Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018

ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΑΤΤΩ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ

Ανακοίνωση Οργανώσεων ΠΡΑΤΤΩ Μακεδονίας

Η εξωτερική πολιτική και τα εθνικά θέματα της χώρας υπερβαίνουν τις όποιες κομματικές διαμάχες, αντιπαραθέσεις και οικονομικά συμφέροντα.

Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να παίζει πολιτικά παιχνίδια χρησιμοποιώντας ανακρίβειες και κιτρινισμό σε βάρος της χώρας και του Ελληνικού λαού.

Είναι γνωστό σε όλους ότι η πρώτη συνάντηση των δυο αντιπροσωπειών θα πραγματοποιηθεί στις 17 Ιανουαρίου και ότι τα ονόματα θα τα προτείνει ο ειδικός διαμεσολαβητής του ΟΗΕ κ. Νίμιτς και τότε θα ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις της ονοματολογίας.

Εντούτοις κάποιοι καιροσκόποι, δήθεν υπερπατριώτες αλλά και κάποιοι ανθέλληνες εθνομηδενιστές, υπηρετώντας ντόπια αλλά και ξένα συμφέροντα, με τη βοήθεια γνωστών καλοθελητών των μέσων ενημέρωσης, προσπαθούν να δημιουργήσουν σύγχυση στους πολίτες, προκειμένου να κερδίσουν χρήματα αλλά και δημοσιότητα.

Δυστυχώς για αυτούς και ευτυχώς για την χώρα ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Ν.Κοτζιάς έχει πάμπολλες φορές αποδείξει ότι λειτουργεί με αίσθημα ευθύνης και βασικό του μέλημα είναι η διασφάλιση των εθνικών συμφερόντων.

Για ακόμη μία φορά η προσπάθεια τους θα αποτύχει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου