Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017

Όλες οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις του ΣπίρτουΤΟ ΣΠΙΡΤΟ

ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΤΕΧΝΗΣ

ΜΑΘΗΜΑΤΑ  ΜΟΥΣΙΚΗΣ - ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ - ΘΕΑΤΡΟΥ
Το Σπίρτο σας προσκαλεί στις καλοκαιρινές εκδηλώσεις των μαθητών του, τις Κυριακές 11, 18 και 25 Ιουνίου!

Την Κυριακή 11/06/2017, το Σπίρτο ανηφορίζει στο Lazy club (Λ. Πεντέλης 1, Βριλήσσια) για τη συναυλία των μουσικών του συνόλων και των μικρότερων μαθητών του. Στη συναυλία συμμετέχουν μαθητές από τα τμήματα ηλεκτρικής - ακουστικής κιθάρας, φωνητικής, πιάνου, ντραμς, μπάσου και μαζί με τους καθηγητές τους θα παρουσιάσουν κομμάτια από τη μοντέρνα ροκ καθώς και επιλεγμένα jazz standars.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.00 και το live θα ξεκινήσει στις 21.00.

Την Κυριακή 18/06, από τις 12.00 και μετά, σας προσκαλούμε στο Poems&Crimes Art Bar των εκδόσεων Γαβριηλίδης (Αγίας Ειρήνης 17, Μοναστηράκι) για να σας παρουσιάσουμε την έκθεση όλων των εικαστικών μαθημάτων και το live του τμήματος ελληνικής μουσικής του Σπίρτου.

Από τις 12.00 το μεσημέρι στο φιλόξενο χώρο των εκδόσεων Γαβριηλίδης, θα έχετε την ευκαιρία να δείτε από κοντά τις δημιουργίες των μαθητών/τριών που συμμετείχαν στα εικαστικά σεμινάρια του Σπίρτου τη χρονιά που κλείνει.

Στο χώρο θα εκτίθενται δουλειές των τμημάτων Φωτογραφίας, Χειροποίητου Κοσμήματος, Ζωγραφικής, Decoupage, Χειροποίητου Σαπουνιού, Φτιάχνοντας Παραμύθια, Comics, Photoshop, Ιαπωνικής και Κοπτικής Βιβλιοδεσίας, Χειροποίητου Κεριού, Δημιουργίες με Σύρμα, Χυτού Κοσμήματος, Εργαστηρίου Δημιουργίας Ρούχου, Πλέξιμο με Βελόνες και Βελονάκι, Εικονογράφησης Παιδικού Βιβλίου, Μακραμέ και Faux Bijoux.

Στις 21.00 στον ισόγειο χώρο του Poems&Crimes οι μαθητές και οι καθηγητές των τμημάτων ελληνικής μουσικής του Σπίρτου θα παρουσιάσουν ένα ζωντανό πρόγραμμα με ρεμπέτικα, λαϊκά και έντεχνα τραγούδια. Στο πρόγραμμα θα συμμετέχουν μαθητές από τα τμήματα μπουζουκιού, λαούτου, λαϊκής κιθάρας, ουτιού, φωνητικής, όπως επίσης θα συμμετέχουν και θα παρουσιάσουν δουλειά τους οι μαθητές του τμήματος ακορντεόν.

Την Κυριακή 25/06/2017, το Σπίρτο θα βρίσκεται πάλι στο Lazy club (Λ. Πεντέλης 1, Βριλήσσια) για τη συναυλία των ενήλικων μαθητών του. Κομμάτια από τη μοντέρνα ροκ σκηνή και από την jazz παρουσιάζονται από τους μαθητές και τους καθηγητές των τμημάτων ηλεκτρικής - ακουστικής κιθάρας, φωνητικής, πιάνου, ντραμς, μπάσου.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.00 και το live θα ξεκινήσει στις 21.00.

Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις του Σπίρτου είναι ελεύθερη.

Σας περιμένουμε όλους και όλες για να περάσουμε 3 υπέροχες Κυριακές...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου