Σάββατο, 20 Οκτωβρίου 2018

ΟΜΟΦΩΝΑ (εκ των παρευρισκομένων) ΠΑΡΕΛΗΦΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΟΙ ΟΡΙΣΤΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ


Ο Συμεών την έστησε στους απέχοντες, έχοντας προγφανώς την πληροφορία ότι θα την κάνπυν εχθές.

Οπότε έβγαλε τον άσσο από το μανίκι.

¨Εχοντας έτοιμες τις μελέτες του δημαρχείου, της έφερε στο χθεσινό ΔΣ ΠΗΔ και ζήτησε από τους παρευρισκόμενους να δεχθούν την ένταξη του θέματος στην ΗΔ και να παραληφθεί η μελέτη, ώστε να κατατεθεί άμεσα φάκλεος έκδοσης αδείας οικοδομής και να μπει η χρηματοδότησή του στο νέο (προεκλογικό βέβαια) προϋπολογισμό της Περιφέρειας.

Η εισήγηση του Συμεών εγκρίθηκε ομόφωνα - εκ των παρευρισκομένων - αφού (ο μόνος που εχθές δεν είχε δεδομένη ψήφο - όπως φάνηκε στα δημοτικά τέλη και θα διαβάσετε στη συνέχεια) Νταβίας, δεν υπήρχε περίπτωση να προτάξει οποιαδήποτε εκλογική ή προεκλογική σκοπιμότητα του οράματός του να δει να σκάβεται το ΟΤ 30 για να ανεγερθεί το δημαρχείο της πόλης και να εξοικονομήσει ο δήμος - οι δημότες τα πεταμένα λεφτά των ενοικίων.

Και επειδή η ιστορία γράφεται από τους παρόντες, σε άλλη μια ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΣΤΙΓΜΗ κάποιοι επέλεξαν να απέχουν. από εκείνους που θα καταγράφονται στην απόφαση παραλαβής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Λιβύη: Η κατάσταση στη χώρα 100 ημέρες πριν τις προγραμματισμένες εκλογές

του Γ. Παπαγιαννόπουλου Εκατό ημέρες πριν από τις κοινοβουλευτικές και προεδρικές εκλογές στη Λιβύη, που έχουν προγραμματιστεί για τις 24 ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις