Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 4 Μαΐου 2017

ΙΑΣΩ Παίδων: Σεμινάριο Εξειδικευμένης Υποστήριξης της Ζωής στα Παιδιά

Το Σεμινάριο Εξειδικευμένης Υποστήριξης της Ζωής στα Παιδιά (Advanced Pediatric Life Support Course, APLS) θα διεξαχθεί σε συνεργασία με την APLS Hellas και το ΙΑΣΩ Παίδων τo Σάββατο 6 Μαΐου και την Κυριακή 7 Μαΐου 2017, και ώρα 08:00, στο ΙΑΣΩ και το ΙΑΣΩ Παίδων.

Το Σεμινάριο απευθύνεται σε νοσηλευτές, ειδικούς και ειδικευόμενους ιατρούς, οι οποίοι εμπλέκονται σε διαδικασίες Αναζωογόνησης και Εξειδικευμένης Υποστήριξης της Ζωής Παιδιών και Βρεφών και περιλαμβάνει διαλέξεις, σταθμούς εκπαίδευσης πρακτικών δεξιοτήτων, φροντιστήρια και διδασκαλία και συμμετοχή σε εικονικά σενάρια κλινικών περιστατικών.

Με την επιτυχή παρακολούθηση του Σεμιναρίου, οι υποψήφιοι καθίστανται Διαπιστευμένοι Διασώστες Παιδιών (APLS Providers) από το Advanced Life Support Group του Ηνωμένου Βασιλείου, προϋπόθεση απαραίτητη για να εργαστεί κανείς στις χώρες της κοινοπολιτείας και στην Ευρώπη σε Παιδιατρικό νοσοκομείο.

Το APLS Course μέσω διαδραστικών εκπαιδευτικών τεχνικών, παρέχει εκπαίδευση σε θεωρητικές γνώσεις και πρακτικές δεξιότητες για:

· την πρόληψη και θεραπεία της καρδιοαναπνευστικής ανακοπής σε παιδιά και βρέφη

· την εφαρμογή στρατηγικών αρχικής αντιμετώπισης απειλητικών για τη ζωή καταστάσεων ή τραυμάτων σε παιδιά και βρέφη

Επιστημονικά υπεύθυνη του σεμιναρίου είναι η κα. Φιλιππία Αρώνη, Επιμελήτρια Αναισθησιολόγος, ΜΕΘ ΙΑΣΩ Παίδων.

Θα χορηγηθούν μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME) από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο.

Για περισσότερες πληροφορίες:

- Γραμματεία APLS Hellas, τηλ: 6977 757797, E-mail: aplshellas@yahoo.gr

Μαρίζα Καμηλάρη, Υπεύθυνη Εκδηλώσεων & Συνεδρίων, Εμπορική Διεύθυνση Ομίλου ΙΑΣΩ, τηλ.: 210 6383949, E-mail: mkt@iaso.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου