Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017

ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΟΠΩΣ ΤΟ ΗΘΕΛΕ Ο ΡΟΥΣΣΟΣ


Το δημοτικό συμβούλιο Χαλανδρίου στέκεται αλληλέγγυο στους αγώνες των εργαζομένων στους δήμους ενάντια σε κάθε κυβερνητική προσπάθεια καταστρατήγησης συνδικαλιστικών ελευθεριών και τη θεσμοθέτηση ποινών και διακρίσεων σε βάρος των απεργών. Κάθε τέτοια προσπάθεια ανοίγει θεσμικά έναν επικίνδυνο δρόμο για τις συνδικαλιστικές ελευθερίες.

Το Δημοτικό συμβούλιο στέκεται απέναντι σε κάθε κυβερνητική προσπάθεια για εφαρμογή των μνημονιακών δεσμεύσεων και στην προώθηση κάθε νεοφιλελεύθερου σχεδίου για μικρό, ευέλικτο κράτος στην υπηρεσία του κεφαλαίου.

Υπερασπίζεται ένα δημόσιο τομέα στην υπηρεσία των εργαζομένων και της κοινωνίας ενάντια σε κάθε σχέδιο συρρίκνωσης τομέων και υπηρεσιών, ανατροπής εργασιακών δικαιωμάτων, απολύσεων και περικοπής μισθών.

Υπερασπίζεται την άμεση κάλυψη των πάγιων διαρκών αναγκών της Αυτοδιοίκησης με μόνιμο προσωπικό και την κατάργηση κάθε μορφής ελαστικών σχέσεων εργασίας.

Θεωρεί ότι κάθε απαραίτητη αξιολόγηση οφείλει να προκύπτει από συνεργασία και διάλογο με τους συνδικαλιστικούς φορείς και τους ίδιους τους εργαζόμενους με στόχο την ενίσχυση της αξιοκρατίας και του ελέγχου από τους αποδέκτες των υπηρεσιών του δημοσίου.

Το δημοτικό συμβούλιο αντιτάσσεται σε κάθε μορφή ποινικοποίησης εργατικών και κοινωνικών αγώνων και θα υπερασπιστεί έμπρακτα κάθε εργαζόμενο από τους εκβιαστικούς αποκλεισμούς από τη διαδικασία επιλογής προϊσταμένων λόγω συμμετοχής στην απεργία – αποχή από την αξιολόγηση.

Ζητά από την κυβέρνηση την απόσυρση της πρόσφατης εκβιαστικής ρύθμισης και την έναρξη διαλόγου για την αλλαγή του θεσμικού πλαισίου της αξιολόγησης.

ΣΧΟΛΙΟ: ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΜΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΥ (ψήφισε και ο Μύρωνας Ανδριανάκης - από το γραφείο του αντιπροέδρου της ΝΔ Χατζηδάκη ρε φίλε, δηλαδή ΠΟΣΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ να αντέξει κανείς σε αυτές τις χαζοψηφοφορίες)

Πάντος ΑΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΑΜΑΔΕΣ, ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ, με τεράστια πλειοψηφία. (Εκτός Κουράση μόνο, ίσως).

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ!

Μάζη, Θωμάς, Νταβίας ΨΗΦΙΣΑΝ λευκό αντί να φύγουν ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ότι είναι ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΕΚΤΟΣ ΤΣΟΥΒΑΛΙΩΝ, δεν κρύβονται.
Δεν είχαν βέβαια ταυτόσιμες απόψεις σε όλα.  ούτε είχαν συνεοηθεί. Απλά επέλεξαν την ίδια τελική στάση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου