Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017

ΓΕΝΙΚΟ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟ: Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΩΝ ΤΣΙΓΓΑΝΩΝ



Το να παίρνεις και να οικειοποιήσε επί 20-30 χρόνια ό,τι καλό από τις θέσεις και την δουλειά των άλλων δημοτικών παρατάξεων και αυτοδιοικητικών, να το κάνεις τσαμπουκά δικό σου και να τους πετροβολάς για τα λάθη,  τις παραλείψεις τους ή ακόμα και τις αδυναμίες τους , κρυμμένος πίσω από τον φερετζέ της ιδεοληπτικής και τελικά υποκριτικής ευαισθησίας και της "τελιεότητός" σου, είναι εύκολο.

ΤΟ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ ΜΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ, ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ επίλυσης των προβλημάτων της πόλης είναι ένα άλλο πράγμα όμως.

Είναι ΔΥΣΚΟΛΟ!

Το μεγαλύτερο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ πρόβλημα της πόλης ήταν, είναι και θα είναι από ό,τι φαίνεται το ζήτημα των Χαλανδραίων ΡΟΜΑ.

Των ΡΟΜΑ που είναι ΔΗΜΟΤΕΣ Χαλανδρίου.

Που έχουν στηρίξει δια της ψήφου και της συμμετοχής τους σε ψηφοδέτια ΟΛΟ το τοπικό κατεστημένο σε όλες του τις αποχρώσεις και τους έχουν κοροϊδέψει όλοι.

Δεν θα κάνουμε ανάλυση για το ποιος φταίει, τι φταίει, ποιες είναι οι ευθύνες των πολιτικάντηδων (σερνικών και θηλυκών) που έβγαιναν δημοτικοί σύμβουλοι χρησιμοποιώντας τους, ούτε για τις ευθύνες της ηγεσίας του καταυλισμού. Δεν είναι της ώρας και του θέματος.

Θα γυρίσουμε την συζήτηση στο Γενικό πολεοδομικό.

ΕΜΕΙΣ - ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ  - εδώ και όντος κοντά 20 χρόνια φωνάζουμε για την ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ του δήμου να λύσει το μεγαλύτερο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ πρόβλημα της πόλης.

Φωνάζουμε να το ΛΥΣΕΙ - όχι να το "πουλήσει" -  χρησιμοποιώντας ΥΛΟΠΟΙΗΣΙΜΑ, ΕΦΑΡΜΟΣΙΜΑ και ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ για την ΣΤΕΓΑΣΗ των ΧΑΛΑΝΔΡΑΙΩΝ - ΔΗΜΟΤΩΝ ΡΟΜΑ.
Των δημοτων Χαλανδρίου,  όχι βεβαίως όλων των ΡΟΜΑ του λεκανοπεδίου, της χώρας ή της Ε.Ε..

Και για τους ΡΟΜΑ και τις οικογένειές τους αλλά και για τους γείτονες του καταυλισμού μπαλαμούς που περνάνε τα κέρατά τους.

ΟΙ καργαριστεροί έμποροι ευαισθησίας  - βέβαια - δεν δέχονται το ΟΡΙΟ της εμπλοκής του δήμου στην υπόθεση των ΡΟΜΑ εκεί που εμείς προτείνουμε: ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ. 

Είναι πολλοί ευαίσθητοι - όχι σαν και μας -  και μας λένε ότι δεν είναι μόνο οι δημότες μας τσιγγάνοι που έχουν ανάγκη μέριμνας΄.

Αυτοί είναι πολλοί ευαίσθητοι, εμείς είμαστε αναίσθητοι που λέμε "ΝΑ ΛΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ"που ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

Λες και διαφωνούμε εμείς ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΗΜΟΙ, αυτό που προτείνουμε να κάνουμε εμείς.
ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΔΗΛΑΔΗ!

Δεν είμαστε πολύ αριστεροί, δεν έχουμε καργαριστερή σφραγίδα βλέπεις.

(Κάτι σαν τους μετανάστες ένα πράγμα που φώναζαν οι ΜΚΑδες και οι "Αλληλέγγυοι"  "Στείλτε και άλλους, εμείς είμαστε ευαίσθητοι" (με το αζημίωτο βεβαίως, βεβαίως ευαίσθητοι και με τους υπαλλήλους των παιδικών σταθμών να πλένουν τις σωβρακοφανέλες).

Το "πείραμα" ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ λοιπόν που τα χωράει όλα - όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει - κάποια στιγμή αναγκάστηκε - εκτός από το να "στηρίζει" γενικώς και αορίστως (και ανέξοδα όταν δεν ήταν επ΄αμοιβή κάποιας ΜΚΟ που συμμετέχει και στηρίζει το πείραμα) - να πει τι πρέπει να γίνει τελικά με τους τσιγγάναους για να μην φάει ξύλο από τους μπαλαμούς.

Βλέπεις το "πείραμα" έπρεπε να τα έχει καλά με τους ιδιοκτήτες των οικοπέδων, με τους Κατωχαλανδραίους που λένε "πάρτε τους επιτέλους από δω" και τις ΜΚΟ του Κωνσταντίνου.
Και ενδεχομένως και με τίποτα επενδυτές ΚΑΖΙΝΑΔΕΣ (αυτό δεν είναι της ώρας).

Πώς στο διάολο να τα παντρέψεις όλα αυτά τώρα;
Ούτε ο Μάικ Λαμάρ δηλαδή να είσαι.

Έκλεψε λοιπόν την ΘΕΣΗ ΜΑΣ περί ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΧΑΛΑΝΔΡΑΙΟΥΣ, μετρημένους, γνωστούς στον δήμο από το δημοτολόγιο , της έβαλε και καργαριστερό πρόσημο λέγοντας ότι "αυτοί δεν είναι τοπικιστές" (όπως εμείς) να ομιλούν μόνο για τους δημοτες - άρα "ελάτε όλοι οι τσιγγάνοι της χώρας στο Χαλάνδρι" ένα πράγμα - και είπε στους μπαλαμούς "έχουμε λύση, θα κάνουμε στεγαστικό πρόγραμμα, να το λένε και οι άλλοι"

Ο,ΤΙ ΝΑ ' ΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ!

Διότι - βεβαίως - άλλο να κάνεις στεγαστικό πρόγραμμα για καμιά 50αριά οικογένειες - πέντε πολυκατοικίες -  και να ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ το θέμα και άλλο να παίρνεις τα λεφτά των κουτόφραγκων, να τα δίνεις στον οργανισμό που δουλεύει η γυναίκα σου για να μετράς κάθε ένα - δυο χρόνια, πόσοι τσιγγάνοι βρίσκονται στον καταυλισμό (που τις περισσότερες φορές, όταν κάνουν απογραφή οι "αλληλέγγυοι"  φέρνουν και άλλους για να φουσκώνει ο λογαριασμός, να μην κάνεις ΤΙΠΟΤΑ και μετά από δυο χρόνια να τους ξαναμετράς για να πέφτει η κασαδούρα.

Σήμερα όμως μιλάμε για το ΓΠΣ, για να μην ξεχνιόμαστε, ας γυρίσουμε σε αυτό.

Που όταν φωνάζει ο Ακατανόμαστος ότι είναι ΟΛΑ, είναι ΟΛΑ τα θέματα.

Δεν μου λέτε - λοιπόν ρε ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, κοινωννικά εύσθητοι ψευτοαντιρατσιστές:

Πού στο ΔΙΑΛΟ προβλέψατε ΕΣΕΙΣ, τώρα που είστε διοίκηση χώρους για υλοποίηση στεγαστικού προγράμματος;;

Και δεν θα σας πούμε εμείς "για όλους του ΡΟΜΑ που θα καταγράψει η ΜΚΟ στον καταυλισμό, όταν κάνει απογραφή" διότι ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΣΟΒΑΡΟΙ γι΄αυτό και οι θέσεις μας ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ και τις πολιτικές ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ.

ΆΝΤΕ λοιπόν περίοδος εκπτώσεων είναι: Προβλέψτε  στεγαστικό πρόγραμμα ΜΟΝΟ για τους συνδημότες μας τσιγγάνους.

 Σας κάνουμε και σκόντο στο κράξιμο, θα γράψω - αν το κάνετε - ότι κάνατε μαι δημιουργική, ουσιαστική  και αναγκαία κυβίστιση από την ακατάσχετη μπουρδολογία που έχετε ταΐσει χρόνια τώρα την πόλη και τους ιθαγενείς.

ΑΛΛΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΡΕ "ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ";;;;

ΚΑΘΟΛΟΥ;;;

Διότι αυτό το πράγμα που πάτε να περάσετε δεν αλλάζει κάθε μέρα, θα δεσμεύσει την πόλη για χρόνια πολλά.
(ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΕΤΕ για λόγους που θα εξηγήσει ο νομικός, αλλά εγώ δεν θα σας επιτρέψω να λέτε ότι δεν μιλάμε επί της πολιτικής ουσίας και στρατηγικής για την πόλη και μιλάμε μόνο επί της διαδικασίας)

Τι θα κάνετε λοιπόν με τους Τσιγγάνους;

Θα τους αφήσετε εκεί;

Θα αφήσετε - όταν έρθει ο ΚΑΖΙΝΑΣ ή όποιος άλλος επενδυτήςη  να τους αναλάβουν τα ΜΑΤ του συντρόφου μας του Τόσκα;

ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ!

Και μη μου πείτε εμένα ότι δεν σας έχει απασχολήσει, διότι το παραμύθι ΄των δεξιών ότι είστε χαζοί και ιδεοληπτικοί που σκεπτόσαστε μόνο έτσι δεν το τρώω.
ΞΕΡΩ ότι είσαστε έξυπνα παιδάκια και το έχετε σκεφτεί.

Ούτε βέβαια θα ακούσουμε τις φοβερές γκασμαδοδηλώσεις του στυλ "εμείς δεν θα επιτρέψουμε διότι είμεθα αγωνισταί, να μπουν τα ΜΑΤ με τα στήθη μας" ΟΤΑΝ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.

Και καταλήξατε ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ, ως γνήσιοι ΝΕΟΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΙ.

ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΣΑΣΤΕ ΛΙΓΑΚΙ;;;;

ΑΜ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΣΑΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ!

ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΣΑΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ! 

Α.Ν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου