Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 20 Ιουνίου 2015

ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ...


12η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής καλεί σε συνεδρίαση τα τακτικά μέλη της Επιτροπής, στο Παλαιό Δημαρχείο (Γρ. Γυφτόπουλου 2) την 23η Ιουνίου 2015, ημέρα Τρίτη και ώρα 16:30 για συζήτηση και λήψη αποφάσεων σχετικά με τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 του Ν.3852/2010.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1. Χορήγηση ή μη προέγκρισης άδειας ίδρυσης και λειτουργίας του καταστήματος ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΟΝ. ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ (ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΚΡΩΝ) της «SHPAKOVSKA OLEKSANDRA» στην οδό Λ. Πεντέλης αρ. 34-36.

2. Χορήγηση ή μη προέγκρισης άδειας ίδρυσης και λειτουργίας του καταστήματος ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΑΨΥΧΗΣ (ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ) – ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΓΕΥΜΑΤΟΣ (ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ) της «ΜΕΡΜΗΓΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ & ΣΙΑ ΟΕ» με το διακριτικό τίτλο «HOT – HOT» στην οδό ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ αρ. 5.

3. Χορήγηση ή μη προέγκρισης άδειας ίδρυσης και λειτουργίας του καταστήματος ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΕΝΤΟΣ ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟΥ της «ΦΛΥΑΡΤΟΝ ΙΚΕ» με το διακριτικό τίτλο «ΦΛΥΑΡΤΟΝ» στην οδό ΑΡΚΑΔΙΑΣ αρ. 24 & ΟΛΥΜΠΟΥ.

4. Χορήγηση ή μη προέγκρισης άδειας ίδρυσης και λειτουργίας του καταστήματος ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΓΕΥΜΑΤΟΣ -ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΑΨΥΧΗΣ (ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ – ΜΠΑΡ) του «ΣΚΑΡΛΑΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ» στην οδό Ηρακλείου και Σωκράτους αρ. 5.

5. Χορήγηση ή μη προέγκρισης άδειας ίδρυσης και λειτουργίας του καταστήματος ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΑΨΥΧΗΣ (ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ) - ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ) του «ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ» με το διακριτικό τίτλο «CARTESIUS» στην οδό Κ. Βάρναλη και Επιδαύρου αρ. 53.

6. Ανανέωση ή μη της άδειας χρήσης μουσικών οργάνων του καταστήματος ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΜΠΑΡ του κ. ΓΑΛΑΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ με το διακριτικό τίτλο «ΓΡΥΛΟΣ» στην οδό Δουκίσσης Πλακεντίας αρ. 18.

7. Λήψη απόφασης σχετικά με την κατάργηση του οδικού άξονα της Ελευθέρας Λεωφόρου Πεντέλης.

8. Παραχώρηση μίας (1) θέσης στάθμευσης στο παράρτημα της Πρεσβείας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στη συμβολή των οδών Κηφισίας 364 και Δελφών 1 στο Ο.Τ. 394.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΩΝ/ΝΟΣ ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΣ
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
Τεχνικής Υπηρεσίας – Προσχολικής
Αγωγής – Προγραμματισμού,
Οργάνωσης και Πληροφορικής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου