Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016

ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΘΕΛΟΥΝ

Αυτό αγγίζει τα όρια ΤΟΥ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ των συμπολιτών μας!
Αυτό αγγίζει τα όρια ΤΗΣ ΕΚΔΙΚΗΣHΣ.
Αυτό αγγίζει τα όρια .... ΓΕΝΙΚΩΣ

Θυμάστε που σας λέγαμε για τα - υποτιθέμενα - εγκαταλελειμμένα οχήματα;

ΓΙΑ ΤΟΝ ΖΗΛΟ ΣΤΟ "ΣΗΚΩΜΑ" ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ.

Που σας γράψαμε ότι στην συνεδρίαση της Ο.Ε. της 15 Δεκεμβρίου το θέμα αποσύρθηκε, όπως ζήτησε ο Νταβίας και αποδέχτηκε ο δήμαρχος;

Τοτε το απέσυραν ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΣΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ.

Όμως σε συνεδρίαση του οργάνου που έβαλαν προπαραμονή Χριστουγέννων - στις 23 Δεκεμβρίου - και ενώ όλη η αντιπολίτευση έλειπε, ξαναέβαλαν το θέμα και μάλιστα εκτός ημερήσιας διάταξης και πήραν απόφαση να ρωτήσουν διακηγόρο σου λέει, τον δικηγόρο ΤΟΥΣ που θα πάρει και 500 ευρώπουλα γιατί θα απαντήσει σου λέει στα παρακάτω ερωτήματα.

ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ! ΜΟΝΟΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΑ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΟΡΑΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΠΟΥ ΕΛΕΩ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΙΣΜΟΥ ΜΕΡΙΚΩΝ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ 9προσωρινά, ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ).


ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΟΥ - ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΔΗΜΟΤΗ ΤΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ - ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΟΥ: 

1. Αν η εταιρία ΜΠΟΡΕΙ - σου λέει - να επιστρέφει τα οχήματα που περισυλλέγει, αν τα ζητήσει ο ιδιοκτήτης.
ΠΡΟΣΕΞΕ ΕΡΩΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ: Αν ΜΠΟΡΕΙ η εταιρία.....

2. Αν τα οχήματα που περισυλλέγονται από την εταιρεία και επιστρέφονται σε δημότη ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΕΡΙΣΥΛΛΕΓΟΥΝ σε 45 μέρες!!!!
Δηλαδή ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΚΔΙΚΗΘΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟΤΗ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ!

3. Αν η υπηρεσία μπορεί να σηκώνει οχήματα ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ, αν τα χαρακτηρίζει "εστία μόλυνσης".
Εδώ μιλάμε για το ΑΠΟΛΥΤΟ! Δηλαδή και στο χωράφι σου να θες να διατηρείς ένα παλιό αυτοκίνητο ΣΟΥ, χωρίς πινακίδες επιεδή ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ, ο δήμος θέλει αν στο παίρνει για να το κάνει η εταιρία ..... ΣΚΡΑΠ.
Ειδικά αν έχει επάνω και τίποτα χρήσιμα ανταλλακτικά θα είναι σίγουρα εστία μόλυνσης.

4. Αν όταν σου κολλάνε το αυτοκόλλητο πας στο δήμο και πεις ότι είναι δικό σου και το θες θα στο αφήνουν ή θα έρχεται ο ΣΤΑΛΙΝΑΣ να στο παίρνει με το ζόρι.

Δεν ξέρουμε τι θα γνωμοδοτήσει η δικηγόρος που επέλεξαν, που άλλωστε η γνωμοδότηση μιας δικηγόρου δεν είναι και θέσφατο.

ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΤΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ, μόνο που σκέφτεται να επιβάλλει τέτοια ακραία πολιτική ΕΠΙΒΟΛΗΣ, ΕΚΒΙΑΣΜΩΝ και ΑΝΤΕΚΔΙΚΗΣΗΣ, απέναντι σε πολίτες του δήμου - όχι άγνωστους και ανύπαρκτους αλλά ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ειδικά σε μια εποχή που τόσοι κατέθεσαν πινακίδες, που τόσοι χρωστούν τα τέλη κυκλοφορίας και ψάχνουν να τα πληρώσουν, σε μια εποχή όπου ο δημότης χρειάζεται ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ και όχι τέτοιες ΑΚΡΑΙΕΣ πρακτικές επιβολής ενός γράμματος του νόμου δείχνει ΠΑΝΤΕΛΗ ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ, 

Αυτό  μας υπογράμμισε και  υπηρεσιακός παράγοντας δήμου, ΚΑΛΟΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ με τον οποίο μιλήσαμε πριν κάνουμε αυτή την ανάρτηση για να βεβαιωθούμε ότι δεν λέμε βλακείες.
Σημειώνουμε ότι ο ίδιος υπηρεσιακός μας είπε ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΝΟΜΙΚΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ και την διοίκηση αν κάποιο όχημα βγει από τον κατάλογο των εγκαταλελειμμένων.

Το έχει κάνει εκείνος μας είπε και μάλιστα έχει επιβάλλει σε (άλλη) εταιρία με την οποία συνεργάζεται ο δήμος του να φέρνει πίσω η ίδια και χωρίς καμία χρέωση του δημότη όχημα που πήρε χωρίς να πρέπει.

Αυτό πες ότι είναι θέμα σύμβασης, θα μας πει η .... νονά για να δικαιολογηθεί.

Συνέπεια (αστική ή ποινική) όμως για αιρετούς ή υπηρεσιακόυς αν βγει όχημα από τον κατάλογο εγκαταλλελειμένων αν το ζητήσει αυτοπροσώπω ο ιδιοκτήτης του δεν προκύπτι.

Η μόνη συνέπεια που προκύπτει είναι η απώλεια του εσόδου για την εταιρίας.

Για την οποία κάποιοι φαίνεται έχουν μεγάλο άγχος για το τι μπορεί ή δεν μπορεί να κάνει ή να μην χάσει έσοδο.

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ - ΟΡΓΙΟ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου