Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Όμιλος ΙΑΣΩ: Μοναδικές Διακρίσεις στα Healthcare Business Awards 2019

Ο Όμιλος ΙΑΣΩ απέσπασε 4 βραβεία για το υψηλό επίπεδο της ιατρικής φροντίδας και των παρεχόμενων υπηρεσιών, για την επένδυση του σε νέες ...

Τρίτη, 1 Νοεμβρίου 2016

Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη με το «Δίκτυο Πολιτών» για το κτήμα ΦΙΞΗ αξιοποίηση του κτήματος ΦΙΞ, μνημείου της νεότερης ιστορίας της πόλης του Ηρακλείου Αττικής, βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης του Αντιπεριφερειάρχη Βόρειου Τομέα Αθηνών, Γιώργου Καραμέρου, με την επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Δίκτυο Πολιτών», Ειρήνης Κατσινοπούλου και το μέλος της Επιτροπής Κατοίκων για τη διάσωσή του, Ανθής Χαρώνη.

Ο κ. Καραμέρος επανέλαβε τη δέσμευση «ότι μόλις ο Δήμος ξεκινήσει τις διαδικασίες αγοράς του, η Περιφέρεια Αττικής θα συνδράμει πλήρως στην αξιοποίηση του κτήματος σε χώρο πρασίνου και πολιτισμού, με παρεμβάσεις που θα διατηρούν, αναδεικνύουν και προστατεύουν τα φυσικά του χαρακτηριστικά, προς όφελος των πολιτών».

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε, στις 31/10/2016, μετά από πρωτοβουλία της κας Κατσινοπούλου, διεξήχθη σε ιδιαίτερα εποικοδομητικό κλίμα, ενώ υπήρξαν ενδιαφέρουσες προτάσεις στην προοπτική αναβάθμισης της πόλης και βελτίωσης της καθημερινότητας του πολίτη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *