Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019

ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΣΟΥ .....

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ - ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ - ΣΤΟ FACEBOOK - ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΦΙΛ : "Θέλουν



Να τι έγραψε Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ για να αιτολογήσει γιατί "πέταξε" 3500 τ.μ. ΝΟΜΙΜΩΝ ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ, από αυτά που χρειάζεται το Χαλάνδρι- προπονητήρια, αίθουσες γυμναστικής, αίθουσα ξιφασκίας, αίθουσα άρσης βαρών - κλπ για να κάνει δύο γήπεδα τένις παραπάνω από την αρχική πρόβλεψη για τρία ανοικτά γήπεδα στον συγκεκριμένο ΑΘΛΗΤΙΚΟ χώρο.

Που στο κάτω της γραφής ΑΝΟΙΚΤΑ γήπεδα γίνονται ΣΕ ΟΛΟΥS ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ, σε όλες τις πλατείες - και σε αυτή που φτιάχνει ο δήμος στο Πάτημα νόμιμα, αλλά εκεί απαγορεύονται τα κτίσματα.

Σίμος Ρούσσος:
"Το μόνο σίγουρο είναι ότι η κατασκευή ενός αθλητικού κέντρου 4 γηπέδων τενις - βόλευ(που έχουν ίδιες διαστασεις)και ενός 5×5ποδοσφαίρου,με φύτευση 1.5 στρεμμάτων και δόμηση μόλις 211τμ σε 5.5 στρέμματα θα αναβαθμίσει ουσιαστικά την περιοχή,χωρίς ταυτόχρονα υπερβολική όχληση που θα έφερνε πχ η κατασκευή ενός κλειστού,με ύψος 18+μέτρα σε περιοχή αμιγούς κατοικίας."

Τώρα ποιος δημότης Χαλανδρίου με IQ πάνω από 30 δεν αντιλαμβάνεται ότι Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΡΟΥΣΣΟΥ (και οι εντολείς της) ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΟ ΣΤΟ  ΠΑΤΗΜΑ?

Και ότι είναι ....."υπερβολική όχληση"? 

Ποιος τα λέει?
Ο Ακατανόμαστος που λέει ψέμματα? 

Ή ο ίδιος ο Συμεών?

Αλλά είχαμε συνέχεια. ΕΧΘΕΣ! Στο προφίλ του Νίκου Πανταζή.
Ο Ρούσσος κατάλαβε ότι πρέπει να ανασκευάσει τα όσα που έγραψε και τα ανέδειξε η ΠΛΑΤΕΙΑ.


Αλλά ο Ρούσσος όταν ανασκευάζει .... επιτίθεται για να δείξει ότι ΔΕΝ ΑΝΑΣΚΕΥΑΖΕΙ, "αποκαθιστά την αλήθεια που διαστρέβλωσαν εντελώς συνειδητά" οι αντίπαλοί του. 

ΓΝΗΣΙΟΣ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΣ είναι και ως γνήσιος σταλινικός δεν επιτρέπει να πει στον εαυτό του έκανα λάθος που έγραψα ότι "το κλειστό γυμναστήριο θα ήταν υπερβολική όχληση" 

Και αντί να πει "εσείς έχετε δίκιο που μιλάτε για τις υποδομές της πόλης, στα επιχειρήματα της ΛΑΕ αναφέρομαι εγώ - και όντος σε εκείνους αναφερόταν - ΤΣΟΥΒΑΛΙΑΖΕΙ ό,τι πετάει και ό,τι κολυμπάει που έχει ειπωθεί στο ΔΣ και .... όποιον πάρei ο Χάρος.

Αφού λοιπόν ενημερώθηκε μία βδομάδα (γιατί πριν μια βδομάδα δεν το θυμόταν, αν το θυμόταν θα το είχε γράψει και τότε) ότι στο ΠΑΤΗΜΑ, οι κακοί "εδωκαιτριάνταχρόνια" που το έβαλαν στο σχέδιο έχοντας τηρήσει όλα τα πολεοδομικά δεδομένα σύγχρονης πόλης και με τον νόμο ένταξης του ΑΝΤΩΝΗ ΤΡΙΤΣΗ,  έχοντας εξασφαλίσει τους χώρους για ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ για την λειτουργία του υποδομή σε κοινωνικό εξοπλισμό, υπάρχει χώρος για να γίνει κλειστό. Άλλος, μεγαλύτερος.
(ούτε ο Νταβίας το θυμόταν, που κάνει τον έξυπνο).


Άρα εκεί δεν θα είναι υπερβολική όχληση οι κλειστές αθλητικές εγκαταστάσεις δήμαρχε?

Και που - σου λέει ο δήμαρχος - δεν το εντάσσει εκείνο για χρηματοδότηση στο ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ η ΠΡΩΤΗΦΟΡΑΕΔΩΚΑΙ ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ γιατί ..... "χρειάζεται μελέτη και απορεί που δεν το ξέρει ο Νταβίας ότι χρειάζεται μελέτη"

Λες και τις μελέτες δεν τις κάνει ο δήμος και λες και την ΙΕΡΑΡΧΗΣΗ, την σειρά με την οποία επιλέγεται να γίνουν οι μελέτες και να ενταχθούν τα έργα στα προγράμματα χρηματοδότησης δεν την καθορίζει ο δήμος.
(λέμε τώρα και καμιά μακακία πρωί, πρωί. ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ με τέτοιες παραδομένες διοικήσεις)


Αν όμως τις καθορίζει ο δήμος, όπως επιτάσσει το θεσμικό και όχι το παραθεσμικό πλαίσιο, μπορεί να τις καθορίζει είτε συλλογικά, στο δημοτικό συμβούλιο, όπου συλλογικά θα ιεραρχηθούν οι ανάγκες της πόλης - ποιο είναι πρώτο και ποιο δεύτερο να μελετηθεί για να χρηματοδοτηθεί το κλειστό ή τα τένις (γιατί και τα τένις ανάγκη είναι και μακάρι στους χώρους που έχουν εξασφαλίσει οι "εδωκαιτριανταχρόνια" να χωρέσουν και αυτά, αλλά ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ)....

.... αλλά μπορεί να τις καθορίσει και η διοίκηση - σε στενό οικογενειακό κύκλο - ανάλογα με την ιεράρχηση των πολιτικών της αναγκών δια τας επόμενας εκλογάς.

Και να κάνει μελέτη για τα τένις και όχι για το κλειστό για να λέει "μα δεν έχουμε μελέτη για κλειστό, έχουμε μόνο για τα τένις".

Και να απαντάει ο δήμαρχος προκλητικά και προσβλητικά στον Νταβία "απορώ που δεν ξέρατε ότι χρειάζεται μελέτη για να μπει έργο στο ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ"

Σώωωωωπα! Αλήθεια Δήμαρχε?
Ρε να μην το ξέρει .....  

ΥΓ: Είναι φοβερές οι "επιθέσεις" του Δημάρχου στον Νταβία!
  •  Για το δημαρχείο που το προχώρησε και δεν ήθελε ο Νταβίας ..... (να μη σου μένει άντερο δηλαδή που "εδωκαιτριανταχρόνια" ο Ρούσσος ήθελε να γίνει το δημαρχείο και δεν τον άφηνε ο Νταβίας).
  •  Για το ΚΑΖΙΝΟ στο Νομισματοκοπείο ...... (επειδή η ΠΛΑΤΕΙΑ δημοσιεύει και τις απόψεις άλλων, άρα ..... τις χρεώνεται στο σταλινομυαλό του κ. Ρούσσου)
  •  Για το Νόμπελ και την αγορά έξω από κάθε σχεδιασμό, που ιεραρχήθηκε ΠΡΩΤΗ ανάγκη για την πόλη - ενώ δεν ήταν - αλλά παρόλα αυτά ο Νταβίας τον στήριξε στην αγορά - παρά τις επιφυλάξεις του - τον αμνήμονα δήμαρχο Χαλανδρίου.
-ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΕΥ 9????? Το χωράφι πάνω από το τρένο???? Που το έσωσε ο κος Ρούσσος από το να  ιδιωτικοποιήθει και να γίνει MALL" )

(MALL με υπόγεια γκαράζ. ΤΡΕΝΩΝ όμως, όχι αυτοκινήτων) ο Νταβίας του απάντησε:

Agelos Davias 4. Για τον ΧΕΥ θα σας απαντήσω μόλις φέρετε την μελέτη για ΥΠΟΓΕΙΕΣ εγκαταστάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου