Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ


Στο πλαίσιο της προσπάθειάς μας για το Χαλάνδρι που θέλουμε, ένα Χαλάνδρι για τους Πολίτες, παρουσιάζουμε σταδιακά τις προγραμματικές μας δεσμεύεσεις για την πόλη μας.


Σκοπός μας είναι να κάνουμε το Χαλάνδρι μια πιο όμορφη πόλη, αλλά και μια πόλη πιο λειτουργική και πιο φιλική για τον πολίτη. Παρουσιάζουμε, λοιπόν, και σας αποστέλλουμε με επισύναψη, κάποιες απλές Αρχές που πιστεύουμε ότι πρέπει να ακολουθήσει η επόμενη Διοίκηση του Δήμου, όποια Παράταξη και αν επιλέξουν οι πολίτες στις εκλογές του Νοεμβρίου, για να γίνει το Χαλάνδρι ένας Δήμος για τους Πολίτες.

Καλούμε όλες τις Δημοτικές Παρατάξεις και όλους τους υποψηφίους Δημάρχους να δεσμευτούμε από κοινού ότι, όποιος και αν εκλεγεί, θα εφαρμόσει και θα ακολουθήσει αυτές τις Αρχές στη Διοίκηση του Δήμου.

Μεταξύ άλλων, οι Αρχές της Χρηστής Διοίκησης στο Δήμο Χαλανδρίου περιλαμβάνουν:

1. Ενεργή συμμετοχή των πολιτών στα κέντρα λήψης αποφάσεων

2. Εφαρμογή διαδικασιών για άμεση ανταπόκριση του Δήμου στα προβλήματα και στα παράπονα των Δημοτών

3. Τεχνολογικός και ψηφιακός εκσυγχρονισμός των υπηρεσιών του Δήμου, ώστε να πετύχουμε και παροχή υπηρεσιών μέσω του διαδικτύου

4. Κοινή διαδημοτική δράση για τα προβλήματα όπως το κυκλοφοριακό

5. Ετήσια Λογοδοσία και Απολογισμός όλων των υπηρεσιών και των αρχών του Δήμου (όχι μόνο του Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου