Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 12 Απριλίου 2017

Γ.Γ: ΤΑ ΑΠΑΝΤΑ ΤΟΥ ΣΠΙΡΤΖΗ


Μιας και σου αρέσειι να δημοσιεύεις τα άπαντα του κ. Σπίρτζη, για να είσαι σωστός, χωρίς διακρίσεις, οφείλεις νομίζω να δημοσιεύσεις και την παρακάτω είδηση:

(Πλαίσιο φαντάζομαι ότι μπορείς να φτιάξεις εσύ, ώστε να μπορεί να τυπωθεί και να κρεμαστεί στον τοίχο, σε στυλ κορνίζας).

Νέα διανομή 13ης σύνταξης υποσχέθηκε ο υπουργός Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης, για το 2019-2020, παρά το γεγονός ότι η κυβέρνηση δεσμεύτηκε στους θεσμούς ότι το βοήθημα δόθηκε άπαξ.

Μιλώντας στην ολομέλεια της Βουλής, ο Χρ. Σπίρτζης απαντώντας στην αντιπολίτευση για την συμφωνία της Μάλτας, είπε με έμφαση: «Σας κοστίζει ότι φέρνουμε συμφωνία με μηδενικό δημοσιονομικό κόστος για τους πολίτες. Σας κοστίζει ότι έχουμε την δυνατότητα ρύθμισης του χρέους. Σας κοστίζει ότι, εφόσον έχουμε πλεονάσματα, θα έχουμε το 2019-2020 -όπως και φέτος- 13η σύνταξη»

Ενδεχομένως να λέει και την αλήθεια, υπό την έννοια ότι, αφού αποφάσισαν να κόψουν την 11η και 12η σύνταξη, θα κόψουν και την 10η και θα δώσουν την 13η. ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτοί, λες να έχουν καλή σχέση με τα μαθηματικά;ι

Αλήθεια, θα ανέθετες ποτέ στον κ. Σπίρτζη να σου εκδώσει άδεια οικοδομής;

Εγώ θα του ανέθετα μόνο άδεια κατεδάφισης.

ΓΓ
ΑΠΑΝΤΗΣΗ Α.Ν: Είμαι τόσο σωστός που αφήνω ΕΣΕΝΑ να το αμφισβητείς ΔΗΜΟΣΙΑ και ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ , από το μέσο που διευθύνω και θα μπορούσα να σε πετσοκόψω.

Είμαι τόσο σωστός που ό,τι κάνω και λέω γίνεται με ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ και με ΣΥΝΕΠΕΙΑ.
Αρνούμαι - π.χ. - να συναινέσω να παίρνει ο σύλλογός μου επιδότηση -  δημόσιο χρήμα στο ύψος των 2980 ευρώ για να μην περάσει το ποσό που μου δίνει ο φιλαράκος μου δημαρχάρας, τις 3000 ποσό πάνω από το οποίο ο νόμος επιβάλλει ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ για το πώς διαχειρίζεται το δημόσιο χρήμα. 
Δεν είμαι εκσυγχρονιστής της πλάκας, μόνο για τους άλλους.
Το αντιπολιτευτικό σου - ΥΠΟΚΤΡΙΤΙΚΑ - ψευτοπάθος εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ,  είναι τόσο έντονο - που ακόμα και η ολοκλήρωση των έργων από τον Σπίρτζη ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ. 
Και μη μου πεις τα επιχειρήματα της ΝΔ για το θέμα.
Αν θέλει η ΝΔ θα απαντήσει από την ΠΛΑΤΕΙΑ, το ξέρει ότι μπορεί.
Εγώ ΔΕΝ ΚΡΙΝΟΜΑΙ για το αν είμαι σωστός με το αν δέχομαι τα επιχειρήμματά σου.
Ο λόγος βέβαια που προβοκάρεις είναι γνωστός: ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΑΡΑ ΤΟΙΥ ΔΗΜΟΥ, της οποίας είσαι ένα πολύ καλό στήριγμα (επιτροπή διαβούλευσης, συμμετοχικός ΚΟΡΟΪΔΟΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ κλπ) ότι όλο και περισσότεροι παίρνουν αποστάσεις από την εντολή της τοπικής παρασκηνιακής στοάς ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης της περιοχής που θεωρούνται ΕΓΚΥΡΑ και να μην ζητούν να απευθύνονται στον αναγνώστη της.
Θα σε παρακαλέσω - για τελευταία φορά - να μην με θεωρείς σωστό, να το δηλώνεις, να το βλέπουν όλοι, ότι ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ να δημοσιεύω Ο,ΤΙ ΒΛΑΚΕΙΑ και ΠΡΟΣΒΟΛΗ το συστηματάκι στο οποίο ανήκεις χρόνια τώρα θέλει να πει δημόσια εναντίον μου.
Τα άπαντα του Σπίρτζη θα συεχιστούν σήμερα γιατί έχει στείλει την ομιλία του στα εγκαίνεια της Ολυμπίας οδού και θα την ανεβάσω.
Όσο για το ερώτημά σου περί της έκδοσης αδείας για σπίτι δεν πορώ να στο απαντήσω διότι δεν με έχει απασχολήσει η επιλογή μηχανικού για άδεια, πάντως αν ήθελαν να ανοίξω τούνελ μάλλον θα τον διάλεγα, με κριτήριο  την αποτελεσματικότητά του με τους προκατόχους του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου