Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 14 Απριλίου 2020

ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΡΟΛΑΡΕΙ ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ - ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΕΚΤΙΘΕΤΑΙ

Θυμάστε προχτές τις δηλώσεις του δημάρχου στην ΑΜΑΡΥΣΙΑ για το ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ?

Η δική μας πρότασή  για το θέμα του ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ είναι γνωστή και δημοσιοποιημένη.

ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ: ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΟΧΩΝ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ

Η άρνηση του Ρούσσου να την δεχτεί - όπως αυτή διατυπώθηκε σε τηλεδιάσκεψη των επικεφαλής - επίση δημοσιευμένη - διότι εμείς ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΦΩΣ.

Η ελπίδα του στην κυβέρνηση και τον πρώην σύντροφό του Τάκη Θεοδωρικάκο να του λύσει το πρόβλημα - που από την μια έλεγε ότι δεν υπάρχει (στην τηλεδιάσεψη των επικεφαλής) από την άλλη .... διεκδικούσε, διατυπώθηκε δημόσια με ένα δελτίο τύπου στην ΑΜΑΡΥΣΙΑ !!!

ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ:
«Ενθαρρυντικό» χαρακτηρίζει ο δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος το γεγονός ότι ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος ήταν θετικός, όπως αναφέρει, στο αίτημα για επέκταση του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» και σε δήμους, σαν το Χαλάνδρι, που δεν περιλαμβάνονται στη σχετική προκήρυξη που βγήκε
.

ΕΧΘΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΒΓΗΚΕ Η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ....... ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΩΝ 54 (ΗΛΙΘΙΩΝ) ΔΗΜΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΗΡΓΗΣΑΝ ΤΟ 2011 ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ - ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟ SALT LAKE ΤΟΥ ΚΟΥΡΑΣΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ ΤΟΥ.

Η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ "ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ" ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΚΗ ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΑΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΦΘΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΑΙΩΝ!

ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ - ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ - ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΝ - ΣΟΥ ΛΕΕΙ Η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ!

Αφού όμως πρώτα τροποποιήσουν τον ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΟΥΣ, σου λέει.
Σώωωπα. Δηλαδή αυτό χρειαζόταν εγκύκλιο κε Υπουργέ?


ΔΟΥΛΕΜΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟ!!!!

ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΟΝ ΣΥΜΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΛΑΝΕ - τον άμοιρο - .ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ και καλά αυτό που δεν θεωρούσε χρειαζούμενο.

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΗΣ!

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΜΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΟΕΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΔΟΜΗ ΚΑΙ "ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ" ..... ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΑΝΔΗΜΙΑ.

ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΡΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΣΥΜΕΩΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ.

Και αν δεν είμαστε καλοί άνθρωποι θα ζητάγαμε σήμερα καμιά παραίτηση κανενός αρμοδίου για την κοινωνική πολιτική αλλά - δεν βαριέσαι - αυτοί αν τους πάρεις καρέκλα θα πεθάνουν, δεν είμαστε τέτοιοι άνθρωποι εμείς πασχαλιάτικα. ΑΛΛΑ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΥΡΒΑΖΟΥΝ ΠΕΡΙ .... ΑΛΛΩΝ!

Η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ - ΤΡΟΛΑΡΙΣΜΑ :ΑΓΓΕΛΟΣ ΝΤΑΒΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου