Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΔΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΛΥΑ (1) - Η ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΑΘΑΝΑΣΑΤΟΥ

Ανεβάζουμε ολόκληρη την συζήτηση - ενημέρωση για την ΦΛΥΑ, όπως την αντιμετωπίζει σήμερα η διοικησάρα και τα στελέχη που έρηξαν τόνους λάσπη στα παρελθόν - όχι όση οι ΑΥΤΟΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕΝΟΙ  - και έλεγαν ότι θα την κλείσουν.



Η ενημέρωση της Προέδρου της ΦΛΥΑ Γ. ΑΘΑΝΑΣΑΤΟΥ:

Χάιλάιτ: Όλες οι συμβάσεις υπαίθριας διαφήμισης έχουν λήξει ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΙΑ στα πλαίσια της απόφασης του ΔΣ για την απομάκρυνση της ....  "ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ" διαφήμισης.

Αν δεν το κατάλαβες αυτό δεν είναι τίποτα. ΟΥΤΕ ΕΜΕΙΣ!
Ήταν παράνομη η διαφήμιση; Και αν ΝΑΙ γιατί έχει μείνει μια σύμβαση ενεργή;
ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΥΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ!
Να εξαφανίσουν τους άλλους για χάρη ΕΝΟΣ!
Και αν οι άλλοι που ξηλώθηκαν είχαν σύμβαση που έληξε πώς ήταν  παράνομες;;;;
Και αν ήταν παράνομες γιατί διεκδικούν από αυτές χρήματα ακόμα, στα δικαστήρια;
Και γιατί σε κάποιες συμβάσεις της ΦΛΥΑ δόθηκαν παρατάσεις - μάλιστα σε μία δόθηκε παράταση 10 χρόνια - και σε άλλες ούτε μία ώρα;
Ο,τι ΝΑ ' ΝΑΙ ....
Για να δικαιολογήσουν το απλό: ΟΣΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΑΝ κα ΕΓΛΥΨΑΝ είναι νόμιμοι ή τέλως πάντων διορθώθηκαν τα όποια προβλήματα.

ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΔΙΟΤΙ ΜΙΛΑΝΕ!
Το είπε το ΘΡΑΣΙΜΙ ο Μύρωας επικαλούμενος τον  ΟΥΜΠΕΡΤΟ ΕΚΟ. (Μεγάλε σου έπεσε η μάσκα. Τώρα θα δεις πώς θα μιλάνε .....)

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ κ. ΑΘΑΝΑΣΑΤΟΥ.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ!

ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ 2 ΜΕΓΑΛΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΟΧΙ ΓΙΑ ΦΥΣΤΙΚΙΑ και ΜΟΥΣΤΟΚΟΥΛΟΥΡΑ:

1. ΤΑ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΛΙΚΕΙΟ ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ που πήρε ΠΑΡΑΤΑΣΗ το 2012, μέχρι το 2022 ΜΕ ΑΠΟΔΟΧΗ της παράτασης ΑΠΟ ΤΟ ΔΣ εκείνης της εποχής (που βέβαια δεν ενόχλησε κανέναν ΑΥΤΟΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕΝΟ να κάνει ..... μηνίυσεις και αγωγές).
Θέμα το οποίο ΔΕΝ ΑΝΕΔΕΙΞΑΝ ΠΟΤΕ, τότε, οι "διώκτες" της ΦΛΥΑ (Ανδρεόπουλος, Ανδριανάκης κλπ), αφού βέβαια δεν είχαν εμπλοκή στην σκανδαλώση παράταση ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ - ΟΠΩΣ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ ΕΙΠΕ Ο ΑΝΔΡΙΑΝΑΚΗΣ - ο δημόσιος λόγος τους πρέπει να περιοριστεί, αλλά ο κ. Ανδρεόπουλος που ήταν τότε στο ΔΣ ως "αντιπολίτευση" και ΔΕΝ ΑΝΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΘΕΜΑ (διοίκηση Ανδρεάση! Θυμάστε;)

2. Τα όσα λέει η διοικησάρα για το πάρκινκ στην πλατεία Χαλανδρίου, το ρεύμα και την "πιτυχία" της αδειοδότησης του χώρου.
ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ "ΧΩΡΟΣ ΓΚΑΡΑΖ", αφού βέβαια είναι ΧΩΡΟΣ ΑΝΕΓΕΡΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ.
Τέτοια αδεθιοδότηση βεβαίως ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΣ στον χώρο που ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ πια, φωνάζει ότι ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ!

3. Το - κατά Αθανασάτου - θετικό για την πόλη και τους δημότες έργο της ΧΡΗΣΙΜΗΣ (τώρα)- ΦΛΥΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου