iaso


Μηχανικός

AHOME REAL ESTATE SERVICES

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ Ο ΝΤΑΒΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣΠΙΣΜΑ ΤΗΣ ΜΗΝΥΣΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ Η ΚΟΥΚΑΠρος το Προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου.

Παρακαλώ να ενημερώσετε τους αγαπητούς μου συναδέλφους για το ΑΚΡΙΒΕΣ και ΕΠΙΣΗΜΟ περιεχόμενο της ασκηθείσας ποινικής δίωξης εναντίον του συναδέλφου τους δημοτικού συμβούλου Άγγελου Νταβία, προερχόμενης από μήνυση που κατέθεσε εναντίον του η Διευθύντρια του Δήμου Ελένη Κούκα. 
Η παραίτησή μου από το δικαίωμα προστασίας των "προσωπικών μου δεδομένων" και η επιλογή μου να κοινοποιηθεί στους δημοτικούς συμβούλους - και σε όποιον άλλο θέλει στο Χαλάνδρι - το περιεχόμενο της δίωξης γίνεται για τρεις λόγους:

1ον. Διότι η υπόθεση - όπως όλοι μπορούν να δουν δεν έχει αφετηρία καμία προσωπική διένεξη, δεν έχει να κάνει με τον Νταβία και την Κούκα αλλά είναι υπόθεση που αφορά τον δήμο και - κατά την ταπεινή μου γνώμη - επηρέασε και θα επηρεάζει πολύ σοβαρά την λειτουργία του οργανισμού του οποίου είμαστε θεματοφύλακες και ανιδιοτελείς υπηρέτες.

2ον. Γιατί - όντας γνωστός κακός άνθρωπος - θέλω να στερήσω από κάθε πολιτικό μου αντίπαλο (δηλαδή τους υπόλοιπους 40 συναδέλφους στο δημοτικό συμβούλιο – προστατών της μηνύτριάς μου, το δικαίωμα να προβάλλουν άλλα – από αυτά που η κα Εισαγγελέας  ορίζει - ως δήθεν θέματα της δίωξής μου, αναζητώντας άλλοθι και προφάσεις.

3ον. Διότι έχω την πρόθεση να θέσω κάποια θέματα στην ΠΗΔ συζήτηση στο αποψινό συμβούλιο και θα ήθελα να κατανοήσουν όλοι το ζήτημα σε όλη του την έκταση.

ΥΓ: Από το κλητήριο θέσπισμα που σας κοινοποιώ έχω απλώς αποκρύψει κάποιους εκ των μαρτύρων υπεράσπισής μου, είναι το μόνο δικαίωμα «απορρήτου» που διατηρώ προς το παρόν, αν και έχουν ήδη καταθέσει στην προανακριτική διαδικασία ενόρκως άρα οι καταθέσεις τους βρίσκονται ήδη στον φάκελο της δικογραφίας.

Με αυτό το συνοδευτικό κείμενο ο Νταβίας έστειλε σε όλους του δημοτικούς συμβούλους Χαλανδρίου το κλητήριο θέσπισμα με το οποίο καθίσταται κατηγορούμενοςαπό τη μήνυση της Ελένης Κούκα.

Άφωνοι έμειναν όλοι στο δημοτικό συμβούλιο όταν ο Νταβίας διάβασε μια αναφορά ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗΣ προς τον Κούραση από το 2013, για το περιεχόμενο της οποίας οι περισσότεροι δεν είχαν ιδέα - και έμειναν ξεροί ενώ κάποιοι και κάποιες έκαναν πώς δεν ήξεραν ΕΝΩ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΗΞΕΡΑΝ.

Άφωνος έμεινε και ο Γιώργος Κουράσης βεβαίως, βεβαίως, που για το μόνο που μίλησε είναι περί ....  εφημερίδων που έχουν δορυφόρους στο Δημοτικό Συμβούλιο. 
Για την ταμπακέρα κουβέντα (σε λίγο).

Τα πολιτικά επιχειρήματα εναντίον μας τέλειωσαν.

Έχει μείνει ένα θέμα ανοικτό: 
Και αυτό είναι αν έχει δικαίωμα ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ  - ακόμα και αν ΔΕΝ είναι κατηγορούμενος- να έχει πρόσβαση στο αποτέλεσμα μιας ΕΔΕ, ειδικά αν αυτή προκλήθηκε από ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ στο δημοτικό συμβούλιο, δηλαδή δημόσια.

Αν Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ο ΣΥΜΕΩΝ θα προστατεύσει τα αυτονόητα δημοκρατικά δικαιώματα των δημοτικών συμβούλων και των πολιτών ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ πώς ο μηχανισμός του δήμου ανταποκρίνεται και πώς αντιμετωπίζει τις δημόσιες καταγγελίες, τις αναφορές και τον έλεγχο νομιμότητας των πράξεων τους, που ζητούν θεσμοί, πολίτες,  εργαζόμενοι ή αιρετοί ή θα μείνει κρυμμένος πίσω από τα περί "προσωπικών δεδομένων" ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ για να προστατεύσει δημόσιους λειτουργούς που έχουν λόγους να θέλουν προστασία από την διαφάνεια και την κοινωνική λογοδοσία, ΤΗΝ ΑΠΟΛΟΓΙΑ στους δημότες για τις πράξεις ή τις παραλείψεις τους.

Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για ΕΔΕ που έγιναν ύστερα από ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ και ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ή ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ του καταγγέλλοντος στο δημοτικό συμβούλιο.
Που νομιμοποιείται - κατά την άποψη γραφειοκρατών σκοταδιστών - να μαθαίνει, να ακούει την ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ αλλά δεν δικαιούται να μαθαίνει το αποτέλεσμα της ΕΔΕ για την καταγγελία που αποδεικνύει αν ήταν σωστή, λάθος, κατασκευασμένη, ουσιαστική.

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΡΕΛΕΣ ΣΤΙΣ ΣΕΫΧΕΛΕΣ!!

Μεγαλύτερη απόδειξη ότι έχουν ξεμείνει οι οχτροί μας από επιχειρήματα, είναι ότι αντί απάντησης ή τοποθέτησης επί των θεμάτων που αναδείχθηκαν - επιχειρήθηκε η μπάλα να φύγει στην εξέδρα, ενώ ο Νταβίας και η Πλατεία κατηγορήθηκαν από την πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου για .... ΣΕΞΙΣΜΟ επειδή η ΠΛΑΤΕΙΑ την λέει  "Η πρόεδρος του προέδρου" και τον πρώην πρόεδρο του ΔΣ των Εργαζομένων "Ο πρόεδρος της προέδρου".
 (Δηλαδή το να είναι η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, σύζυγος  του προέδρου του Συλλόγου Εργαζομένων του δήμου είναι αυτό, που κατά την άποψή τους δεν συνιστά θέμα για να δέχονται πολιτική κριτική περί συνδικαλισμού ταυτισμένου με την εργοδοσία και την διοίκηση, διότι όπως είπαν και οι δύο - και η πρόεδρος και ο πρώην πρόεδρος, εκείνοι είναι αναρχοκομμουνιστές και δεν είναι ΠΑΣΟΚοι, άρα γι΄αυτούς δεν ισχύει αυτό που θα ίσχυε για άλλους που είναι ΠΑΣΟκοι. Αυτό λοιπόν  είναι ΣΕΞΙΣΜΟΣ για να μαθαίνεις).

Πώς το λέγαμε παλιά το σεξιστικό;
ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ Ο ΚΑΘΕ ΣΕΞΥ ΝΕΟΣ, δεν λέγαμε;;;; 

Για όσα αναλυτικά έγιναν στο χθεσινό συμβούλιο σιγά - σιγά θα ενημερωθείς και με ηχητικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου