Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017

Παρουσίαση του βιβλίου «Όταν ένα δεινοσαυράκι συνάντησε ένα κρεμμυδάκι»


 
Την Κυριακή 26 Νοέμβρη το πρωί

ένα δεινοσαυράκι στον Τόπο Ψυχοθεραπείας θα βρεθεί

και με ένα κρεμμυδάκι θα συναντηθεί...

11.30 να είστε εκεί!

Την ιστορία σε όλα τα παιδιά μαζί   η εμψυχώτρια θεατρικού παιχνιδιού Ειρήνη Λουδάρου θα αφηγηθεί και ομιλία-συζήτηση της συγγραφέα-ψυχολόγου Κέλλυς Μαλαμάτου με τους γονείς ακολουθεί!

Η εκδήλωση περιλαμβάνει αφήγηση της εικονογραφημένης ιστορίας και δημιουργική απασχόληση των παιδιών (4-7 ετών) καθώς και ομιλία-συζήτηση με τη συγγραφέα-ψυχολόγο με αφορμή τα ψυχολογικά θέματα που θίγονται στο βιβλίο της «Όταν ένα δεινοσαυράκι συνάντησε ένα κρεμμυδάκι» το οποίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Gema. Θα συζητηθούν ζητήματα που αφορούν την παιδική ηλικία, όπως είναι η διαχείριση της θλίψης και της ματαίωσης, η αυτοεκτίμηση και η διαφορετικότητα.

Τόπος Ψυχοθεραπείας: Υψηλάντου 20-22, 6ος όροφος, Κολωνάκι, τηλ.: 21 10 128128.

Είσοδος ελεύθερη

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Τι θα συμβεί άραγε όταν ένα δεινοσαυράκι συναντήσει ένα κρεμμυδάκι; Και μάλιστα όταν ένα μεγάλο και δυνατό δεινοσαυράκι, που όμως κλαίει συχνά, συναντήσει ένα μικρό και αδύναμο κρεμμυδάκι που σκορπάει το κλάμα παντού; Τι καινούριο θα γεννηθεί από μια τέτοια συνάντηση; Μια ιστορία που μιλά στα μικρά παιδιά με χιουμοριστικό τρόπο για τα θέματα της δύναμης και της αδυναμίας, της αποδοχής του εαυτού και της θλίψης, την αξία της ενσυναίσθησης, της φιλίας και της διαφορετικότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου