Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018

Κασιμάτης: "Θα είμαι μαζί με τον Μίκη Θεοδωράκη και ομιλητής στο συλλαλητήριο της 4ης Φεβρουαρίου στο Σύνταγμα"!


Γιώργος Κασιμάτης: "Θα είμαι μαζί με τον Μίκη Θεοδωράκη και ομιλητής στο συλλαλητήριο της 4ης Φεβρουαρίου στο Σύνταγμα"! πανικός σε όλα τα πολιτικά κόμματα της υποταγής.


Ύστερα από πρόταση της Συντονιστικής Επιτροπής Κρήτης για το Συλλαλητήριο ο Συνταγματολόγος, διευθυντής του νομικού γραφείου του Ανδρέα Παπανδρέου Γιώργος Κασιμάτης θα είναι στην εξέδρα, δίπλα στον Μίκη. 

Η συντονιστική της Κρήτης είχε κάνει δημόσια την πρόταση, την Δευτέρα.

Πρόταση ΣΟΦΗ για να κλείσουν τα στόματα όσων μιλούν για ακροδεξιό συλλαλητήριο και ενοχλήθηκαν από την πρόσκληση στον πρόεδρο της ΚΕΔΕ Γιώργο Πατούλη να εκπροσωπήσει την ελληνική αυτοδιοίκηση, την ελληνική οργανωμένη κοινωνία στο πρωτοβάθμιο επίπεδο συγκρότησής της.Η συντονιστική Επιτροπή Κρήτης προτείνει δημόσια ως κεντρικό ομιλητή του συλλαλητηρίου τον Καθηγητή Γεώργιο Κασιμάτη. Πρόσωπό κοινής αποδοχής πατριώτη,δημοκράτη και αγωνιστή που συμβολίζει με την στάση του τον αγώνα του λαού μας για για εθνική ανεξαρτησία δημοκρατία και αποδέσμευση απο τα δεσμά ξένων δυνάμεων. Δυνάμεων που διακαώς προσπαθούν να επιβάλουν στην Πατρίδα μας την καταστροφική για τα εθνικά μας συμφέροντα "λύση" της ονομασίας ΚΡΗΤΗ Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΣ: ΝΑ ΚΛΗΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΛΕΖΟΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου