Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2017

ΜΙΑ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΛΑΔΟΠΟΥΛΟ

  "Άγγελε παρακολουθώ αυτά που γράφεις στην ΠΛΑΤΕΙΑ καθημερινά και θέλω να σου παρατηρήσω ότι πρέπει να κάνεις οπωσδήποτε μια ιστορική διόρθωση  " μου είπε ο Γιάννης Λαδόπουλος προχτές μπαίνοντας στην σύσκεψη για το Δημαρχείο.

"Στο άρθρο κριτικής σου για το βιβλίο του συναδέλφου, του Κώστα Αγγελή αναφέρεις τον προδικτατορικό  δήμαρχο Χαλανδρίου Τρ. Σπυρόπουλο, ως δεξιό, ενώ  ήταν κεντρώος δήμαρχος μέλος της Ένωσης Κέντρου."

- "Βεβαίως Γιάννη θα κάνω την διευκρίνιση που επισημαίνεις" του είπα (και αυτό κάνω τώρα).
Η διόρθωσή σου σημαίνει ότι συμφωνείς με το πνεύμα της κριτικής μου στο βιβλίο κατά τα άλλα, όμως, έτσι δεν είναι";

- Προφανώς. Ήταν απαράδεκτο να μην υπάρχει καμία αναφορά στην προσφορά στελεχών της δημοκρατικής παράταξης"

Η ΠΛΑΤΕΙΑ λοιπόν κάνει την διευκρίνιση σήμερα για τον Τρ. Σπυρόπουλο, όπως μας υπέδειξε ο Γ. Λαδόπουλος που δεν αλλάζει το γεγονός ότι κανένας αριστερός ή ΠΑΣΟΚος μεταπολιτευτικός δήμαρχος δεν αναφέρονται στο βιβλίο του Κώστα Αγγελή. (Τζαμτζής, Πέρκιζας, Παττακός).

Η Ένωση Κέντρου - άλλωστε, της περιόδου 1959 - 1961 (δημαρχιακή περίοδος Σπυρόουλου) δεν ήταν δα και .... σοσιαλιστές και ο Ακατανόμαστος δεν υπήρχε ούτε καν σε υγρή μορφή εκείνη την περίοδο για να έχει γνώση από πρώτο χέρι.

ΠΑΝΤΩΣ ΕΥΧΑΡΙΣΟΥΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΛΑΔΟΠΟΥΛΟ για την παρατήρησή του και κυρίως για το ενδιαφέρον του για την εγκυρότητα της ΠΛΑΤΕΙΑΣ.

Παρακαλούμε να το ξανακάνεις Γιάννη αν δεις κάποιο λάθος γιατί ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΑΘΗ, δεν έχουμε το αλάθητο και επειδή δεν τα κάνουμε με δόλο και σκοπιμότητα ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΟΡΘΩΝΟΥΜΕ.
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ

1 σχόλιο:

  1. Thanks for sharing, nice post! Post really provice useful information!

    An Thái Sơn với website anthaison.vn chuyên sản phẩm máy đưa võng tự động tốt cho bé là địa chỉ bán máy đưa võng giá rẻ tại TP.HCM và giúp bạn tìm máy đưa võng loại nào tốt hiện nay.

    ΑπάντησηΔιαγραφή