Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΜΑΣ.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
Διεύθυνση: Αγ. Γεωργίου 30
Τηλ. & fax:  213 2023877
Χαλάνδρι 14/12/2012








Επιστολή στην ηλεκτρονική εφημερίδα «στην Πλατεία» 

Αγαπητέ Άγγελε,

Στην πρόσφατη αναφορά σου στο γνωστό θέμα του περιβόητου (και εξαιρετικά δαπανηρού) έργου για τον καθαρισμό στον καταυλισμό των ΡΟΜΑ, κάνεις και αναφορά στο Σύλλογό των εργαζομένων.

Ως προς τη θέση μας ισχύει το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ. Δεν πρόκειται να συγκαλύψουμε κανέναν με μια προσχηματική απόδοση της «συναδελφικότητας» όταν υπάρξουν καταδικαστικές αποφάσεις σε τέτοια θέματα.

Όπως πολύ καλά αναφέρεις έχουμε δημόσια τοποθετηθεί ότι δεν αντιλαμβανόμαστε το Σύλλογο ως «συμμορία» η οποία καλύπτει ανομίες και ανέχεται πραχτικές που προσβάλουν τους εργαζόμενους.

Δεν είμαστε ωστόσο και «στήλη παραπολιτικών» για να υπονοούμε πράγματα και ονόματα χωρίς να
μπορούμε να θεμελιώσουμε την αποπομπή κάποιου. Όπως επίσης δεν διενεργούμε «ΕΔΕ» και εισαγγελικές έρευνες για να ανακαλύψουμε στοιχεία. 

Όταν μάλιστα όλοι όσοι αναζητούν (και καλά κάνουν) τέτοιες υποθέσεις δεν προβαίνουν σε ΕΠΩΝΥΜΕΣ καταγγελίες είτε υπαλλήλων, είτε αιρετών, είτε νυν, είτε πρώην Δημάρχων.

Σε σχέση με την αναφορά σου στα «αριστερά παπαγαλάκια τους – που έχουν αναλάβει τώρα να στηρίξουν την «ισορροπία» στον δήμο;» εκτός του ότι θέλει .. επεξήγηση δεν μπορεί να απαντηθεί στο πλαίσιο του Συλλόγου ο οποίος, ως γνωστό, δεν συνιστά ιδεολογική ομάδα.


Ο Πρόεδρος 

Αλέκος Βαρβέρης


ΣΧΟΛΙΑ  ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΜΟΝΟ 2 ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ:

1. Η επιστολή έχει ημερομηνία 14-12 αλλά το email μας ήρθε σήμερα και σήμερα το ανεβάζουμε.

2. Η επιστολή αφορά αυτό το δημοσίευμά μας: ΠΡΟΩΡΑ ΚΑΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΣΥΜΠΕΡΣΜΑΤΑ 

Τα υπόλοιπα .... a votre!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου