Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 5 Απριλίου 2017

Το πρόγραμμα Ανακύκλωσης Χαρτιού «Έλα στον κύκλο μας» του ΕΔΣΝΑ στο «Βριλήσσια Street Volley Kids Event»



 

Ο ΕΔΣΝΑ συμμετείχε την Κυριακή 2 Απριλίου, στο «Βριλήσσια Street Volley Kids Event» που διοργάνωσε ο Δήμος Βριλησσίων. Σκοπός της εκδήλωσης ήταν σε συνδυασμό με τις αθλητικές δραστηριότητες, να ενημερωθούν γονείς και παιδιά για τα προγράμματα ανακύκλωσης.

Στο ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο του ΕΔΣΝΑ, μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να πληροφορηθούν λεπτομέρειες για το πρόγραμμα Ανακύκλωσης χαρτιού «Έλα στον κύκλο μας» και τα πλεονεκτήματα του, ενώ έπαιρναν μαζί τους έντυπο και ηλεκτρονικό ενημερωτικό υλικό. Τα παιδιά παίζοντας το ηλεκτρονικό παιχνίδι του «Χαρτοφάγου» σε μεγάλη οθόνη touch screen, διασκέδαζαν μαθαίνοντας πως διαχωρίζονται τα ανακυκλώσιμα απορρίμματα.

Στο περίπτερο του ΕΔΣΝΑ ήταν η Περιφερειακή Σύμβουλος και μέλος της ΕΕ του ΕΔΣΝΑ Σοφία Κορωναίου με την προϊσταμένη του τμήματος ανακύκλωσης Μίνα Σταματοπούλου, ενώ μεταξύ άλλων το επισκέφθηκαν ο Δήμαρχος Βριλησσίων Ξένος Μανιατογιάννης και ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Αλέξης Μαυραγάνης.

Ο Δήμος Βριλησσίων είναι από τους πρώτους δήμους που συμμετέχει στο επιτυχημένο πρόγραμμα Ανακύκλωσης Χαρτιού «Έλα στον κύκλο μας», που υλοποιεί ο ΕΔΣΝΑ και η Περιφέρεια Αττικής, σημειώνοντας ήδη πολύ θετικά αποτελέσματα και προοπτικές για το μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου