Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 2 Μαΐου 2019

ΚΑΡΑΤΖΑ - ΜΠΕΡΝΤΕ. ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΟΛΟΥΛΑΚΙ ΑΣΤΕΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΕΥ 9

 

Ο Καρατζοκατήφορος δεν έχει σταματημό.

Και οι πάσες του Συμεών στους ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΟΛΟΥΛΑΚΙ συμμάχους του δεν έχουν τέλος.

Και η επιτροπή Αγώνα των κατοίκων του Πατήματος πλέον διολισθαίνει στην συνειδητή εμπλοκή στο παραταξιακό παιχνίδι, πορεία που αν συνεχιστεί θα υπονομεύσει την ίδια την υπόθεση του Πατήματος.
Η επιτροπή πρέπει να διαλέξει αν είναι γραφείο τύπου της Καρατζά ή προσπαθεί (τουλάχιστον) να μείνει πολιτικά ουδέτερη.

Την προηγούμενη βδομάδα καταθέσαμε προσφυγή κατά της απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής που ανέθεσε τις μελέτες στο Πάτημα.

Από την συνεδρίαση εκείνη έλειπαν - με δική τους επιλογή - και οι τρεις εκπρόσωποι της "αντιπολίτευσης" στην Οικονομική Επιτροπή: Κουράσης, Καρατζά, Ανδρεόπουλος.

Η Καρατζά δικαιολογήθηκε λέγοντας κάτι κομμουνισμούς, ότι δηλαδή πήγε μεν αλλά καθυστερημένη πέντε λεπτά και ο Ρούσσος της είπε ότι είχαν τελειώσει τα θέματα και δεν την άφησε να μπει μέσα και θα κάνει μηνίυσεις και άλλα τέτοια καρατζέικα.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης κάλεσαν το δημοτικό συμβούλιο σε συνεδρίαση για το θέμα των μελετών αλλά αυτό δεν είχε απαρτία αφού δεν ήρθαν οι της πλειοψηφίας (και ο Νίκος Πανταζής που υπέγραψε την σύγκληση ..... από μακρυά).

Άτυπα η αντιπολίτευση συζήτησε στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου με τους κατοίκους για τις επόμενες ενέργειες και άρχισαν να λέγονται φίδια για αγωνιστικές ακροβασίες εκτός του θεσμικού πλαισίου της αυτοδιοίκησης και των νόμων.
Ακροβασίες ίδιες με αυτές του Συμεών που θα νομιμοποιήσουν απολύτως την στάση του και θα του δώσουν το άλλοθι που χρειάζεται.

Η Καρατζά άρχισε να λέει τις δικαιολογίες της. 

Ο Νταβίας αποχώρησε λέγοντας ότι το θέμα θα λυθεί μετά τις εκλογές και την ψήφο του λαού.

Ο Γιώργος Θωμάς πήρε τον λόγο και ρώτησε τον Νταβία αν θα υπέγραφε προσφυγή κατά της νομιμότητας στην λήψη της απόφασης ανάθεσης. Η απάντηση του Νταβία ήταν ΒΕΒΑΙΩΣ.

Την επόμενη μέρα ο Γιώργος Θωμάς συνέταξε ένα κείμενο προσφυγής καταπέλτη - το οποίο δεν θα δημοσιεύσουμε εμείς πρώτοι.

ΟΛΟΙ οι δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης υπογράψαμε την προσφυγή.

ΟΛΟΙ; Όχι!
Η Καρατζά ήθελε να γραφτούν στην προσφυγή οι αναπόδεικτοι ισχυρισμοί της. Να γίνουμε όλοι μάρτυρες ισχυρισμών που δεν μπορούσαμε να γνωρίζουμε.

Η ΚΑΡΑΤΖΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΕΣ σας αυτή.

Είπε σε όλους ότι θα καταθέσει δική της προσφυγή για να λέει τα δικά της.

ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ τα αναπαράγει - χωρίς καμία αίσθηση ευθύνης - η εκπρόσωπος της επιτροπής κατοίκων σε δελτίο τύπου που εξέδωσε εχθές. ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ! 

Η προσφυγή κατατέθηκε από τον Γιώργο Θωμά, δεν ξέρουμε αν η Καρατζά κατέθεσε δική της.

Αλλά τι ξέρουμε;

Ότι ΟΙ ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΟΛΟΥΛΑΚΙ υπονόμευσαν - σε συνεννόηση μάλλον με τον Ρούσσο - την πιθανότητα να κερδηθεί η προσφυγή και η αποκεντρωμένη να ακυρώσει την απόφαση ανάθεσης των μελετών.

Ο Ρούσσος κάλεσε για την Τρίτη του Πάσχα οικονομική επιτροπή κι ΞΑΝΑΠΗΡΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ.

Η Καρατζά πήρε τα ενεργούμενά της - Κουράση και Ανδρεόπουλο - ΟΛΗ ΤΗΝ  ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΟΛΟΥΛΑΚΙ ΗΓΕΣΙΑ - και πήγαν στην οικονομική επιτροπή αυτή τη φορά - ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ - και νομιμοποίησαν την απόφαση Συμεών ο οποίος ξέροντας ότι θα χάσει και η προσφυγή μας έχει μεγάλη πιθανότητα να κερδηθεί, προχωράει τον σχεδιασμό του με τη νέα - προχθεσινή απόφαση.

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΩΡΑ: Οι ίδιοι "αντιπολιτευόμενοι" που την προηγούμενη συνεδρίαση δεν πήγαν και δεν ενημέρωσαν έγκαιρα την υπόλοιπη αντιπολίτευση - με την οποία υποτίθεται ότι συνεργάζονταν για το καλό του Πατήματος - και που είχαν υπογράψει οι δύο από τους τρεις προσφυγή, πήγαν την Τρίτη και ΑΚΥΡΩΣΑΝ την αποτελεσματικότητα της προσφυγής.

ΓΙΩΡΓΟ ΘΩΜΑΑΑΑΑ : ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΟΥΟΥΟΥΝ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου