Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ .... ΠΕΡΑΙΩΣΗ!

Η αφίσα τελικά ήταν αληθινή! Κανείς δεν χρειάζεται να προβοκάρει τον Στάθη Ανδρεόπουλο. Αυτοεξυπηρετείται πολύ καλά μόνος του. Στην πλατεία εχθές έγινε χαμός.

Η Λουλάρα τα πήρε και δεν ξέρανε πού να κρυφτούνε. Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Γιώργος Ασημακόπουλος στου οποίου το κατάστημα θα γινόταν η εκδήλωση έτρεχε να βγάλει ανακοίνωση ότι την αναβάλει, μόλις κυκλοφόρησε η είδηση ότι στην εκδήλωση θα παραβρεθούν και θα .... χαιρετίσουν κάτι παλληκάρια από το ΠΑΜΕ! (βλ. Αανκοίνωση συνδυασμου σε προηγούμενη ανάρτηση).

Ο Γενικός Γραμματέας του Εμπορικού Συλλόγου κος Γιάννης Βασιλειάδης, υποψήφιος με την ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ του Σίμου Ρούσσου, διέψευδε ότι έγινε ποτέ διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου, για λήψη απόφασης συνδιοργάνωσης εκδήλωσης για τις δημοτικές .... περαιώσεις.

Ο Σϊμος είχε πάθει ελαφρύ ψυχολογικό περαδώθε αφού! ο κος Βασιλειάδης προσπάθησε να τον πείσει να μην σηκώσει το θέμα, βλάπτοντας περισσότερο τον Εμπορικό Σύλλογο, ενώ Κουράσης, Παττακός και Πανταζής προτίμησαν την ... σιωπή που είναι χρυσός, αφού "τι σημασία έχουν τώρα αυτές οι "μικρολεπτομέρειες" όταν θα έχουν δεύτερο γύρο".

Τελικά η εκδήλωση δεν θα πραγματοποιηθεί στον ΜΙΚΡΟ ΚΟΡΑΗ, αφού το μαγαζί έχει μεγάλους υαλοπίνακες στην πρόσοψη αλλά όπως ενημερωθήκαμε από τρίτους - είναι γνωστό ότι η "ΦΙΛΙΚΗ ΠΟΛΗ" δεν μας στέλνει δελτία τύπου γιατί είναι ΦΙΛΙΚΗ μόνο με τους υποστηρικτές της - ο Στάθης Ανδρεόπουλος προχωρά ακάθεκτος, δεν πτοείται από τον θόρυβο και τις πολιτικές αντιδράσεις, δεν υποχωρεί ποτέ και θα πραγματοποιήσει αυτή την ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΜΒΑΤΗ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ εκδήλωση στο εκλογικό του κέντρο.

Καλημέρα σας !

7 σχόλια:

  1. Να μη μείνει περίπτερο στην πλατεία το βράδυ. Σπάσιμο σε όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "έτρεχε να βγάλει ανακοίνωση ότι την αναβάλει, μόλις κυκλοφόρησε η είδηση ότι στην εκδήλωση θα παραβρεθούν και θα .... χαιρετίσουν κάτι παλληκάρια από το ΠΑΜΕ!"

    "Τελικά η εκδήλωση δεν θα πραγματοποιηθεί στον ΜΙΚΡΟ ΚΟΡΑΗ, αφού το μαγαζί έχει μεγάλους υαλοπίνακες στην πρόσοψη"

    Και αυτά μάλλον επιδοκιμαστικά τα αναφέρετε.

    Δεν είναι ίσως τυχαίο ότι ο ανώνυμος από πάνω μου, πήρε ήδη γραμμή!

    Θα με κάνετε να ψηφίσω Αναστασόπουλο κι ας μην τον ξέρω τον άνθρωπο. Ή μάλλον καλύτερα να μην ψηφίσω τον συνδυασμό σας.

    Και κάτι τελευταίο, για εμάς που δεν είμαστε μαγαζάτορες/έμποροι, αλλά διαθέτουμε ψήφο, είναι τόσο δύσκολο να γράψετε δυο λόγια για το τι ακριβώς είναι η "δημοτική περαίωση"; Αλλιώς στο βρόντο κάνετε πολιτικό αγώνα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 1. Τι εννοεϊτε και τι ρωτάτε δεν καταλάβαμε με το "επιδοκιμαστικά".

    2. Ποιος πήρε την γραμμή; Ποιος έδωσε γραμμή;

    3. Ποιος είναι ο Αναστασόπουλος;;

    4. Δημοτική περαίωση είναι η περαίωση φορολογικών υποθέσεων ελ. επαγγελματιών που κάποιοι χρησιμοποιούν για τον προεκλογικό αγώνα των δημοτικών εκλογών (ΑΣΧΕΤΟ!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να ξεκινήσω ευχαριστώντας σας για την περί περαιώσεως εξήγηση.

    Δεν ρωτάω κάτι. Δεν αποκλείεται να σας παρεξήγησα οπότε εξηγούμαι: Διαβάζοντας κατάλαβα πως κυκλοφόρησε μια φήμη ότι κάποιοι, αδιάφορο αν είναι του ΠΑΜΕ ή της Χρυσής Αυγής, απείλησαν ότι θα μπουκάρουν σε μια εκδήλωση, η οποία εξαιτίας των απειλών/φημών αναβλήθηκε. Αδιάφορο επίσης (αδιάφορο σε μένα τουλάχιστον) αν πρόκειται για εκδήλωση πολιτικών τυχοδιωκτών ή όχι. Αν κατάλαβα καλά, η φήμη κυκλοφόρησε αφού η Λουλάρα (;) τα πήρε... Πιο κάτω συμπληρώνετε ότι η εκδήλωση αναβλήθηκε διότι ο μικρός Κοραής έχει μεγάλους υαλοπίνακες. Ο επιχειρηματίας φοβήθηκε το ενδεχόμενο αυτοί οι κάποιοι να κάνουν το μαγαζί του λαμπόγιαλο. Κατάλαβα λοιπόν ότι με πρόσχημα την (εύλογη ή όχι) αγανάκτηση του "λαού" απειλήθηκε η περιουσία ενός συμπολίτη μας.

    Εν πάση περιπτώσει οι φήμες είναι φήμες. Και καλά κάνετε και τις παραθέτετε, εφ όσον κυκλοφορούν και επηρεάζουν κόσμο. Ωστόσο εντυπωσιάστηκα που δεν τις σχολιάσατε. Μου φάνηκε ότι αυτό συνιστά έμμεση επιδοκιμασία, εκ μέρους σας, της χρήσης απειλών βίας ή και βίας στον πολιτικό αγώνα.

    Τελειώνοντας το κείμενό σας, έρχεται καπάκι το σχόλιο του κυρίου (ή της κυρίας) από κάτω: "Να μη μείνει περίπτερο στην πλατεία το βράδυ. Σπάσιμο σε όλα." Σκέφτηκα, να άλλος ένας που αντιμετωπίζει την πολιτική βία ελαφρά τη καρδία. Είναι λοιπόν να μην σχολιάσω, βασισμένος σε όσα κατάλαβα, ότι πήρε γραμμή από εσάς;

    Το τελευταίο ήταν βέβαια σχήμα καθ υπερβολήν, διότι η στάση του μπλογκ σας είναι, στο βαθμό που μπορώ να κρίνω, αντικειμενική και μάλλον καλοπροαίρετη απέναντι σε όλους τους συνδυασμούς. Αυτήν την αντικειμενικότητα, την καλή διάθεση, την εκτιμώ όλως ιδιαιτέρως και γι αυτό σοκάρομαι (λίγο, αλλά σοκάρομαι) όταν διαβάζω εδώ κείμενα που μοιάζει να αποδέχονται τη βία, έστω με τη μορφή φημών, εις βάρος των άλλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εκ παραδρομής έκανα τον Ανδρεόπουλο Αναστασόπουλο. Ελπίζω να με συγχωρήσει :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. η μανα του ανδρεοπουλου εχει κανει το γραφειο της στην εφορια εκλογικο κεντρο του γιου της,οποτε τα σχολια περιττα.δεν ξερω τα αλλα παιδια της πως τα εχει βολεψει.κατι ακουγεται πως ο αλλος της γιος εκλεχθηκε εντελως ξαφνικα στο διοικητικο συμβουλιο του κατ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕ kukuzelis (γουστάρουμε)!
    Το πνέυμα μας είναι ειδησιογραφικό αλλά και χιουμοριστικό. Προφανώς δεν καλέσαμε κανέναν να προβεί σε βανδαλισμούς ή αν έτσι φάνηκε απολογούμαστε. ΛΙΓΟ ΠΛΑΚΙΤΣΑ ΚΑΝΑΜΕ, μην μας κόψετε το δικαίωμα αυτό ψάχνοντας να κάνετε τραβηγμένες ερμηνείες. Εμείς άμα θέλουμε να πούμε κάτι ΤΟ ΛΕΜΕ, δεν μασάμε τα λόγια μας. Και βέβαια δεν θα καλούσαμεποτέ να σπάσουν μαγαζιά. Μικρομεσαίοι αυτοαπασχολούμενοι είμαστε και ξέρουμε τα βάσανα. Ευχαριστούμε για την συμμετοχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή