισκέψεις στους ιατρούς πραγματοποιούνται κατόπιν ραντεβού, χωρίς καθυστερήσεις, λίστες αναμονής και πλαφόν επισκέψεων, σε ένα φιλικό περιβάλλον.

Τα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία του ΙΑΣΩ General διαθέτουν τα ακόλουθα εξειδικευμένα ιατρεία:

▪ Αγγειοχειρουργικό
▪ Αιματολογίας
▪ Γαστρεντερολογικό
▪ Γναθοχειρουργικό
▪ Δερματολογικό &; Μελανώματος
▪ Διαβητολογικό Κέντρο
▪ Ενδοκρινολογικό
▪ Καρδιολογικό
▪ Μαστού
▪ Νευρολογικό
▪ Nευροχειρουργικό
▪ Νεφρολογικό
▪ Oγκολογικό
▪ Ορθοπαιδικό
▪ Οστεοπόρωσης
▪ Ουρολογικό
▪ Οφθαλμολογικό
▪ Παθολογικό
▪ Πλαστικής Χειρουργικής
▪ Πνευμονολογικό
▪ Ρευματολογικό
▪ Συμβουλευτικής Ψυχολογίας
▪ Χειρουργικό
▪ Ωτορινολαρυγγολογικό (Ω.Ρ.Λ.)

Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στα τηλ. 210 650 2662-2000, Δευτέρα έως Παρασκευή, 08.00-16.00.

Το ΙΑΣΩ General βρίσκεται επί της Λεωφόρου Μεσογείου και της οδού Πυθαγόρα στο Χολαργό. Απέχει μόλις 300 μέτρα από τη στάση Μετρό «Χολαργός» και βρίσκεται ακριβώς μπροστά σε στάσεις αρκετών γραμμών αστικών λεωφορείων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου