Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 15 Απριλίου 2020

ΔΥΟ ΚΟΣΜΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ - Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΙXAΣΜΟΥΕχθές ο δήμαρχος Χαλανδρίου κος Ρούσσος, σε ποστάρισμα από τον  Δημήτρη Λέρτα, του χθεσινού μας άρθρου  για την ψευτοεπίλυση του θέματος του ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ από το υπ. Εωτερικών θεώρησε αναγκαίο να δώει εξετάσεις στον (κοινό μας γνωστό από τα παλιά) Τάκη Θεοδωρικάκο, να μιλήσει για "δρομολόγηση λύσης" και  έκανε αυτό το οπίο τον εξιτάρει. Μπήκε στον τοίχο του Δημήτρη και επιχείρησε να κάνει cyber bulling.
Στον Λέρτα cyber bulling!

Τον μέτρησε ότι μπορεί να του ασκήσει πίεση για να τον υποτάξει και να πάρει μισή κουβέντα ανασκευής της κριτικής μας.

¨Οπως κάνει με όποιον πολίτη τολμάει να του εκφράσει οποιαδήποτε διαφορετική άποψη ή απόχρωση σε όσα εκείνος και οι αυλικοί του πρεσβεύουν. 

Το μόνο σχόλιο που ανέχεται ο cyberτραμπούκος είναι το ΜΠΡΑΒΟ, ΖΗΤΩ, ΣΚΙΣΤΟΥΣ, ΦΑΤΟΥΣ, ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ, ΕΙΣΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ, ΕΙΣΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ, βάλε μας στον κόσμο σου,

Και όταν πήρε από τον Δημήτρη την απάντηση που πρέπει στους cyberbullηδες από κάθε περήφανο, αξιοπρεπεή πολίτη, κατέληξε στο φοβερό συμπερασμα: ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΛΛΟΙ ΚΟΣΜΟΙ.

ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΗΜΑΡΧΕ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΛΛΟΙ ΚΟΣΜΟΙ!

Ο δικός μας κόσμος είναι ο κόσμος της ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑΣ, της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ, του ΛΟΓΟΥ - ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ, της ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ, της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ στην καταπιεστική εξουσία άσχετα ποια είναι αυτή, της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, της ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΛΥΣΕΩΝ για ΟΛΟΥΣ από όλες τις εξουσίες, της ΣΥΝΘΕΣΗΣ, της ώσμωσης, της ΔΙΚΑΙΗΣ ΜΟΙΡΑΣΙΑΣ, της ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ.

Στον δικό μας κόσμο δεν συνυπάρχεις και συνεργάζεσαι με όσους ταυτίζεσαι μόνο, ούτε μόνο με Χατζατζάρηδες που προσκυνάνε τον πολυχρονεμένο Σουλτάνο.
Στον δικό μας κόσμο υπάρχει Η ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ του Καραγκιόζη και του Μπαρμπα Γιώργου.

Ναι οι κόσμοι μας είναι διαφορετικοί. ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ γιατί  ξέρεις ότι εγκατέλειψες τον κόσμο σου ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ότι κάποιοι ακόμα ΤΟΛΜΑΝΕ να μην σε ακολουθούν στον κατήφορό σου και σου θυμίζουν σε ποιον κόσμο πλέον  ξεπουλάς τις αρχές που σε έκαναν δήμαρχο.

ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΛΗΘΙΝΟΙ.

ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΤΟΝ ΨΕΥΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΣΕ ΠΡΟΣΚΥΝΑΕΙ έχοντας δαβάσει πόσο παθολογικός είναι ο εξουσιαστικός σου ναρκισσισμός για να κάνει την δουλειά του.

Νόμιζες ότι θα μας βάλεις στον ψεύτικό κόσμο σου.

Νομίζεις και καμαρώνεις  ότι ΠΗΡΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ την αναγκαία μας συνδρομή για να έχεις την εξουσία σου και την απόλυτη πλειοψηφία στα όργανα διοίκησης - γιτί δεν την ήθελες για την σύμπραξη αλλά ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ, διότι ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΣΥΝΥΠΑΡΧΕΙΣ -  επειδή μας κορόιδεψες.

ΣΤΟ ΕΙΧΑ ΠΕΙ: ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ,  ΑΛΛΟ ΤΑ ΚΑΡΕΚΛΟΠΡΟΝΟΜΙΑ και άλλο Η ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΙΟΥ.
ΤΟΥ ΔΙΚΙΟΥ!
Που αν δεν μπορείς να το υπηρετήσεις δεν πρέπει να λερώνεις τον όρο ΑΡΙΣΤΕΡΑ.

Στο είχα πει. Δεν τα μπερδεύουμε.
Δεν το κατάλαβες.

Σου είχα πει στον δικό μας κόσμο Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ.

Στο νέο δικό σου κόσμο  η υπέρτατη αξία, η υπέρτατη εξουσιαστική επίδειξη  ικανότητας είναι η υποκρισία και η κωλοτούμπα.

ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ όταν βάζεις στην σειρά τα ίδια τα δελτία τύπου σου που άλλα λένε την Τρίτη και άλλα την Τετάρτη;

ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑ ΠΙΑ ΕΧΕΙΣ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ;

 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕ.

Στο κόσμο των αμοιβόμενων δημοtικών σύμβουλων, των μετακλητών  εργαζόμενων, των  αμοιβόμενων κατά ανάθεση από τα ευρωπαϊκά προγράμματα, των σιτιζόμενων από κρυφά κονδύλια παπαγάλων, των διάφορων παρατρεχάμενων - εργολάβων, παραγόντων κλπ - που τους κάνουν παράνομες βόλτες με τα υπηρεσιακά αυτοκίνητα του Δήμου Χαλανδρίου, που χαλάνε αναγκαίεες κλειστές αίθουσες αθλητισμού για να χωρέσουν στα δημόσια ακίνητα οι ιδιωτικές τους ανάγκες, που αγνοούν τους νόμους και τις υποχρεώσεις των πολιτών στην δημόσια υγεία επειδή είναι κολλητοί της εξουσίας με αντάλλαγμα να κάνουν bulling, να τρομοκρατούν τους δημότες όταν καθαρίζουν τα σπίτια τους και βγάζουν σκουπίδια, όταν κλαδεύουν τους κήπους τους για να φυτέψουν λουλούδια.

Στον κόσμο των εξουσιαστών που λένε στον πολίτη ότι δεν έχει δικαιώματα, έχει ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να την προσκυνάει να κάνει κλάκα στην εξουσία και ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ να μην την κουράζει.

ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ  να μην απασχολεί με απαιτήσεις την δημοτική  υπηρεσία που πληρώνει με ΥΠΕΤΙΜΗΜΕΝΑ ΚΑΤΑ 30% - τουλάχιστον -  δημοτικά τέλη,  ώστε να είναι διαθέσιμοι οι πόροι - οικονομικοί και ανθρώπινοι - σε κάθε ευκαιρία που θα παρουσιαστεί να χρησιμοποιηθούν αυτοί οι πόροι για την υπηρεσία του ΣΤΑΤΟΥΣ μιας ΗΘΙΚΑ ξιπασμένης εξουσίας.

ΝΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ.

ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΥΟΝ ΚΟΣΜΟ  του επιτηδευμένου εθνικού και θρησκευτικού διχασμού της τοπικής κοινωνίας.
Στον διαχασμό που περιχαρακώνει τους αναγκαίους μπαμπουίνους για να ξιπάζεται ακόμα περισσότερο η εξουσία τους, επειδή το κύριο μέλημά τους δεν είναι το ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ αλλά είναι να μην χτυπήσουν οι καμπάνες την Μεγάλη Βδομάδα ή να μην ακούγεται ο ύμνος του ΕΑΜ στην παρέλαση για την απελευθέρωση από τον κατακτητή που πολέμησε όσο κανείς το ΕΑΜ

ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΥΤΕ ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟΣ , ΟΥΤΕ ΠΟΤΕ ΥΠΟΓΡΑΨΑΜΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.

ΔΕΚΑ ΣΤΟΧΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΑΝ  ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ.

Είπαμε από την πρώτη στιγμή ¨ας συζητήσουμε λίγο περισσότερο για να δούμε αν πλησιάσουν οι κόσμοι μας". ΚΑΙ ΑΠΕΦΥΓΕΣ - ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ - ΚΑΘΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ.

Οπότε κρατήστε τον κόσμο ΣΑΣ,  δεν μας ενδιαφέρει. Αλλά υπάρχει και Ο ΚΟΣΜΟΣ τον οποίο έχουμε εντολή να υπηρετούμε. ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ για εσένα από την ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΑΣ δεν μπορείς να μας διαγράψεις  όπως φαντασιώνεσαι.

Στον ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ υπάρχει και ο δήμος Χαλανδρίου και οι δημότες του, σου θυμίζουμε,

ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΤΟΧΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΟΣΜΟ ΥΠΟΓΡΑΨΑΜΕ ΝΑ ΣΥΝΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΜΕ.
  • ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ που δεν ήθελε ο κόσμος σας.
  • ΤΟ ΓΚΑΡΑΖ που δεν ήθελε ο κόσμος σας.
  • ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΠΑΤΗΜΑ - έναν στην ΤΗΝΟΥ πλέον μόνο συζητάμε, ΟΧΙ ΔΥΟ ή ΤΡΕΙΣ για να αυξάνονται τα μεσιτικά. ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ  ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΣ.
  • Τα Αθλητικά και Πολιτιστικά εργαστήρια ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ Ο ΚΟΣΜΣΟΣ ΣΑΣ αν δεν ήταν δωρεάν - παλιά.
  • Τιη δημοτική επιχείρηση ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΣ
ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟNΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ ΣΥΜΠΡΑΞΗΣ και που όταν τα περιγράφαμε από το 1998 τα περισσότερα - - πριν ανακαλύψεις το cyberbulling - τα κράζατε με τις ντουντούκες. ΑΙΩΝΙΟΙ, ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΚΑΙ ΑΗΘΑΛΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΠΟΥΛΗΔΕΣ!

Αν νόμιζες ότι η υπηρεσία ΤΩΝ ΣΤΟΧΩΝ ΜΑΣ  περιλάμβανε και να σου κάνουμε και τεμενάδες δεν έχεις μετρήσει καλά τον δικό μας κόσμο και την ιστορία μας.

Έκανες μια ερώτηση επί της ουσίας στον Λέρτα και θα στην απαντήσουμε διότι εμείς ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΓΛΥΦΟΥΝ και ΛΕΜΕ ΚΑΘΑΡΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ:

- Ρώτησες αν έχουμε την "εντιμότητα" (εσύ μιλάς για εντιμότητα ...... εμείς ΓΙΑ ΘΡΑΣΣΟΣ) να δεχτούμε ότι η παρέμβασή σου στην ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ με τον ΥΠΟΥΡΓΟ  έδωσε προοπτική λύσης στο ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ. Αν η εγκύκλιος δηλαδή του υπουργού δρομολογεί λύση.

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ, δεν το πιστεύουμε.

Εσύ πιστεύεις ότι αν δεν έστελνε αυτή την εγκύκλιο ο Θεωδορικάκος και ένας δήμος που ήθελε ξεκίναγε διαδικασία τροποίησης ΟΕΥ για νε έχει τις οργανικές θέσεις και πήγαινε και υπέβαλε αίτημα να ενταχθεί στο πρόγραμμα θα τόλμαγε κανείς να του πει όχι; Προσέθεσε τίποτα η εγκύκλιος;

ΜΑ Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΗΤΑΝ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ Ο ΚΑΛΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΣΟΥ ΚΟΥΡΑΣΗΣ ΚΑΤΗΡΓΗΣΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.
Το υλοποιούσε βλέπετε η κακή ΦΛΥΑ και πριν η κακή ΔΕΠΑΧ. 

 Για να κάνει μειώσεις προσωπικού στα πλαίσια των μνημονιακών του υποχρεώσεων, που έσπευδε να εφαρμόσει με λογική .... ΑΔΩΝΗ. "ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΟΙ ΤΡΟΪΚΑΝΟΙ ΤΗΝ ΔΟΞΑ"
Τα ξέχασες? Εμείς δεν έχουμε μνήμη χρσόψαρου.

Εσύ πιστεύεις ότι αν ΑΥΡΙΟ - ΣΗΜΕΡΑ στο ΔΣ - με έκτακτη απόφασή του αποφασίσει να ξεκινήσουμε διαδικασίες ίδρυσης νομικού προσώπου ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;
Πιστεύεις ότι αν είχαμε τις οργανικές θέσεις - ΠΕΡΥΣΙ , όχι τώρα με ΠΝΠ - και υποβάλλαμε - ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ, χωρίς εγκύκλιο - αίτημα να επανενταχθούμε στο πρόγραμμα θα τόλμαγε κανείς να μας το αρνηθεί? 
Και δεν θα χρειάζόταν να είμαστε και Χατζατζάρηδες του - εκάστοτε - υπουργού.

ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΟΣΜΟ - σου θυμίζω - ότι η ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ είναι ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ δεν είναι οι ΧΑΤΖΑΤΖΑΡΗΔΕΣ του υπουργού που βγάζει εγκύκλιο ότι ...."μπορούν οι σχολικές επιτροπές να πάρουν λαπτοπ σε σχολεία" ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΔΗΛΑΔΗ!

Και στην αυτοδιοίκησή μας περιλαμβάνεται ένας ΔΗΜΟΣ - ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ  που ΕΣΤΗΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ χωρίς να του βγάζουν πινακίδες κυκλοφορίας για τα λεοφωρεία και τελικά ΑΠΑΙΤΗΣΕ κια ΠΕΤΥΧΕ να του τη νομιμοποιήσουν και να βγάλουν πινακίδες.

ΘΥΜΑΣΑI  ΠΟΙΟΣ ΔΗΜΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΡΩΤΟΣ?

ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΝ ΧΑΤΖΑΤΖΑΡΗΔΕΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΗΤΑΝ!

Αλλά εσείς - και τότε - απέναντι είσασταν διότι ..... ήταν παράνομο να κυκλοφορούν για ένα διάστημα με ξένες πινακίδες τα λεοφωρεlia. Είσαστε .... ΜΠΑΤΣΟΙ - ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ και ΧΑΤΖΑΤΖΑΡΗΕΣ της εξουσίας μαζί.

ΠΑΝΤΑ ΟΤΙΝΑΝΑΙ ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΤΕΣ είσασταν!

ΑΣΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΕ ΤΑ ΜΑΣ  - ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΥΝ.
 Στα νεούδια αυτά. Οι παλιοί είναι αλλιώς.

ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ - ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ - ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΥΡΥΝΕΙΣ ΤΟ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΔΗΜΟΤΗ ΤΟΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ. 

Και αν έχεις την ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ πες ότι είναι ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΣ αλλά και να μην την έχεις την εντιμότητα δεν θα βάλουμε την γάτα μας να κλαίει. Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΣ ΝΙΑΖΕΙ, όχι να μας δώσει σουλτανικό παράσημο.

ΑΝΟΙΞΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΗΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ - ΧΩΡΙΣ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΩΛΥΜΑΤΑ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ - ΕΝ ΜΕΣΩ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ -  ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΟΥ.

ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ ΤΑ ΑΝΑΓΚΑΙA ΨΗΦΙΑΚΑ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΤΑΞΕΩΝ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ - ΣΕ ΣΥΝΕΝNΟΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ.

Και αν έχεις την εντιμότητα πες ότι στο είχε προτείνει ο Βάσιος και είχες πει όχι.

ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ. 
ΔΕΝ ΧΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ! 
ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΚΕΡΔIΣΕΙ ΟΛΟΥΣ! 
ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΑΙ! 

ΣΥΝΕΝΝΟΝΟΗΘΗΚΑΜΕ?

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ
ΑΓΓΕΛΟΣ ΝΤΑΒΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου