Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΓΩΓΕΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ!

Τον εκδότη των "ΝΕΩΝ ΤΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ" και στενό συνεργάτη του υποψήφιου Δημάρχου Νίκου Πανταζή, Λάζαρο Παναγιώτου φαίνεται ότι έχει στοχοποιήσει η διοίκηση του Δήμου Χαλανδρίου και του στέλνει συνεχώς αγωγές και μηνύσεις για δημοσιεύματα της εφημερίδας. Αφορμή αποτέλεσε η δημοσίευση της επιστολής, που η περιφέρεια Αττικής απέστειλε στον Δήμο Χαλανδρίου και που φέρεται να υπογράφει ο αντιδήμαρχος Βαγγέλης Λέκκας. Ο κος Λέκκας θυμίζουμε διέψευσε την γνησιότητα της επιστολής και την υπογραφή του και κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστων.
 Μετά από αυτό ο κος Παναγιώτου προέβει σε διόρθωση του πρωτοσέλιδου της έκδοσής του (φύλλο Μαρτίου), στο φύλλο Απριλίου - βλ. http://www.pantazis-nikos.gr/.  Ο δήμαρχος κος Ζαφειρόπουλος και ο δικηγόρος κος Κυριλόπουλος επέλεξαν να συντηρήσουν το θέμα με αγωγές ενώ ο ίδιος ο θιγόμενος κος Λέκκας κρατά στάση πιο χαμηλών τόνων.
Πάντως δύσκολα μπορεί να κατηγορηθεί εφημερίδα γιατι δημοσίευσε έγγραφο που επίσημα απεστάλει από την Περιφέρεια στον Δήμο και γι' αυτό συνιστούμε ... ψυχραίμια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου