Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017

ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΟΤΑ: ΔΥΟ ΠΡΩΤΕΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ (ΜΕ ΔΟΣΗ ΚΑΙ ΕΙΡΩΝΙΑΣ)

Εχτές κατατέθηκε το νομοσχέδιο Σκουρλέτη, το πολυνομοσχέδιο σκούπα για την αυτοδιοίκηση στην βουλή.

Δεν είμαστε έτοιμοι, βεβαίως να πάρουμε θέση στο σύνολο των ρυθμίσεων αλλά δύο θεματάκια, έτσι  στα γρήγορα να τα διευκρινίσουμε εξ αρχής γιατί θα αρχίσει η φασαρία και θα αποπροσανατολιστεί κανένας μπαμπουίνος και θα μας λέει ότι ....

1. ..... ΠΛΕΟΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ!

ΟΧΙ εμείς του ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟΥ και όσοι δημοτικοί σύμβουλοι μένουν σε απόσταση μικρότερη των 10 χιλιομέτρων από την έδρα του δήμου (Αποζημίωση δικαιούνται - ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ - οι σύμβουλοι ΕΠΑΡΧΙΑΚΩΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΩΝ ΔΗΜΩΝ που μετακινούνται από τα χωριά στο κέντρο του δήμου ή ακόμα και σε άλλο νησί για κάθε συνεδρίαση).

ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ, έτσι;

ΤΣΑΜΠΑ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, μην μπερδευτείς και αρχίσεις να μας λες "ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΩ" γιατί θα τα ακούσεις DOLBY STEREO SURROUND τα μπινελίκια σου.

2ο ΘΕΜΑ: ΓΚΡΙΝΙΑ  ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΛΥΤΕΣ!


Μου τι δίνει  ρε φίλε να δικαιωνόμαστε ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ, αφού πρώτα μας έχουν μαμήσει το κέρατο, μας έχουν λοιδωρήσει, μας έχουν στείλει ως φορείς σκανδάλων στον εισαγγελέα, μας έχουν πει δεξιούς, αριστερούς, πασόκους,  λαϊκιστές, πουλημένους, ποντικούς, άσχετους, μπίξε, δείξε κλπ.

ΟΜΙΛΩ ΚΥΡΙΟΙ ΔΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 16 του ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ που αφορά τις ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΑΕ. (http://i2.aftocdn.gr/mediafiles/2017/07/10139452.pdf).

ΓΙΑ ΠΗΓΑΙΝΤΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΕ, όλοι εσείς οι αυτοξυπηρετούμενοι ξερόλες, μεγαλομανατζαρέοι.

ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ!
Ο 2190/1920 και μόνο!
Ο ΝΟΜΟΣ ΠΕΡΙ ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ!

Χαίρεται!

Ναι ξέρω, είμαι γκρινιάρης .....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου