Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018

Η "ΠΡΟΕΔΡΟΣ" ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΡΑΤΖΑ ΕΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑ

Η επιλογή της Λούλας Καρατζά να επενδύσει πολιτικά στην Κούκα, την οποία έχει πάρει το ΠΑΜΕ υπό την προστασία της  αποδεικνύει με τρόπο εμφατικό ότι η πολιτική συμμαχία του 1998 για την συγκρότηση της παράταξης Γυφτόπουλου αλλά ....
.... ΚΑΙ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ που δομήθηκαν τότε δεν έχουν εγκαταλειφθεί, λειτουργούν και παράγουν ακόμα ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ και ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ στην τοπική κοινωνία και μάλιστα η υποστήριξή τους, επειδή πλέον δεν έχει σοβαρό πολιτικό φερετζέ για να πείσει θετικά, γίνεται δια της απροκάλυπτης υπόγειας, παρασκηνιακής, ενίοτε με μεθόδους μαφίας επίθεσης σε όσους απειλούν το στάτους της διαπλοκής στους δήμους της γειτονιάς.

Προχθές η Κούκα, στο παραλήρημα μέσα στο οποίο βρίσκεται μετά την ολοκλήρωση της νέας ΕΔΕ ξέφυγε δημόσια και εμφάνισε τον πραγματικό λόγο για τον οποίο έστησε τον καραγκιζ μπερντέ και χρησιμοποίησε ΧΥΔΑΙΑ έναν άνθρωπο και το ψωμί του, συνεπικουρούμενη από έναν κορυφαίο συνδικαλιστή που είναι ο ορισμός του ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΑΚΙΑ και βέβαια υπό την περιφρούρηση του ΠΑΜΕ που έδωσε το ... αριστερόσημο.

Μιλάμε για την ΕΔΕ που έγινε για να διερευνήσει ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ - τόσο η ΕΔΕ , όσο και ο Γενικός Διευθυντής του Δήμου, στον οποίο το πόρισμα της, με όλες τις καταθέσεις των συναδέλφων της και των πολιτών που κλήθηκαν υποβλήθηκε - όπως έχουν ενημερωθεί όλοι οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων.

Σοβαρά πειθαρχικά παραπτώματα για την υπόθεση του Κέντρου ΡΟΜΑ .

Το πόρισμα της ΕΔΕ βρίσκεται στα χέρια του Συμεών, ο οποίος έχει το δύσκολο έργο να επιβάλλει ποινή ή να το θάψει, όπως πιέζεται από εκείνο το μπλοκ δυνάμεων που από εχτές θα ονομάζουμε "ΜΕΤΩΠΟ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΚΟΥΚΑ"

Να γιατί η Κούκα ΔΗΜΙΟΎΡΓΗΣΕ το θέμα με τον "εργαζόμενο" που δεν ήταν εργαζόμενος αλλά εργολήπτης. ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΖΗΤΗΘΗΚΕ Η ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΕ ΜΟΝΙΜΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ από την ΠΟΕ ΟΤΑ!

Να γιατί πιέζει αφόρητα χρησιμοποιώντας την ΠΟΕ ΟΤΑ για να γλυτώσει ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ της παραπτώματα θέλοντας να εμφανίσει στο τέλος το θέμα ως συνδικαλιστική δίωξη.

Διότι - θυμίζουμε - ότι ένα κλασικό ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΘΕΜΑ, με δική της επιλογή ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΡΑΤΖΑ (μόνο αυτή μπορεί να σχεδιάσει από το μπλοκ της αυτοεξυπηρέτησης) επιλέχτηκε να γίνει "ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ" όταν η Κούκα ήρθε στο δημοτικό συμβούλιο, ζήτησε τον λόγο ως ΠΡΟΕΔΡΟΣ του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ και αντί να θέσει κάποιο θέμα εκπροσωπώντας τους συναδέλφους της άρχισε να μας μιλάει για την υπηρεσιακή της διένεξη με τον Συμεών και το ΚΕΠ για το θέμα των ΡΟΜΑ.

Ο ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΘΑΡΟΣ: Θέλανε να προλάβουν να βαφτίσουν το ΚΑΘΑΡΑΟ υπηρεσιακό θέμα συνδικαλιστικό γιατί ήδη γνώριζαν ότι η ΚΟΥΚΑ είχε κάνει ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΛΑΘΟΣ.
(θυμίζουμε τη μνημειώδη τοποθέτηση Καρατζά την ώρα που η Κούκα κατήγγειλε "φίδια" ότι "όλα καλά έχουν γίνει αλλά ... η συμπεριφορά του δημάρχου. - Η κόρη ναυάρχου, βάζει διαγωγές στους άλλους για την συμπεριφορά τους - τες πάντω).

ΤΟ ΚΑΣΕΤΟΦΩΝΑΚΙ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΕΤΡΕΨΕ.

Και στη συνέχεια "εν ελλείψει" άλλου θέματος για να σηκωθεί και να κάνει την Κούκα συνδικαλιστικό ήρωα, βάφτισαν έναν εργολήπτη σε εργαζόμενο και ξεκίνησαν αγώνα .... να μονιμοποιηθεί στον δήμο.

Το μήνυμα στον Συμεών σαφές: ΘΑΨΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΗΝ ΠΟΕ ΟΤΑ.

Το μήνυμα το δικό μας - δια της ψήφου του Ακατανόμαστου - ΣΤΑΘΕΡΟ, ΣΑΦΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ: ΦΩΣ ΣΕ ΟΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΚΑΘΑΡΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ και θα είμαστε δίπλα σε όποιον το κάνει. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΙΩΚΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΒΙΑΣΤΗ ΜΑΣ ΡΟΥΣΣΟ - εμείς είμαστε ζώα πολιτικά, δεν αντιμετωπίζουμε την πολιτική ως .... διαπροσωπική σχέση.

Άλλωστε ο Ρούσσος ΠΕΙΘΟΜΕΝΟΣ στις βλακείες και τα ψεύδη της Κούκα, της αυτοεξυπηρετύμενης αριστεράς και των συμμοριτών ΠΑΣΟΚων μας πήδηξε.
ΑΣΧΕΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΗΤΑΝ!
Ντουντουκάρχης ήταν.
Αυτούς άκουγε πριν, αφού ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΙΔΕΑ τι παιζόταν στον δήμο και νόμιζε ότι όλο το πρόβλημα του δήμου ήταν ..... η ΦΛΥΑ και η σύμβαση της BLANK!

Η Κούκα προχτές, στο παραλήρημά της έκανε ένα μεγάλο λάθος.

Φώναξε - απευθυνόμενη στον Νταβία (βεβαίως - βεβαίως) : "Η ΑΔΕΛΦΗ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΟΣΤΙΣΑΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ 300 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ".

Αυτό το ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΝΑ που παριστάνει την ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ξέρει πολύ καλά ότι η Διευθύντρια Οικονομικών του Δήμου, προϊσταμένη λογιστηρίου το 2006 όταν έγινε το "σκάνδαλο" του έργου στον καταυλισμό- σε αυτό αναφέρεται -  που προκάλεσε καταλογισμούς, εισαγγελικές έρευνες και ποινικές διώξεις, οι δίκες για τις οποίες εκκρεμούν για πολλούς, ως προς τους συναδέλφους της της Οικονομικής Υπηρεσίας εκείνης της περιόδου έχει κριθεί αμετάκλητα, αφού ταλαιπωρήθηκαν Καραγιώργη (τότε διευθύντρια), Νταβία (τότε λογιστήριο) και Καραπαναγιώτης (τότε ταμίας) τόσο από ο Ελεγκτικό Συνέδριο - που ήρε από τους συναδέλφους της τον καταλογισμό, όσο και από την Εισαγγελία που τους απάλλαξε με βούλευμα.

ΚΑΙ ΟΜΩΣ! Με την ιδιότητα του προέδρου του Σωματείου, έρχεται στο δημοτικό συμβούλιο - το θρασίμι - επαναφέρει το θέμα, δείχνοντας την σημερινή διευθύντρια ως υπεύθυνη για αυτό που Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ την απάλλαξε.

Αυτά γίνονταν την ίδια ώρα που στα Βριλήσσια, από την εκεί πλευρά της ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ γίνοταν γκράφιτι. Εκεί το σωματείο εργαζομένων ανήκει στο ΠΑΜΕ. Για να δούμε τι θα πει.

Δεν υπάρχει αυτή η ΔΙΑΒΟΛΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΑ και αυτή η ΔΙΑΒΟΛΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ.

Και είναι απορίας άξιο αν ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΚΕ θα παραμείνει έρμαιο και όμηρός τους.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ, ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ ότι προσωπικές σχέσεις θα μπουν από το ΚΚΕ πάνω αό την ΠΟΛΙΤΙΚΗ και ΤΟ ΔΙΚΙΟ.

Από σήμερα η ευθύνη για τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Χαλανδρίου  γίνεται τεράστια:
Θα καλύψουν την ΣΥΚΟΦΑΝΤΡΙΑ ΚΟΥΚΑ, την ΨΕΥΤΡΑ ΚΑΤΑΔΟΤΡΙΑ που έδειξε ως γνήσια ΧΑΦΙΕΣ την συνάδελφό της ως υπεύθυνη για οικονομικό σκάνδαλο που έγινε με ευθύνη της - ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΡΙΘΕΙ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ - διατηρώντας την στην θέση της Προέδρου των Εργαζομένων  - άρα αποδοχόμενοι και καλύπτοντας πολιτικά τα όσα ειπώθηκαν από την Κούκα  στο δημοτικό συμβούλιο ενάντια στην άλλη συνάδελφό τους, Ή ΘΑ ΤΗΝ ΞΗΛΩΣΟΥΝ ως εντελώς ανάξια να εκπροσωπεί τους εργαζόμενους;

ΔΕΝ ΧΩΡΑEΙ Η ΣΙΩΠΗ ΚΑΝΕΝΟΣ ΠΛΕΟΝ!
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ "ΜΕΣΗ ΛΥΣΗ".

Όλοι θα αναγκαστούν να ταχθούν με την Κούκα, τις πρακτικές και τη σμμορία της ή απέναντί της ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου