Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΩΝ 3

Συνεχίζουμε το ρεπορτάζ από την συγκρότηση των ψηφοδελτίων των  6 συνδυασμών που θα διεκδικήσουν την ψήφο των Χαλανδραίων στις 7 Νοεμβρίου με ρεπορτάζ από την πλευρά της παράταξης Χαλάνδρι - Αναγέννηση του Νίκου Πανταζή. από τον χώρο των ανεξάρτητων συνδυασμών της κεντροαριστεράς.

Ο Νίκος Πανταζής προχωρά ακάθεκτος. Σε συγκέντρωση της παράταξής του τέθηκε το θέμα της συνεργασίας με το σχήμα Παττακού όπου ομόφωνα τα μέλη της παράταξης εξέφρασαν την άποψη ότι κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει αποδεκτό μόνο υπό την ηγεσία του Νίκου Πανταζή και μέσα στο διαμορφωμένο από τετραετίας σχήμα της παράταξης "Χαλάνδρι - Αναγέννηση".

Ο Νίκος Πανταζής και οι συνεργάτες του θεωρούν ότι έχουν διαμορφώσει την δυναμική για να είναι αυτοί στην δεύτερη Κυριακή και να είναι ο κος Πανταζής ο αντίπαλος του Γιώργου Κουράση στην αναμέτρηση της δεύτερης Κυριακής.
Κύρια επιχειρήματα του κου Πανταζή η τετραετής, συνεπής και ακούραστη δουλειά σε όλες τις γειτονιές της πόλης αλλά και το γεγονός ότι πρόκειται για την μοναδική παράταξη που μέχρι σήμερα έχει καταθέσει ΣΑΦΕΙΣ προγραμματικές θέσεις (δημοσιεύονται σε παλαιότερη ανάρτησή μας).

Πάντως ο κος Πανταζής επιμένει: " Ο κος Ανδρεόπουλος δεν είναι κατάλληλος για δήμαρχος ενώ ο Κώστας Παττακός έχει υπηρετήσει με συνέπεια την πόλη αλλά ό,τι είχε να δώσει το έδωσε." Και ο κος Πανταζής κλείνει κάθε συζήτηση με την μόνιμη επωδό του: "΄Περιμένουμε τον κο Παττακό να κάνει την υπέρβασή του και να μας στηρίξει, αποσύροντας την υποψηφιότητά του".

Πάντως αυτό δεν φαίνεται καθόλου πιθανό αφού (βλέπε επόμενη ανάρτηση) .....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου