Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016

ΟΥΤΕ ΣΕΝΤ ΤΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΑΙΩΝ ΣΤΟ ΤΑΙΠΕΔ - ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΧΩΡΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ!



Να ανατραπούν τώρα οι αποφάσεις του ΔΣ της προηγούμενης Τετάρτης.

Οι καθεστωτικοί δημοτικοί σύμβουλοι δεν μπορούν να δεσμεύουν το μέλλον των παιδιών μας για να χτίζουν πολιτικές καριέρες υπό τας ευλογίας των δανειστών, στους οποίους παριστάνουν τα καλά και υπάκουα παιδάκια, λαμβάνοντας τέτοιες εξώφθαλμα υπαγορευμένες, δοσιλογικές και ενάντια στο συμφέρον της πόλης και των πολιτών της αποφάσεις.

Εμείς μιλάμε πάντα ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΑ και με ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ!

Το Χαλάνδρι έχει - με βάση την τελευταία απογραφή - 75.000 κατοίκους.(αν μιλήσουμε για τον πραγματιό πληθυσμό των άνω των 100 000 τα επιχειρήματά μας απλά ενισχύονται, αλλά η σύγκριση με τους άλλους δήμους που θα κάνουμε δεν θα είναι αντικειμενική).

Και έχει λοιπόν το Χαλάνδρι κάθε ηθική νομιμοποίηση - με βάση την ΕΦΑΡΜΟΖΟΜΕΝΗ ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - εκεί που η αυτοδιοίκηση κάνει την δουλειά της και όχι την δουλειά του Πιτσιόρλα - να διεκδικήσει χωρίς σεντ ανταλλάγματος  το σύνολο της δημόσιας γης που βρίσκεται στα γεωγραφικά του όρια και να τα σώσει πραγματικά και χωρίς να χαρατσώνει τους δημότες.

Όπως κάνουν ΟΛΟΙ οι δήμοι σε συνεργασία με την κυβέρνηση.

ΑΛΑΝΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΚΟΠΕΙΟΥ: 28 στρέμματα
ΧΕΥ 8: 4,2 στρέμματα
ΧΕΥ 9: 6,4 στρέμματα ΣΥΝΟΛΟ: 
Μιλάμε για συνολικά 39 στρέμματα ΜΟΝΟ!!!!

Αναλογεί μόλις 0.52 του στρέμματος ανά Χαλανδραίο (που είναι Έλλην Πολίτης έτσι; Δικαιούται ό,τι οι άλλοι Έλληνες πολίτες και μάλιστα λιγότερα , δεν μιλάμε για τίποτα ειδικά προνόμια).

Γιατί δεν τα δικαιούνται τα παιδιά μας αυτά τα 39 στρέμματα  και πρέπει να πληρώσει ο δήμος για τα 11 εξ αυτών λύτρα,  ενώ τα 28 κινδυνεύουμε να μας τα κάνουν ΚΑΖΙΝΟ και "διεκδικούμε" μόνο αυτά λες και αν μιλήσουμε για όλη την δημόσια γη του ΤΑΙΠΕΔ στην πόλη θα υπερβάλλουμε;

Ας δούμε αν είναι ΛΟΓΙΚΑ, ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΑ, ΗΘΙΚΑ και ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΝΑ ΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΣΕΝΤ ή είναι λαϊκίστικη πλειοδοσία Νταβία με στείρα αντιπολιτευτική διάθεση.

ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΗΜΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΕΩΝ και ΑΕΙΚΙΝΗΤΟ ΝΑ ΤΟΥΣ .... ΣΩΝΟΥΝ με τα προσωπικά τους κομπρεμί κάτω από το τραπέζι;;;


ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΛΙΑ! ΤΩΡΑ! 
ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ - ΕΝΤΟΣ ΤΡΙΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ - ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ, την ΕΤΑΔ και το ΤΑΙΠΕΔ με τις σημερινές του; διοικήσεις.

Μιλάμε για πραγματικά ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΦΙΛΟΛΑΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΟΙΠΟΝ που η αυτοδιοίκηση ΕΠΙΒΆΛΛΕΙ και πετυχαίνει ΝΙΚΕΣ τις οποίες επικυρώνει και τις πανηγυρίζει και η κυβέρνηση ακόμα και με ομιλία του πρωθυπουργού (βλ. ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ - ΜΠΡΑΧΑΜΙ).

Τι αποφάσισαν  οι δικοί μας οι καθεστωτικοί, δοσιλογάρες με τις αποφάσεις συμμετοχής στις δημοπρασίες; Να πληρώνει το Χαλάνδρι ΛΥΤΡΑ για να έχει τον Συμεών δήμαρχο και την καργαριστερά διοίκηση;;;

ΔΕΣ ΤΑ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ - ΔΕΣ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΡΙΝΕ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΩΠΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ  ΤΩΝ - μόλις - 39 ΣΤΡΕΜΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΙΠΕΔ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ή αν λέμε βλακείες και λαϊκίζουμε και πρέπει να "παίξουμε ρεαλιστικά με τους κανόνες του παιχνιδιού" (των δανειστών) όπως αυτούς τους καταλαβαίνει ο Σωτήρας σου δήμαρχος και είπε στο ΔΣ σε μια επίδειξη απόλυτης υποταγής.

ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ:

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ - 91000 κάτοικοι - Παραχώρηση της περιοχής του Εργοστασίου Λιπασμάτων - 86 στρέμματα (ΚΛΙΚ ΕΔΩ - LEFT.GR) - Περίπου 1 ΄στρέμμα ανά κάτοικο - διπλάσιο από όσα ζητάμε για το Χαλάνδρι και ΣΩΣΤΑ αφού οι υποβαθμισμένες περιοχές πρέπει να πάρουν ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.

ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - πληθυσμός 71000 κάτοικοι - ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ "ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ" - από την ΕΤΑΔ ΑΕ, τον Ιούνιο του 2016 Είναι τα υπόλοιπα περίπου 50 στρέμματα (0,78 στρέμματα ανά κάτοικο)  από τα συνολικά 78 στρέμματα του χώρου (τα προηγούμενα 28 είχαν παραχωρηθεί στον δήμο από τον Ανδρέα Παπανδρέου ως υπουργό Εθνικής Άμυνας επί πραγματικής ΠΡΩΤΗΣ ΦΟΡΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ).  (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

ΠΑΤΡΑΠληθυσμός 167000 κάτοικοι - Παραλιακό μέτωπο - 280 στρέμματα (1,68 στρεμματα ανά κάτοικο) (ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ κ. ΔΡΙΤΣΑ από την ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ)

ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ - Πληθυσμός 26 500 κάτοικοι - Παραχώρηση έκτασης Σκοπευτηρίου - 464 στρέμματα (17.5 στρέμματα ανά κάτοικο - αλλά βέβαια ο χώρος του ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟΥ εκτός των ελεύθερων χώρων για αναψυχή ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ, περιλαμβάνει και τον ιστορικό χώρο οπότε η αναλογία της "εκμεταλλεύσιμης" για τον δήμο γης είναι χαμηλότερη του πηλίκου, χωρίς να φτάνει όμως στο 0,5 ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ) (ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ - ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΑ στην Αλεξάνδρας και 467 στρέμματα στον φαληρικό όρμο (χωρίς ανταλλάγματα τονίζει η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΔΩ)

 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Παραλιακό μέτωπο ΚΛΙΚ ΕΔΩ
 ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ - ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ! "ΚΑΝΤE TΟ ΟΠΩΣ Η ΠΑΤΡΑ" λέει ΕΔΩ το magnesianews.gr  
Θα κάτσεις ήσυχα συνδημότη, σιωπηλός και υπάκουος και θα αποδεχτείς την μοίρα σου.
Την μοίρα ΝΑ ΣΕ ΣΩΝΕΙ Ο ΣΥΜΕΩΝ δίνοντας το χρήμα που σου ΕΚΛΕΨΑΝ από την τσέπη, συγκεντρώθηκε από την υπερφορολόγησή σου και είναι ΔΙΚΟ ΣΟΥ;

Ή θα βοηθήσεις, θα πλαισιώσεις, θα πιέσεις ΄και εσύ μαζί μας, όπως σε καλούμε - σε ένα μέτωπο που πρέπει να γίνει στην πόλη από τις μη δοσιλογικές δυνάμεις για την άμεση και δωρεάν διεκδίκηση της δημόσιας γης ώστε τα λεφτά της επί εφταετία υπερφορολόγησής σου να μην πάνε στους δανειστές, να μείνουν στον δήμο, να γίνουν ΑΜΕΣΑ οι αναγκαίες για την πόλη παραγωγκές επενδύσεις που θα δημιουργήσουν θέσεις εργασίας, θα αναβαθμίσουν τις παρεχόμενες από τον δήμο υπηρεσίες που ΔΕΝ σου παρέχονται αν και τις πληρώνεις και θα μειώσουν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ την ακραία ΠΑΡΑΝΟΜΗ υπερφορολόγηση που σου επέβαλε αρχικά ο Κουράσης και συνεχίζει να διατηρεί σα να μην άλλαξε τίποτα ο ταχαριστερός Σωτήρας Συμεών;

ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ, ΑΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΩΝ ΔΗΜΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ.

Καλούμε όλες τις δημοτικές παρατάξεις που δεν ψήφισαν τις αποφάσεις της 31 Αυγούστου σε κοινό μέτωπο. Καλούμε τις μεγαλύτερες από εμάς δημοτικές παρατάξεις να αναλάβουν πρωτοβουλίες συντονισμού της κοινής δράσης.

Καλούμε την πλειοψηφία του δημοτικού συμβουλίου, καλούμε ακόμα και την ίδια την δημοτική αρχή έστω και τώρα να αντιληφθούν το μεγάλο τους λάθος, να αναθεωρήσουν την πολιτική τους και να μπουν μπροστά σε μέτωπο των κατοίκων της πόλης που θα επιβάλλει αυτά τα 39 στρέμματα να δοθούν ΣΗΜΕΡΑ, ΤΩΡΑ στον δήμο Χαλανδρίου.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΕ ΑΝΥΠΑΚΟΗ, όπως έλεγε το κεντρικό πολιτικό σύνθημα της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ πριν γίνει "ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΑ 4".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου