Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Α. ΚΡΟΥΣΤΗΣ: ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΘΕ «ΔΕΞΙΟΣ» ΣΤΗΝ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΕΙ ΚΑΘΕ «ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ»




Στο βιβλίο αυτό μπορεί ο αναγνώστης να έχει απαντήσεις για όλα τα μυθεύματα της Αριστεράς.

Το βιβλίο χωρίζεται σε 4 μέρη.

1. Το πρώτο απαντά σε όλα τα ιδεολογήματα του Μαρξισμού (ΔιαλεκτικόςΥλισμός, Υπεραξία, Ιμπεριαλισμός, Υπερσυσσώρευση Κεφαλαίου, Επανάσταση κλπ)

2. Στο δεύτερο δίνει εξήγηση σε κάθε σύγχρονο ιδεολόγημα (Παγκοσμιοποίηση, Νέο-φιλελευθερισμός, Απελευθέρωση Αγοράς, Χρηματοπιστωτική κρίση, Δόγμα Σοκ, Εργασιακά, Διακρίσεις, Κλιματική αλλαγή κλπ)

3. Στο τρίτο μέρος του βιβλίου, αναλύω τους μεγαλύτερους αντιμνημονιακούς μύθους στην Ελλάδα της κρίσης. (Μνημόνιο, ΤΡΟΙΚΑ, ΔΝΤ, Κεφαλαιαγορές, απελευθέρωση ωραρίου και αγορά εργασίας, κλειστά επαγγέλματα, τα αίτια της χρεοκοπίας, ΕΥΡΩ ή Δραχμή κλπ)

4. Στο τέταρτο μέρος και πιο ενδιαφέρον, αναφέρομαι στους μεγαλύτερους μύθους της Ιστορίας όπου η Αριστερά έχει εντέχνως κτίσει τις συνειδήσεις μας όπως, η Ταξικότητα της επανάστασης του 1821, η στάση του ΚΚΕ στην Μικρασιατική καταστροφή και το Μακεδονικό, η ΕθνικήΑντίσταση, ο Εμφύλιος, το παιδομάζωμα, το Κυπριακό, το Πολυτεχνείο και τέλος η κατάρριψη του μύθου της ανωτερότητας του αριστερού πολιτισμού.

Η ιδεολογική ουτοπία ζητά επειγόντως ιστορικά γεγονότα για να επιβεβαιωθεί. Η παραχάραξη της Ιστορίας είναι η τροφή που ζητούν οι ηττημένοι για να επιβιώσουν. Η τακτική τους και η μεθοδολογία τους έχουν σκοπό. Θα αφήσουμε λοιπόν τα κομματικά καθαρτήρια της Αριστεράς να καπηλεύονται το δίκαιο και την ιστορία; Ας τους ξεσκεπάσουμε λοιπόν!!!

Αντώνης Κρούστης

email επικοινωνίας : akroustis1966@gmail.com
Τηλ. για παραγγελία, εκδόσεις ΚΑΔΜΟΣ 2310-252320)

(Από τον συγγραφέα του αποκαλυπτικού βιβλίου «ΗΤΑΝ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ , ΗΛΙΘΙΕ!» , εκδόσεις Γεωργιάδη)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου