Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Δήμος Βριλησσίων: «Γυναίκες της πόλης μας» Παρασκευή 8/3 στις 19:00 στο Πνευματικό ΚέντροΟ εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας για τη Γυναίκα, είναι αφιερωμένος εφέτος στις γυναίκες που αγαπούν την πόλη μας που ζουν και δημιουργούν στα Βριλήσσια.

Πολλαπλός ο ρόλος της γυναίκας που αγωνίζεται στο σπίτι και στον εργασιακό της χώρο. Ξεχωριστή η θέση της, σε κάθε ηλικία, πολύτιμη πάντα η προσφορά της, της αξίζει κάθε τιμή και σεβασμός.

Δεκαπέντε γυναίκες της πόλης μας πλαισιώνουν την εκδήλωση και θα μοιραστούν σκέψεις και ιδέες για τη σύγχρονη γυναίκα την Παρασκευή 08/03/2024 στις 19:00 στην αίθουσα «Μουσών» του Πνευματικού Κέντρου Βριλησσίων (οδός Κισσάβου 11).

Ο εικονογράφος και ζωγράφος Νικόλας Ανδρικόπουλος θα παρουσιάσει τα έργα του σε μια έκθεση με τίτλο «Μήλο και χαμόγελο» μέσα από μια ιδιαίτερη εικαστική ματιά, ενώ και η οφθαλμίατρος Μαριάννα Ζαραφίδου θα παρουσιάσει το βιβλίο της «Κάθε νύφη και μια ιστορία». Την εκδήλωση θα συντονίσει η Εντεταλμένη Δημ. Σύμβουλος Πολιτιστικών Υποδομών Κατερίνα Βουτσαδάκη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου