Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022

WOW MOM. Το πρωτοποριακό πρόγραμμα προνομίων για μέλλουσες και νέες μαμάδες από το ΙΑΣΩ!


Το ΙΑΣΩ, η μεγαλύτερη Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική στην Ευρώπη και το μεγαλύτερο ιδιωτικό νοσοκομείο στην Ελλάδα παρουσιάζει το πρωτοποριακό πρόγραμμα προνομίων WOW MOM το οποίο δημιουργήθηκε με στόχο να φέρει κοντά την Ελληνική οικογένεια με μεγάλες εταιρείες και brands συμβάλλοντας έμπρακτα στο πρόβλημα της υπογεννητικότητας.

Το ΙΑΣΩ γνωρίζει πόσο μοναδικό είναι να γίνεσαι μαμά και είναι δίπλα σε όλες τις οικογένειες που εμπιστεύονται το ΙΑΣΩ στην πιο σημαντική στιγμή της ζωής τους! Το ΙΑΣΩ δημιούργησε το μοναδικό αυτό πρόγραμμα για πρώτη φορά στην Ελλάδα ενώνοντας τις δυνάμεις του με εταιρείες που μοιράζονται το ίδιο όραμα, εξασφαλίζοντας σημαντικά προνόμια για μέλλουσες και νέες μαμάδες οι οποίες είτε έχουν πραγματοποιήσει εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου στο Τμήμα Εμβρυομητρικής είτε έχουν γεννήσει στο ΙΑΣΩ.

Τα προνόμια αφορούν σε προϊόντα και υπηρεσίες τα οποία καλύπτουν τις πρώτες ανάγκες της νέας μαμάς και όχι μόνο! Μία σειρά από Lifestyle επιλογές, όπως ταξίδια και ξενοδοχεία είναι επίσης ένα σημαντικό κομμάτι του προγράμματος φροντίζοντας για το ευ ζην της οικογένειας. Επιπλέον, το πρόγραμμα περιλαμβάνει προνόμια υγείας του ΙΑΣΩ, του ΙΑΣΩ Γενική Κλινική και του ΙΑΣΩ Παίδων όπως Check-up, επισκέψεις σε όλες τις ειδικότητες, διαγνωστικές και εργαστηριακές εξετάσεις, έξοδα νοσηλείας κ.α.

Ακολουθώντας μία απλή διαδικασία, η μαμά μπορεί να γίνει μέλος μέσα από την πλατφόρμα www.iasomom.gr. Στην συνέχεια αποκτά πρόσβαση σε προσφορές χρησιμοποιώντας την premium κάρτα WOW MOM ή κωδικούς για ηλεκτρονικές αγορές. Το πρόγραμμα ισχύει για δύο χρόνια από την στιγμή που η μαμά θα γίνει μέλος. Είναι δυναμικό και θα εμπλουτίζεται συνεχώς για να ανταποκρίνεται σε κάθε της ανάγκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου