Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΟΠΟΛΗ «ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ» από τη ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ "ΑΡΓΩ"


Τα Παιδιά και οι εργαζόμενοι της Παιδόπολης «Αγία Βαρβάρα», σας προσκαλούν στη θεατρική παράσταση «ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙΑΤΗΣ» του Μολιέρου, που θα παρουσιάσει αφιλοκερδώς η Θεατρική Ομάδα του Πολιτιστικού – Επιστημονικού Συλλόγου Χαλανδρίου «ΑΡΓΩ», στην αίθουσα εκδηλώσεων της Παιδόπολης (Λ. Συγγρού 221, Ν. Σμύρνη), το Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017, ώρα 8.30 μ.μ.


Η πρωτοβουλία αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο της ευρύτερης προσπάθειας που κάνει το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Αττικής να συνδέσει την Παιδόπολη «Αγία Βαρβάρα» με την κοινότητα, να υπηρετήσει την εξωστρέφεια και να φέρει κοντά στα παιδιά τον πολιτισμό με τρόπο φιλικό και κατανοητό.


Το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Αττικής

Το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Αττικής ανήκει στο Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και έχει στην εποπτεία του όλα τα κρατικά ιδρύματα της Αττικής για χρονίως πάσχοντες, παιδιά με αναπηρίες και παιδιά που στερούνται των οικογενειών τους και βρίσκονται σε καθεστώς ιδρυματικής φροντίδας ή αναδοχής.

Ένα από τα ιδρύματα είναι και η Παιδόπολη «Αγία Βαρβάρα» στην οποία φιλοξενούνται 25 έφηβες και νέες κοπέλες, οι οποίες προσπαθούν να συμβιώσουν αρμονικά μεταξύ τους και να προετοιμαστούν για τη μελλοντική ανεξάρτητη διαβίωσή τους. Παρακολουθούν τα σχολεία της περιοχής και εξωσχολικές δραστηριότητες της επιλογής τους.

Η βασική τους ανάγκη για κοινωνική ζωή υποστηρίζεται από τη Διοίκηση, τους εργαζόμενους αλλά και τους καλούς γείτονες και φίλους, όπως είναι ο Δήμος της Νέας Σμύρνης. Το θέατρο είναι ένας λόγος για να ξεκινήσει μια σχέση ισότιμης επικοινωνίας με την κοινότητα, τη γειτονιά, τα σχολεία, τους συνομηλίκους.


Με «αφορμή» την Τέχνη σας περιμένουμε…Τα Παιδιά

Οι Εργαζόμενοι

Το Δ.Σ. του Κ.Κ.Π.Π.Α.

http://www.kkppa.gr/?page_id=2651

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου