Δευτέρα, 3 Απριλίου 2017

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ (Π.Ε.Σ.ΕΚ)

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ (Π.Ε.Σ.ΕΚ)
ΓΡΑΦΕΙΑ: ΚΟΡΝΑΡΟΥ 2 ΚΑΙ ΕΡΜΟΥ (ΟΛΜΕ). ΤΚ: 10563 ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛ: 210-3230073, 210-3236544, 210-3221255 , 210-3318632
EMAIL: syntaxekpedeftikoi@gmail.com
Blog: syntaxekpedeftikoi.blogspot.gr

Τρίτη, 4 Απριλίου, ώρα 10.00, πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Δημαρχείο Αθήνας), κινητοποίηση συνταξιουχικών οργανώσεων.

· Κάθε φορά η αξιολόγηση επιβαρύνει εργαζόμενους και συνταξιούχους με νέα επώδυνα μέτρα. Η μείωση του αφορολόγητου, η κατάργηση της προσωπικής διαφοράς που προβλέπεται στο ν. Κατρούγκαλου (4387/2016) και η εφαρμοζόμενη πολιτική οδηγούν τους συνταξιούχους σε δεινότερη θέση. Η πολιτική που φορτώνει την οικονομική κρίση στις πλάτες μας δεν πρόκειται να σταματήσει, αν δεν ανατραπεί από τους ίδιους τους εργαζόμενους και συνταξιούχους.

· Με την κινητοποίηση της Τρίτης, 4 Απριλίου 2017, στέλνουμε ένα μήνυμα στην κυβέρνηση και στην τρόικα ότι δε δεχόμαστε καμία νέα μείωση των συντάξεών μας , αλλά και διεκδικούμε όλες τις περικοπές που έχουν γίνει μέχρι τώρα και τη 13η και 14η σύνταξη, επιδιώκοντας ανατροπή της πολιτικής τους στους δρόμους.

· Η Π.Ε.Σ.ΕΚ εμμένει στη θέση της για ενότητα και συμμετοχή όλων των συνταξιούχων στις κινητοποιήσεις. Άλλος δρόμος δεν υπάρχει. Εδώ και επτά χρόνια πληρώνουμε την κρίση του συστήματος και θα συνεχίζουμε να την πληρώνουμε, αν δεν πιστέψουμε ότι έχουμε τη δύναμη με την αντίστασή μας να γκρεμίσουμε τη βαθιά αντιλαϊκή τους πολιτική.

· Η Π.Ε.Σ.ΕΚ για μια ακόμη φορά είναι αντίθετη στις κατακερματισμένες, σπασμωδικές και χωρίς πρόγραμμα κινητοποιήσεις (ΑΔΕΔΥ- ΓΣΕΕ) που όχι μόνο δεν οδηγούν πουθενά, αλλά και ενισχύουν την κυβέρνηση να εφαρμόζει ανενόχλητη την πολιτική που της υπαγορεύουν Ε.Ε και ΔΝΤ. Γι’ αυτό το λόγο καλεί όλους τους συναδέλφους να είναι στις 4 Απριλίου, ώρα 10.00, στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης. Και δεσμεύεται να πάρει μια σειρά πρωτοβουλιών για ενότητα και συντονισμό των αγώνων όλων των συνταξιουχικών οργανώσεων.

Από το Δ.Σ της Π.Ε.Σ.ΕΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όταν οι επικεφαλής της διοίκησης του δήμου αποχωρούν εμείς δεν τους εξουσιοδοτούμε

    Κατά την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για την έκδοση του ψηφίσματος κατά της μετεγκατάστασης του ΚΑΖΙΝΟ της Πάρνηθας ο δήμαρχος ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις