Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

ΟΙ ΜΠΑΣΚΕΤΕΣ .... ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΥΣΤΙΕΣ


- Θα πέσει και η άλλη μπασκέτα στην αλάνα. Να πάνε να την βγάλουν για να μη σκοτωθεί κανείς.
μου λέει η αναγνώστριά μας και φίλη μου παρά τις πολλές διαφωνίες που έχουμε.

Ο πούστης (κάνω τσεκ για την εφαρμογή του αντιρατσιστικού, μην παρεξηγήσε) πάλι το είχα προβλέψει ότι τώρα που έπεσε η μπασκέτα θα διαλύσουμε όλο το αθλητικό κέντρο στην αλάνα του νομισματοκοπείου.
Το έχω ξαναδεί το έργο.
Έτσι δεν είχε γίνει και με εκείνη την οθόνη που "έπεσε" και δεν  ξανασηκώθηκε ποτέ κλείνοντας οριστικά τους δημοτικούς θερινούς κινηματογράφους;

ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΤΟ ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ ΔΙΑ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΚΙΑΣ κυκλοφορούν στο Χαλάνδρι υπό τον μανδύα του .... κατοίκου. (Εϊμαι κάτοικος άρα δικαιούμαι να επιβάλλω την άποψή μου).

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ ΔΗΛΑΔΗ, που παρασέρνουν και φιλαράκια όπως η αναγνώστριά μου, να λένε μπούρδες.

- Αν δεν την βγάλει κάποιος υπεύθυνος σήμερα, θα την ρίξω εγώ" μου λέει - παρασυρμένη και αυτή από το πνεύμα της αυτενέργειας και του άναρχου εθελοντισμού που επικρατεί πλέον ως κυρίαρχη αντίληψη στην πόλη - κατάληψη.

- Δηλαδή να την επισκευάσουμε (αν επισκευάζεται) ή να την αντικαταστήσουμε για να έχουν τα παιδάκια να παίζουν, δεν παίζει ως ενδεχόμενο να το συζητήσουμε, έτσι;  
τολμάω να ρωτήσω ο αφελής.

-ΟΧΙ! ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!  ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ, αφού πήγαμε - μου λέει - στον δήμο και μας είπαν ότι δεν παρεμβαίνουν σε χώρο που δεν είναι ιδιοκτήτης ο δήμος.
 Με έβαλε στην θέση μου η φίλη μου. Η νομιμότης δεν επιτρέπει να φτιάξουμε την μπασκέτα.
Και συνεχίζει απτόητη: Ποιος την έβαλε εκεί αυτή την μπασκέτα; Ποιος παρανόμησε; Είναι παράνομα εκεί γιατί παρανόμησαν το 1993 και την έβαλαν εκεί. (ΚΑΡΑΤΖΑ Τ'΄ΑΚΟΥΣ; ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ΕΚΕΙ ΤΗΝ ΜΑΜΗΜΕΝΗ ΤΗΝ ΜΠΑΣΚΕΤΑ ΤΟ 1993 - αντιδήμαρχος αθλητισμού δεν ήσουν τότε; Ήσουν)

- Μήπως ο Απόλλωνας που εκμεταλλεύεται όλο το γήπεδο και το κυλικείο, λέω ίσως μια και έχει βάλει εκεί τα πάντα, βάλει και δυο μπασκέτες; ρωτάω δειλά, αφού η αναγνώστρια και φίλη μου έχει πολύ τσαμπουκά, μιλάει με ρυθμό πολυβόλου και ψαρώνω (ψαρώνων εύκολα ξέρεις αναγνώστη μου).
Μήπως ο δήμος στείλει έναν μηχανικό να δει αν επισκευάζεται, στηρίζεται κλπ αυτό το φονικό όπλο .... η μπασκέτα;

- Μπα δεν παίζει. Πού θα βρεθούν τόσα λεφτά για .... μπασκέτες;

Έψαξα πόσο κάνουν. 
1500 ευρώ κάνουν οι 2 μπασκέτες.

Πείτε στην ΦΛΥΑ ρε παιδιά να βάλει δυο μπασκέτες γμω την τρέλα μου, και ας μην διαχειρίζεται Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ το κυλικείο στην αλάνα. (Γιατί αυτή δεν πρέπει να διαχειρίζεται κυλικεία, είναι ιδιωτικοποίηση  η δημοτική επιχείρηση. 
Άμα τα έχει σύλλογος φίλων, ΜΚΟ κλπ είναι ΟΚ και μάλιστα πρέπει να πηγαίνει και ο δήμος να φτιάχνει τις ζημιές χωρίς να παίρνει φράγκο είναι ... κίνημα.

Αλλά τώρα ας σοβαρευτούμε: Να αδειάσει ο χώρος σιγά - σιγά από αθλητικές εγκαταστάσεις για να παραδοθεί .... στους ιδιοκτήτες του (ΤΑΙΠΕΔ) υπηρετούν ... ρίχνοντας μπασκέτες.

¨Ωρα για τσίπουρα της Κυριακής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου