Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019

ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΟ: ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ

 
Ξεπέρασε τον εαυτό του στο ΒΕΡΜΠΑΛΙΣΜΟ !
Ποιος?
Μα ο Δήμαρχος Χαλανδρίου!
Που κάνει "διάλογο" με τον Λευτέρη Παντελιδάκη - δραστήριο ιντερνετικά μέλος της παράταξής του Χαλανδραίο όμως τουλάχιστον  - διότι αυτό είναι σπάνιο μεταξύ των χειροκροτητών του δημάρχου -  που όμως έχει το κακό συνήθειο, αντί να μιλάει καθαρά σαν μέλος της παράταξης (πρώην) ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ, να το παίζει ..... "απλός δημότης" και μάλιστα - και καλά - προβληματισμένος και σκεπτόμενος. (Χαζαμαρούλες για τους μπαπουίνους).
   
Κάνει διάλογο λοιπόν ο Δήμαρχος με τον Λευτέρη.
(Σα να κάνει δημόσιο διάλογο στο facebook ο Νταβίας με τον Λέρτα ένα πράγμα, και ο Λέρτας να παριστάνει τον ... απλό δημότη που "ρωτάει" να μάθει ).
 Lefteris Pantelidakis Δήμαρχε με την ευκαιρία σε τι στάδιο βρίσκεται η διαδικασία για το έργο στο ΧΕΥΔ 9;
Για πότε το βλέπεις να ...."σφάζουμε τον κόκορα";
(ΧΕΥ Λευτέρη, όχι ΧΕΥΔ ούτε ΧΕΥΔΕΝ. Πριν κάνουμε μαθήματα να μαθαίνουμε Λευτέρη τουλάχιστον τα βασικά....) 

Και η επική απάντηση ΡΟΥΣΣΟΥ. 
ΔΩΣΤΕ ΒΑΣΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ:
Βρισκόμαστε
στην τελική προετοιμασία
για τον διαγωνισμό που αφορά την μελέτη του έργου.
Πρόκειται για ενα εξαιρετικά πολύπλοκο και απαιτητικό έργο, μακραν το δυσκολότερο που θα γίνει ποτέ στο Χαλάνδρι.
Πιστεύω ότι σε λίγο θα μπορέσουμε να δημοπρατήσουμε την μελέτη.
Ο δρόμος για την δημιουργία ενός σύγχρονου,φιλικού στο περιβάλλον,νόμιμα αδειοδοτημένου αμαξοστασίου και ΚΔΑΥ εχει ανοίξει.
ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ.

Ξυσ' τα στον γκασμά!
Ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι και τον Αύγουστο σταφύλι!

Και εγώ ρε φίλε που νόμιζα ότι για να κάνει ο δήμος μια επένδυση, να αγοράσει έναν χώρο για να κάνει "το δυσκολότερο έργο" - που έχει γίνει ever, εις την οικουμένη όλη (Ο Χριστός και η Παναγία, τι άλλο θα σου πουν ρε μπαμπουϊνο για να σε εντυπωσιάσουν), έχει γίνει τουλάχιστον "η προετοιμασία για τον διαγωνισμό που αφορά την μελέτη".
Για να μην πω δηλαδή ότι ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Η ΜΕΛΕΤΗ ή τουλάχιστον μια προμελέτη, για να είμαστε βέβαιοι ότι ο χώρος για τον οποίο δώσαμε τα λεφτά των δημοτών στους Γερμανούς με πρόσχημα ότι θα κάνουμε χώρο για την υπηρεσία καθαριότητας, είναι κατάλληλος για την χρήση που σχεδιάζουμε, και δεν θα βρούμε κανένα τρένο να περνάει από κάτω ξαφνικά.

Βέβαια έτσι θα κάναμε - θα κάναμε την προετοιμασία πρώτα, θα κάναμε μια προμελέτη αν είμασταν ΓΕΡΜΑΝΟΙ και όχι υποτελείς τους.

Επειδή όμως είμαστε Τουρκομπαρόκ, αγοράσαμε τον χώρο με προσωπικές, μεσσιανικές δια τον λαό, ενέργειες του Μεγάλου Σουλτάνου μας, και τώρα δύο χρόνια μετά ακόμα ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ..... για να κάνουμε τον διαγωνισμό ..... για να ξεκινήσει η μελέτη.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΟ?
ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΛΙΓΟ:
 
Στον ΧΕΥ(Δ) 9 - μετά την αγορά χώρου για Πράσινο Σημείο δίπλα στο Νεκροταφείο (όπως ΠΑΝΤΑ λέγαμε) - δεν πρέπει να γίνει εγκατάσταση καθαριότητας για πολλούς λόγους με πρώτο και ουσιαστικότερο ότι Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ πρέπει να γίνει σε έναν ΕΝΙΑΙΟ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ, ΧΩΡΟ και δεν θα κατακερματιστεί σε δύο χώρους, απλά για να μην αναγκαστεί ο Συμεών να πει MEA CULPA, πάλι δίκιο είχε αυτός ο Ακατανόμαστος.

(Από τα συμφραζόμενα και όσα ξεφεύγουν από τον Λευτέρη Παντελιδάκη στο φατσομπούκι, φαίνεται ότι σκέφτονται να βάλουν τις "διοικητικές υπηρεσίες της καθαριότητας στον ΧΕΥ.
Αν είναι έτσι μιλάμε για την επιτομή της ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑΣ και νομίζω ότι για τον αναγνώστη της
Πλατείας δεν χρειάζεται να επιχειρηματολογήσω παραπάνω για να του εξηγήσω ότι δεν είναι δυνατόν να λειτουργήσει σωστά μια υπηρεσία που "αλλού θα είναι τα κακαρίσματα και αλλού θα γεννάνε οι κότες.)

ΟΜΩΣ ΕΜΕΙΣ - όταν δεν τους τρολάρουμε και τους λέμε να φυτέψουν μαρούλια - ΑΝΑΖΗΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ!

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΒΑΣΙΣΜΕΝΕΣ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ 
Και επειδή λοιπόν αγοράστηκε ο ΧΕΥ(Δ) 9 πλέον πρέπει να χρησιμοποιηθεί για να καλύψει μια ουσιαστική ανάγκη του δήμου και της πόλης.

Και η πρότασή μας  είναι να πάνε εκεί ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΑΣ για να αδειάσουν το κτήμα Μαμόπουλου. 
Μια υπηρεσία που είναι σαφώς λιγότερο οχλούσα, δεν χρειάζεται να είναι υπόγεια,  αλλά είναι μια απολύτως αναγκαία μετακίνηση, ώστε να γίνει στο Μαμόπουλο το ΥΠΟΓΕΙΟ ΠΑΡΚΙΝΚ αλλά και Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΦΡΕΣΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ, όπως εμείς προτείνουμε για να τελειώσει και το αίσχος των περιφερόμενων λαϊκών αγορών.
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΥΓ:
"Βρισκόμαστε στην τελική φάση της προετοιμασίας για να κάνουμε τον διαγωνισμό ....."
Ρε τι άλλο θα ακούσουμε από την "ΠΡΩΤΗΦΟΡΑ, ΕΔΩΚΑΙΣΑΡΑΝΤΑΧΡΟΝΙΑ, ΜΟΝΟΕΜΕΙΣ" 
Τι θέλεις Λευτέρη? Να σφάξεις κόκκορα?

Με κοτοπουλάκι βολεύεσαι?
ΑΓΓΕΛΟΣ ΝΤΑΒΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου