Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2019

Our Festival 5: Συνάντηση αλληλέγγυων καλλιτεχνών στη Ρεματιά


 

 Το Φεστιβάλ Ρεματιάς προσφέρει την τέχνη, εμείς την αλληλεγγύη.
Προσφέρουμε τρόφιμα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης
για την επιβίωση των συνανθρώπων μας που πλήττονται από την κρίση.


 

Το Φεστιβάλ Ρεματιάς 2019 – Νύχτες Αλληλεγγύης παρουσιάζει το Our Festival 5. Για πέμπτη συνεχή χρονιά ο Δήμος Χαλανδρίου εντάσσει στο πρόγραμμα του φεστιβάλ ένα μικρότερο φεστιβάλ, εκφράζοντας εμπράκτως την επιλογή του να υποστηρίζει νέα καλλιτεχνικά σχήματα, τα οποία εκτός από την πρωτότυπη καλλιτεχνική τους δημιουργία αναπτύσσουν κοινωνική δράση στο πλευρό ευπαθών ομάδων του πληθυσμού.
Το Our Festival 5, που διαρκεί από τις 3 έως τις 8 Σεπτεμβρίου είναι μια συνάντηση αλληλέγγυων καλλιτεχνών από όλο το φάσμα των παραστατικών τεχνών, που θα παρουσιάσουν στη Ρεματιά μέσα σε έξι μέρες συνολικά 24 καλλιτεχνικές δράσεις. Κατά τη διάρκειά του, θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε θέατρο, μουσική, χορό, σινεμά, παιδικές παραστάσεις, εργαστήρια για μικρούς και μεγάλους ενώ σε αρκετές από τις εκδηλώσεις του Our Festival 5 παρέχονται επιμέρους υπηρεσίες προσβασιμότητας περιεχομένου κατόπιν χρηματοδότησης του Δήμου Χαλανδρίου.

Για το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων του Our Festival 5 και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις του δείτε το σχετικό αρχείο.

Σημειώνεται ότι στο Θέατρο της Ρεματιάς υπάρχουν οριοθετημένες θέσεις για ανάπηρα και εμποδιζόμενα πρόσωπα, ύστερα από πρωτοβουλία της Κίνησης Αναπήρων Καλλιτεχνών, καθώς και τουαλέτα αναπήρων. Η πρόσβαση για άτομα με κινητικές βλάβες είναι δυνατή με αυτοκίνητο μέχρι το χώρο του θεάτρου όπου υπάρχουν δύο θέσεις στάθμευσης αναπηρικών οχημάτων.

Η ώρα έναρξης ποικίλλει ανάλογα με την εκδήλωση. Δείτε σχετικά το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων.

Αντί εισιτηρίου στις παραστάσεις με ελεύθερη είσοδο προαιρετική συνεισφορά σε τρόφιμα, φάρμακα, σχολικά και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Χαλανδρίου και για τις δομές αλληλεγγύης στους πρόσφυγες.

Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς

Πεζόδρομος Προφήτη Ηλία, Πολύδροσο Χαλανδρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου