Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2022

ΦΛΥΑ: ΤΟ ΝΕΟ SUCCESS STORY - με το κυλικείο στο ΠΕΡΚΙΖΑΣ θα είναι το τελικό!

 

 Ένα νέο  Σουλτανικό "SUCCESS STORY" ετοιμάζεται στο ΝΙΚΟΣ ΠΕΡΚΙΖΑΣ μέσω της ΦΛΥΑ με την εκμίσθωση των κυλικείων στο Νίκος Πέρκιζας.

Ας θυμηθούμε τι έγινε το 2018 για να το παρακολουθήσουμε.

Αντιγράφουμε από το επίσημο site του δήμου Χαλανδρίου (ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ) τους πανηγυρισμούς της Δημοτικής Αρχής τον Νοέμβριο του 2018 για να αξιολογηθεί η αξιοπιστία τους σήμερα.

Αναδεικνύουμε το θέμα τώρα για δύο λόγους:

1. Για να κατανοήσει ΠΑΛΙ ο αναγνώστης της ΠΛΑΤΕΙΑΣ ότι τα λόγια τους, η μεγαλοστομία τους, τα αφηγήματά τους δεν έχουν απολύτως καμία αξία και όποιος ακόμα τους ακούει και "ελπίζει" στις υποσχέσεις τους είναι το λιγότερο αφελής. 

2. Γιατί ετοιμάζονται να παίξουν τα ρέστα της πολιτικής συνδιαλλαγής.

Ιδού τι λέγανε και με τι ύφος το λέγανε:

Νέο κυλικείο στο αθλητικό κέντρο Νίκος Πέρκιζας

Έπειτα από χρόνια λειτουργεί ξανά το κυλικείο στο αθλητικό κέντρο «Νίκος Πέρκιζας». Πρόκειται για το βασικό κυλικείο στο χώρο του κολυμβητηρίου αλλά και για ένα παράρτημά του στο χώρο του ποδοσφαίρου προκειμένου να εξυπηρετούνται αθλούμενοι και επισκέπτες σε όλο το χώρο του αθλητικού κέντρου. Οι υπάρχουσες εγκαταστάσεις αλλά και ο περιβάλλον χώρος ανακαινίστηκαν πλήρως με δαπάνη της δημοτικής επιχείρησης «Φλύα» ενώ κατασκευάστηκε και τουαλέτα  για επισκέπτες με αναπηρία.

Σε αντίθεση με την πάγια τακτική παλαιότερων διοικήσεων τόσο του δήμου όσο και της δημοτικής επιχείρησης «Φλύα», διενεργήθηκε δημόσια ανοικτή πλειοδοτική δημοπρασία για την ενοικίαση των χώρων. Το μηνιαίο μίσθωμα διαμορφώθηκε στα  4.700 ευρώ, γεγονός που αποτελεί ένα ακόμα σημαντικό έσοδο για τη δημοτική επιχείρηση. Στον περιβάλλοντα  χώρο των δύο κυλικείων συνεχίζονται οι παρεμβάσεις τόσο για την αισθητική τους αναβάθμιση όσο και για την αποκατάσταση της προσβασιμότητας ατόμων με αναπηρία σε όλους τους χώρους του αθλητικού κέντρου, κάτι που μέχρι σήμερα δεν ήταν εφικτό.

Οι φωτογραφίες είναι από την εκδήλωση των εγκαινίων που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στην οποία παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος η αντιδήμαρχος οικονομικών χριστούλη Έλενα η πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Γαλάνη Λίτσα,  εκπρόσωποι  συλλόγων  και φορέων της πόλης κα .

Από το Νοέμβριο του 2018 μέχρι σήμερα έχουν περάσει 31 συναπτοί μήνες.

 Αυτός που το χτύπησε ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΛΕ ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΜΙΣΘΩΜΑ.

ΜΗΔΕΝ! ZERO! NADA!

Δηλαδή ο Ρούσσος και τα τσιράκια του (όλων των παρατάξεων - ΟΛΩΝ ΟΜΩΣ ΧΩΡΙΣ ΕΞΑΙΡΕΣΗ) στην ΦΛΥΑ έχουν κοστίσει ήδη στο Χαλάνδρι 4700 (το μίσθωμα που έπρεπε να εισπράτει η ΦΛΥΑ) Χ 31 = 145.700 ευρώ.

Στις 20 Ιουνίου γίνεται ο διαγωνισμός για την εκμίσθωση του Κυλικείου που το 2018 αυτοί οι πολιτικοί απατεώνες "επαναλειτούργησαν μετα από χρόνια".

Το τι θα γίνει το ξέρουν ήδη ΠΟΛΛΟΙ στο Χαλάνδρι.

ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου