Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ (ΓΙΑ ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ) ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ



Η υποκρισία της ΣΤΑΣΗΣ και της αυλής του δημάρχου πάλι ξεμπροστιάστηκε σε όλο της το μεγαλείο.

Μας ζήτησαν να κατεβάσουμε - λέει - την ανάρτηση της ΠΛΑΤΕΙΑΣ με τα αρχικά όσων συμπολιτών μας  επιλέχτηκαν - με διαδικασίες μη προσβάσιμες από τους δημοτικούς συμβούλους - να λάβιουν χρήμα από τον δήμο ως βοήθημα ένδειας.

Υστερικές κραυγές, κροκοδείλια δάκρυα και εμπόριο κοινωνικής ευαισθησίας από "αγανακτισμένους πολίτες" και αυλικούς - παραπέτασμα καπνού για την συγκάλυψη ενός απροκάλυπτου μηχανισμού εξαγοράς συνειδήσεων και αδιαφανούς διαχείρισης του δημόσιου χρήματος και των κονδυλίων του ΕΣΠΑ για το Κοινωνικό Παντοκοροϊδείο και την φουκαριάρα τη μάνα τους.

ΤΗΝ ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ  να γίνει ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ, αυτό που προβλέπει ο νόμος, αυτό που είχα γράψει ότι θα γίνει έτσι και αλλιώς (ΕΔΩ):

ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΥΓΕΙΑ.

ΕΧΕΙ ΒΕΒΑΙΩΣ - όπως ο νόμος προβλέπει - ΤΑ ΑΡΧΙΚΑ ΤΩΝ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ για τα οποία μας την πέσανε οι ...."αγανακτισμένοι".

Όπως ακριβώς τα είχε η εισήγηση που ανεβάσαμε στην ΠΛΑΤΕΙΑ και δεχτήκαμε την συντονισμένη επίθεση τσάτσων αλλά και συναδέλφων και όπως Ο ΝΟΜΟΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ.

Με τους τσάτσους του συστήματος - ψευτοαγανακτσμένους δεν θα ασχοληθούμε.

Αλλά με την αξιότιμη   συνάδελφο που παρασύρθηκε από την εξουσία που διαχειρίζεται και υπέγραψε το άρθρο - πρόκληση και προσβολή για το ήθος της αριστεράς - ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΖΗΤΕΙ την διαφάνεια και όχι να επιχειρεί να την περιορίζει, θα ασχοληθούμε όμως.

ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΡΑΓΕ ΣΥΓΝΩΜΗ Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ (επαγγελματίας. κανονική, της ΕΡΤ όχι σαν και εμάς τους γραφιάδες των πλαιοblogs) ΕΥΓΕΝΙΑ ΚΑΤΟΥΦΑ που ζήτησε να κατέβει η εισήγηση, εγκαλώντας μας για παραβίαση των προσωπικών δεδομένων των συμπολιτών;

Διότι το να μην ξέρει το νόμο, το θεσμικό πλαίσιο με το οποίο λειτουργεί στον δήμο και διαχειρίζεται το δημόσιο χρήμα δεν είναι και προς θάνατο.
Πρωτοεκλεγείσσα δημοτική σύμβουλος είναι, θα μάθει.

Αλλά να επιδιώκει την αδιαφάνεια και το σκοτάδι - επαγγελματίας δημοσιογράφος της ΕΡΤ χωρίς να ζητήσει τουλάχιστον ένα συγνώμη που επιτέθηκε με τέτοιο ανοίκειο τρόπο  σε δημοσίευση ΜΗ ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΩΝ, δεδομένων που ο νόμος λέει ότι πρέπει να είναι δημόσια  - που επιτέθηκε έτσι στην ενημέρωση των συμπολιτών της ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΑΔΙΚΑ και ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΑΝΤΙΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΚΑ είναι μια άλλη ιστορία.

Θα ήθελα ένα συγνώμη από την κα Κατούφα.

ΘΑ ΗΘΕΛΑ .....

ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ της.

Να μείνει εκεί - ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΓΥΑΛΟΥΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥΣ.
ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ όσα έχουν πει και γράψει εναντίον μας , οδηγημένοι από την εμπάθεια και τις σκοπιμότητές τους, ΔΙΑΨΕΥΔΟΝΤΑΙ και τους ΕΚΘΕΤΟΥΝ.

ΟΛΑ.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ:
ΑΠΟ ΕΔΩ ΠΟΥ ΑΝΕΒΗΚΑΝ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΙΚΑ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ  ή ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΝΟΧΛΟΥΝ;;;

ΣΤΟ site ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ: Αρ. απόφασης 46/2-16

ΣΤΗΝ ΔΙΑΥΓΕΙΑ: ΑΔΑ: 71Ε2ΩΗΔ-ΘΝ1 - Ενίσχυση οικονομικά αδύναμων κατοίκων με χρηματικά βοηθήματα 

ΚΑΙ ΣΤΟ SCRIBD ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΠΕΡΔΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ LINKS.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου