Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015

Γ.Γ.: "ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ"

 Σε απάντηση του σχολίου στην προηγούμενη ανάρτηση ο Γ.Γ. μας λέει τα ακόλουθα. 

ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΛΟΙΠΟΝ μετα την ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ εκ των παρισταμένων, ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΟΤΙ ΨΗΦΙΣΕ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ!!!!

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΑΣΥΡΜΟ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ, ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ! 


Θα παραιτηθεί κανείς;;;;

Να τι γράφει ο Γ.Γ.:

ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

Φίλε Άγγελε

Με αυτά που γράφεις για μένα σε ότι αφορά την Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης και τον προϋπολογισμό, με αδικείς.

Εν πρώτοις, να σε ενημερώσω ότι εγώ δεν ψήφισα το προσχέδιο προϋπολογισμού. Μάλιστα αποχώρησα πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία και δεν γνωρίζω καν, εάν έγινε τέτοια ψηφοφορία, για την οποία δεν είχα εξουσιοδοτήσει κανένα να ψηφίσει αντί εμού.

Δεύτερον, με χαρά θα σε ενημερώσω για το τι συζητήθηκε στη διαβούλευση: Ο κ. Γερολυμάτος, πρόεδρος της επιτροπής, η κυρία αντιδήμαρχος επί των οικονομικών και ο αντιδήμαρχος επί της καθαριότητας, μας ενημέρωσαν επί μακρόν για άσχετα με τον προϋπολογισμό θέματα, κάνοντας ένα μικρό απολογισμό του έργου τους, κυρίως για το πόσο καλά διαχειρίστηκαν τον Δήμο το 2015 και για το πόσο καλύτερα θα τα κάνουν το 2016. Ομολογώ ότι χωρίς να έχω γνώση επί των θεμάτων αυτών, αν πραγματικά έτσι έγιναν, ενθουσιάστηκα με τον τρόπο που παρουσιάστηκαν.

Επί του προϋπολογισμού τώρα, η κυρία αντιδήμαρχος μας εξήγησε ότι, για κάποιους τεχνικούς λόγους που εγώ δεν κατανόησα, τα κονδύλια που προβλέπονται για διάφορες δράσεις δεν είναι αυτά που μας παρουσιάστηκαν αλλά μετά τον καινούριο χρόνο, θα αλλάξουν και να μην ανησυχούμε.

Μας είπαν δηλαδή ότι αυτά που μας παρουσίασαν ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ. (Το γιατί μας κάλεσαν να μιλήσουμε έχοντας ως βάση κάτι που όπως είπαν δεν ισχύει και θα αναθεωρηθεί, δεν το κατάλαβα).

Σε ότι με αφορά και για να μην υπάρξουν και παρερμηνείες σε αυτά που είπα, κατέθεσα στη γραμματέα ένα μικρό κειμενάκι 5 γραμμών, ώστε σε περίπτωση που δημοσιεύσουν κάποτε τα πρακτικά που τηρούσαν, να έχουν επακριβώς τα λόγια μου.

Αυτά λοιπόν που ανέφερα, (εκπροσωπώντας τον ΣΟΧ, τοποθετήθηκα ΜΟΝΟΝ στα σχετικά κονδύλια) είναι περίπου τα εξής:

‘Βλέπω ότι τα κονδύλια για τον αθλητισμό και πολιτισμό είναι σημαντικά μειωμένα, σε σχέση με αυτά που προβλέπονταν στον αντίστοιχο προϋπολογισμό του περασμένου έτους. Ήθελα λοιπόν επί αυτών να υποβάλλω την ένστασή μου. Δέχομαι τις εξηγήσεις των αντιδημάρχων ότι για κάποιους τεχνικούς λόγους που εγώ δεν κατάλαβα, έπρεπε να είναι γραμμένα με τον τρόπο αυτό και ότι θα αναθεωρηθούν στις αρχές του έτους και περιμένω να δω ότι τα νέα κονδύλια θα είναι τόσα, ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες του πολιτισμού και του αθλητισμού στο Χαλάνδρι.’

Πρακτικό της συνεδρίασης ούτε είδα, ούτε κατά μείζονα λόγο υπέγραψα.

Αυτά, για την αποκατάσταση της αλήθειας.

Υ. Γ.
Φαίνεται ότι θα γράφουν και θα σβήνουν συνεχώς, ώστε να φτιάξουν τον τελικό προϋπολογισμό, έτσι θα εξηγείται η εξωφρενική δαπάνη για φωτοτυπίες.Γ. Γ.


ΑΠΑΝΤΗΣΗ Α.Ν.: 
Δεν σε αδικώ εγώ Γιώργο. Το πρακτικό που φτιάχτηκε - με ευθύνη του προέδρου της επιτροπής διαβούλευσης - βεβαίως - Κ. Γερολυμάτο, σε αδικεί αφού φέρει την υπογραφή σου - όπως λες εν αγνοία σου, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΣΟΥ.

Αυτές οι μεθοδεύσεις δεν θα βγουν σε καλό του δήμου Γιώργο.
Αν η διοίκηση υφαρπάζει την υπογραφή ή την ψήφο των άλλων τότε ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΛΑ!

ΙΔΟΥ:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου