Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Μεγάλη επιτυχία στην ημερίδα για τα θέματα εκπαίδευσης της Δημοτικής Παράταξης Βριλήσσια - Δήμος Δημιουργίας

Ο υπ. Δήμαρχος Βριλησσίων Ξένος Μανιατογιάννης












Με μεγάλη ανταπόκριση και επιτύχια πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 23/4/2013 η ημερίδα - διαβούλευση για τα εκπαιδευτικά θέματα στην Πόλη μας, που πραγματοποίησε η Κίνησή μας. Η πληρότητα των εισηγήσεων και των προτάσεων για όλα τα θέματα της εκπαίδευσης στο δήμο μας, εκ μέρους της επιτροπής παιδείας της κίνησης, οι τεκμηριωμένες παρεμβάσεις των συμμετεχόντων και τα δεσμευτικά συμπεράσματα που εξήχθησαν, αποτέλεσαν όχι μόνο τους άξονες της επιτυχίας της, όπως αυτή εκφράσθηκε από όλους τους παρευρισκόμενους, αλλά αποτελούν και τους άξονες δράσης για το μέλλον.


Η τεκμηριωμένη πρότασή της κίνησης δημοτών «Βριλήσσια Δήμος Δημιουργίας» για τη συγκρότηση, από το δήμο για πρώτη φορά, ενός ολοκληρωμένου ετήσιου εκπαιδευτικού προγράμματος από τη νέα σχολική χρονιά 2013 – 2014,αποτελεί την κοινή απαίτηση όλων των μελών της σχολικής μας κοινότητας, απέναντι στα οξυμένα προβλήματά της.
Σε συνέχεια, όχι μόνο σε εφαρμογή των συμπερασμάτων της ημερίδας, αλλά και γιατί πιστεύουμε ότι το θέμα της εκπαίδευσης είναι πρωταρχικό για την κοινωνία μας, την επόμενη 24-2-2013, στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου η κίνηση δημοτών «Βριλήσσια Δήμος Δημιουργίας» δια του κ. Ξένου Μανιατογιάννη έθεσε προς συζήτηση τα παρακάτω θέματα:

1. Αλλαγή διοικητικών ορίων κατανομής μαθητών

2. Βελτίωση παρεχομένων υπηρεσιών στη Λέσχη «ΚΡΙΚΟΣ»

3. Συντήρηση κτιριακών μονάδων και περιβάλλοντα χώρου σχολείων

4. Εξεύρεση λύσης για την επαναλειτουργία του μαθητικού μουσείου του 5ου Δημ. Σχολείου, εντός των ορίων του Δήμου Βριλησσίων

ενώ για τα υπόλοιπα θέματα θα στείλει επιστολή την Τρίτη 30-4-2013 ώστε να εγγραφούν στην ημερήσια διάταξη και να συζητηθούν σε επόμενο δημοτικό συμβούλιο.

Διαβάστε αναλυτικά:

Το δελτίο Τύπου της Κίνησής μας

Την επιστολή για σύγκλιση Δημοτικού Συμβουλίου

Τα συμπεράσματα της Ημερίδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου