Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 14 Απριλίου 2020

Η ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΗ ΕΡΓΑΛΕΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ" ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΡΟΜΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ


Παρακολουθώντας το site και τα ποσταρίσματα των στελεχών της διοίκησης του δήμου - δημάρχου, αντιδημάρχων, τα σχόλια στο fb αλλά και τις ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ απαντήσεις που δίνονται στους πολίτες που τολμάνε να αρθρώσουν έστω και επιφύλαξη - δεν θα δυσκολευτείς να βγάλεις το συμπέρασμα ότι οι ΡΟΜΑ - οι τσιγγάνοι γιατί εμείς δεν μπορούμε αυτές τις νεοταξίτικες μπούρδες - στο Χαλάνδρι έχουν μετατραπεί σε φόντο για την φωτογραφική προβολή των στελεχών της διοίκησης αλλά και αντικείμενο πελατειακής αντιμετώπισης - για να μην πούμε πολιτικής εξαγοράς - από εκείνα τα στελέχη του δήμου που κάνουν καριέρα ως φιλάνθρωποι.

Στελέχη της διοίκησης που αρνούνται πεισματικά να βάλουν το χέρι στο ταμείο του δήμου για προσλήψεις που θα διευρύνουν ακόμα και τις ελάχιστες παροχές του Κέντρου Βοήθειας για τον γενικό πληθυσμό, έχουν κόψει κάθε συζήτηση για μια πυροσβεστική παρέμβαση του δήμου στο μείζον θέμα της παροχής έστω και λίγων τάμπλετς για τους μαθητές των δύο τελευταίων τάξεων του λυκείου που δεν έχουν μέσο για την παρακολούθηση των διαδικτυακών μαθημάτων και αγνοούνται από την κυβέρνηση και το υπουργείο παιδείας ενώ αυτή την περίοδο έχουν την πίεση για τις επικείμενες εξετάσεις τους.

Με αυτά δεδομένα η "αλληλεγγύη" τους προς του ΡΟΜΑ τείνει να αποδειχτεί απροκάλυπτα ΕΠΙΤΗΔΕΥΜΕΝΗ και πολιτικά ιδιοτελής και η υπερπροβολή της φαίνεται να οδηγεί σε αντιδράσεις που θα οξύνουν τον κοινωνικό αυτοματισμό και την αγανάκτηση των υπόλοιπων δημοτών, που έχουν και αυτοί ανάγκες - πολλές φορές μεγαλύτερες από τους ΡΟΜΑ σε αυτή την φάση του εγκλεισμού - και αν τυχόν τολμήσουν να τις διεκδικήσουν χαρακτηρίζονται ..... φασίστες,

Η ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΦΕΡΝΕΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ,,,,, ΣΚΑΝΔΑΛΑ!

Ειδικά αν ΑΜΕΤΡΟΕΠΩΣ κάθε διαφορετική προσέγγιση χαρακτηρίζεται ως "κακία", "ρατσισμός", "απανθρωπιά"¨, "έλλειψη αγάπης" και άλλα τέτοια ΑΚΡΑΙΑ που διαβάζουμε από ΚΑΛΟΤΑΪΣΜΕΝΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΥΣ αλλά και τον ίδιο τον δήμαρχο της πόλης.

Η εργαλοιοποίηση του θέματος των ΡΟΜΑ θα προκαλέσει τα αντίθετα αποτελέσματα και για τους ίδιους και τις ανάγκες τους, αν καταφέρουν οι προπαγανδιστές να στρέψουν την κοινωνία εναντίον τους με τις συνεχείς προκλήσεις τους. Αυτό ας το λάβουν υπόψιν τους οι ίδιοι και ας απαιτήσουν να σταματήσουν κάποιοι να τους χρησιμοποιούν.

¨Εχουν εμπειρία οι τσιγγάνοι και γνωρίζουν ότι όποτε εργαλοιοποιήθηκαν οι πρώτοι που βγήκαν ΧΑΜΕΝΟΙ ήταν οι ίδιοι και στη συνέχεια σκάσανε και ΣΚΑΝΔΑΛΑ οπότε επανήλθαν στην προτεραία κατάστασή τους ....ή ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ,

ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΟ .... ΟΡΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ και υπηρεσιακοί και αιρετοί τρέχανε και τρέχουνε ακόμα στα δικαστήρια επειδή βάζανε υπογραφούλες όπου τους έλεγαν.

ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΕΛΑΛΗΣΑ - ΑΜΑΡΤΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ...... ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ!

Και εννοώ ο νοών από τους τσιγγάνους γιατί οι άλλοι που θα έπρεπε να αναζητούν το ΜΕΤΡΟ βρίσκονται σε εξουσιαστική έξαρση.

Α.Ν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου