Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018

ΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΕ ΦΥΓΗ - ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ - ΕΠΑΘΑΝ ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑ ΕΧΘΕΣ



Αυτό που έγινε εχθές είναι ντροπή για την πόλη και τους εμπνευστές του.

Μιλάμε για μια ακραία τακτικίστικη προσβλητική ενέργεια  προς την πόλη, τους δημότες, το δημοτικό συμβούλιο.
Αλλά κυρίως ΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ των Χαλανδραίων.

Μιλάμε για την απόφαση των ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΟΛΟΥΛΑΚΙ να τραπούν σε φυγή από την χθεσινή συνεδρίαση του ΔΣ για να αποφύγουν να πάρουν θέση για την πρόταση Νταβία - ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ για την έκδοση ψηφίσματος για τα ακίνητα της πόλης που πέρασαν στην ΕΤΑΔ και την ψήφιση ή καταψήφιση της πρότασης της διοίκησης Ρούσσου για τα δημοτικά τέλη για το 2019.
(Σε αυτό θα επανέλθουμε, προς το παρόν θα μείνουμε μόνο στο ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ)

Μπροστινοί του μετώπου βγήκαν οι σύμβουλοι της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ εξωτερικού, οι αντάρτες της πορδής που ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΞΕΠΛΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ από την ψήφιση της αγοράς των ΧΕΥ, ως μέλη της διοίκησης (πριν θυμηθούν ότι είναι πιο καργαριστεροί από τον Ρούσσο).

Ακολούθησαν Κουράσηδες, Ανδρεόπουλοι, Καρατζά (ολόκληρο το ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΟΛΟΥΛΑΚΙ μέτωπο) και ο Γιώργος Θωμάς.

Εχθές το μέτωπο είχε πρόβλημα να πάρει ΚΑΘΑΡΗ θέση στην πρόταση Νταβία.
Γιατί αυτή είχε ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ, δεν ήταν σκέτος βερμπαλισμός.

Ήταν πρόταση ΔΡΑΣΗΣ, δεν ήταν πρόταση ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΗΣ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΑΣ.

Κια είχε πρόβλημα και με τα δημοτικά τέλη, αφού είχε προηγηθεί η Οικονομική Επιτροπή και Κουράσης και Πράσσος ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕΙ τα δημοτικά τέλη, άρα το μέτωπο δεν μπορούσε να έχει ενιαία στάση στο δημοτικό συμβούλιο. 

Οπότε επιστρατεύτηκαν ..... τα κολπάκια.

Οι της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ εξωτερικού θυμήθηκαν εχθές το μεσημέρι, ότι εχθές ..... ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ.

Και έστειλαν  στις 14.26 το μεσημέρι το εξής αίτημα προς το προεδρείο του δημοτικού συμβουλίου:

Αίτημα μετάθεσης στις αρχές της επόμενης εβδομάδας της 21ης συνεδρίασης του ΔΣ


Κα Πρόεδρε,
όπως γνωρίζετε, από τις προηγούμενες συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου έχει ζητηθεί από μια σειρά δημοτικών συμβούλων (Θωμάς, Καρατζά, Καλομοίρης, Ευσταθίου, Αλεξίου κ.α) να υπάρξει προ ημερησίας ενημέρωση από την δημοτική αρχή σχετικά με τα ακίνητα του  δήμου που περιλαμβάνονται στη λίστα του Υπερταμείου.  Οι περισσότεροι από αυτούς έχουν ήδη ενημερώσει  ότι θα απουσιάζουν αυτή την Παρασκευή. Είναι προφανές ότι δεν μπορεί να γίνει οποιαδήποτε ενημέρωση ή συζήτηση ερήμην των αιτούντων.
Ακόμη, έχει επανειλημμένα ζητηθεί :
Α. Ο έγκαιρος ορισμός και η διεξαγωγή των συνεδριάσεων του Δ.Σ. –στο βαθμό που είναι δυνατό- σε μη-εργάσιμα απογεύματα, έτσι ώστε να διευκολύνεται η συμμετοχή των μισθωτών  και ελευθεροεπαγγελματιών δημοτικών συμβούλων.
Β. Η έγκαιρη αποστολή των εισηγήσεων έτσι ώστε να υπάρχει χρόνος για την προετοιμασία των μελών του Δ.Σ. και κατά συνέπεια την ουσιαστική και δημοκρατική λειτουργία του οργάνου. Υπενθυμίζουμε ότι τα μέλη του Δ.Σ, λόγω των ωραρίων εργασίας τους, δεν διαθέτουν ούτε τον αναγκαίο χρόνο ούτε γραμματείς ή έμμισθους συνεργάτες   για τη σχετική προεργασία. Το προνόμιο αυτό αφορά όσους κατά τη διάρκεια της θητείας τους ασκούν επαγγελματικά διοίκηση στον Δήμο και κατ επέκταση τους συμβούλους της πλειοψηφίας.
Επισημαίνουμε ότι για μια ακόμη φορά οι εισηγήσεις φτάνουν στα χέρια μας μία με δυο μέρες πριν από τη συνεδρίαση του οργάνου. Η κατάσταση αυτή έχει δημιουργήσει μια αίσθηση υποτίμησης του Δ.Σ. και υποβάθμισής του σε οιονεί συμπληρωματικό όργανο  της εκάστοτε δημοτικής αρχής.
Για τους παραπάνω λόγους  θεωρούμε επιβεβλημένη τη μετάθεση της 21ης συνεδρίασης του Δ.Σ. για την αρχή της επόμενης εβδομάδας.

Οι ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι
Καλομοίρης  Γ. , Λιερός  Γ., Μάζη  Χ., Κιούσης Θ., Ευσταθίου Α., Φασίτσα Π., Τζούρας Π., Κασίμης Χ., Αλεξίου Θ.

Απίθανο δεν είναι;;;
 Είχαμε ζητήσει ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, για τα ακίνητα  όχι ΑΠΟΦΑΣΗ!!!!

ΚΛΑΥΣΙΓΕΛΟΣ

ΥΓ: Γιώργο λυπάμαι, αλλά - υποτίθεται ότι είμαστε σοβαρότεροι τούτων των πρακτικών!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου