Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Όμιλος ΙΑΣΩ: Μοναδικές Διακρίσεις στα Healthcare Business Awards 2019

Ο Όμιλος ΙΑΣΩ απέσπασε 4 βραβεία για το υψηλό επίπεδο της ιατρικής φροντίδας και των παρεχόμενων υπηρεσιών, για την επένδυση του σε νέες ...

Τετάρτη, 7 Ιουνίου 2017

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ - ΣΚΛΗΡΗ ΔΗΛΩΣΗ ΜΠΕΛΤΣΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΓΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΑΡΓΥΡΟΚΑΣΤΡΟΥ

Η δήλωση - ανάρτηση του Βριλησσιώτη, πρώην Γ.Γ. των ΑΝΕΛ (με τον οποιο σημειωτέον δεν τα έχουμε και καλά ως γνωστό, αλλά αυτό είναι άσχετο με την δουλειά μας στην ΠΛΑΤΕΙΑ) είναι βόμβα.

Και ο κρότος μιας βόμβας δεν μπορεί να σκεπαστεί κάτω από μιξοκλάματα αδύναμων αρμοδίων.

Δεν θα σχολιάσουμε περισσότερο διότι εμείς έχουμε ήδη επιλέξει να δώσουμε την μάχη με τις πρακτικές Μαρτιγόπουλου και τις αντιδημοκρατικές του μεθοδεύσεις κατά μέτωπο.

ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.

Η ανάρτηση Μπέλτσιου έγινε στην ανοικτή, δημόσια ομάδα στο φατσομπούκι "ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ".

Αθανάσιος Μπέλτσος Ο Μαρτιγόπουλος είναι η επιτομή της διαπλοκής στο Δήμο Βριλησσίων. Διαχρονικός ουσιαστικός Δήμαρχος και Τοπάρχης με όλες τις δημοτικές αρχές ευθύνεται για σωρεία επιλογών που ακύρωσαν την βούληση της τοπικής κοινωνίας και εξυπηρετεί ξεκάθαρα συγκεκριμένα εργολαβικά συμφέροντα και 5-6 μεγαλοοικογένειες νατβατζήδων της πόλης μας..Είναι σκάνδαλο η παραμονή του τόσα χρόνια σε αυτή την θέση , από μόνο του γεννά διαπλοκή. Αλήθεια ποιά λαμόγια επιβάλλουν αυτό το αίσχος στην Αργυροκάστρου , ονόματα δεν έχουν να μάθει η πόλη.....η πρώτη παρέμβαση που πρέπει να γίνει στην πόλη μας είναι να ξεκουμπιστεί αυτός ο άνθρωπος από τον Δήμο μας , όσο θα υπάρχει η γάγγραινα θα μεγαλώνει...ένα έλεγχο πόθεν έσχες δεν θα έβλαπτε να του γίνει ...ακούνε οι φίλοι μας από τις αρμόδιες εφορίες!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *