Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016

ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Aν θέλεις ιδεολογική καθαρότητα κάτσε στο σπίτι σου.

ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΜΑΣ
Εύχομαι καλό Φθινόπωρο, καλή σχολική χρονιά στα παιδιά μας
Οι διακοπές τελείωσαν και ήδη μετράω με την παρουσία μου δύο Δημοτικά συμβούλια.
Δύο σημαντικές για το μέλλον της πόλης αποφάσεις πήραμε σε αυτές τις συνεδριάσεις.
Η μίσθωση του ακινήτου κοντά στο σταθμό της Δουκίσης  Πλακεντίας  για την στέγαση της υπηρεσίας  καθαριότητας και η συμμετοχή μας στην αγορά μέρους του οικοπέδου με πρόσωπο στην Πεντέλης στο Δημοτικό Γυμναστήριο εκεί που στεγάζεται σήμερα η καθαριότητα.
Και στα δύο θέματα της μίσθωσης και της αγοράς ο διαχειριστής της δημόσιας περιουσία είναι το ΤΑΙΠΕΔ.
Αρκετοί από τους δημοτικούς συμβούλους της διοίκησης αρνήθηκαν την θετική ψήφο με την λογική ότι δεν αγοράζουμε δημόσια γη, αλλά απαιτούμε την δωρεάν παραχώρηση. 
Με την ίδια λογική δεν διεκδικούμε προγράμματα ΕΣΠΑ, απέχουμε από οποιαδήποτε προγράμματα της Ευρωπαϊκής Ενωσης, δεν προσλαμβάνουμε με συμβάσεις εργασίας ,περιχαρακώνουμε τον Δήμο και διαχειριζόμαστε καθαροί την μιζέρια μας.
Η αλήθεια είναι ότι όταν είσαι στην αντιπολίτευση ,η όταν θέλεις να κρατήσεις ιδεολογική καθαρότητα μπορείς να υποστηρίζεις τις θέσεις σου χωρίς να ζημιώνεις το κοινωνικό σύνολο.
¨Όταν όμως είσαι διοίκηση, όταν ασκείς εξουσία οφείλεις να εργασθείς για εκείνους που σε εξέλεξαν, οφείλεις να διαχειρισθείς την εξουσία και εκεί θα συγκρουσθούν πολλές φορές οι ιδέες σου τα πιστεύω με την πραγματικότητα ,με τα προβλήματα που εσύ πρέπει να λύσεις.

Και η πραγματικότητα είναι σκληρή ,αν δεν πάρεις συμβασιούχους δεν θα έχεις οδηγούς για τα αυτοκίνητ , νηπιαγωγούς για τους παιδικούς σταθμούς αν δεν πάρεις το πρόγραμμα κατασκευή παιδικών σταθμών δεν θα έχεις παιδικούς  αν αρνηθείς το ΕΣΠΑ δεν Θα έχεις πλατεία ,έργα υποδομής ,θα πλημυρίζει η ρεματιά στο Συνοικισμό ,θα πνίγονται οι δρόμοι μετά από κάθε βροχή, αλλά εσύ θα είσαι καθαρός

ΣΧΟΛΙΟ: 
ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ BLOG ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΑΖΗ!
ΑΝ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΟΠΟΙΗΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΗ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΚΟΠΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΚΑΤΣΕ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ, σου λέει!
ΑΝ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟΤΗ ΣΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΣΟΥ, ΠΗΓΑΙΜΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΟΥΛΙΟ! 
Ο ΡΕΑΛΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ!

ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΠΕΘΕΡΙΑΣΕ ΚΑΙ Η ΚΑΡΓΑΡΙΣΤΕΡΑ!
Μα αν δεν ταιριάζανε, θα συμπεθεριάζανε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου