Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ - Δημόσιος Διάλογος υποψηφίων Δημάρχων Χαλανδρίου‏


ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

ΝΙΚΟΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ

Δελτίο Τύπου
Χαλάνδρι 08, Οκτωβρίου 2010

Ο ανεξάρτητος συνδυασμός «ΧΑΛΑΝΔΡΙ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» είναι μια δημοτική πρωτοβουλία που διέπεται από τις αρχές της συμμετοχής, της συλλογικότητας, της ελευθερίας της έκφρασης, των δημοκρατικών πρακτικών και του διαλόγου.

Μέσα σε αυτά τα πλαίσια, είναι διαρκείς η θέση μας για τη διεξαγωγή δημοσίων συζητήσεων ως βάση επίλυσης των προβλημάτων. Η πρόσφατη ανακίνηση του θέματος από τον υποψήφιο Δημάρχου Χαλανδρίου και επικεφαλής του Συνδυασμού ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ Σίμο Ρούσσο, μας βρίσκει επί της αρχής σύμφωνους.

Όμως για είναι επιτυχής και ουσιαστικός ο δημόσιος διάλογος, θα πρέπει να συμμετάσχουν όλοι οι υποψήφιοι δήμαρχοι και να ακουστούν οι θέσεις και τα προγράμματα όλων των δημοτικών συνδυασμών. Ιδιαίτερα μάλιστα, η δημοτική παράταξη που προέρχεται από την σημερινή διοίκηση του Δήμου, η όποια καλείται δημόσια να τοποθετηθεί για τις παραλήψεις της, τις αβλεψίες της, την ατολμία της και τα λάθη της. Μόνο έτσι αποκτά νόημα και θα έχει αποτέλεσμα η όποια δημόσια συζήτηση.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Νίκος Πανταζής, διαχρονικά και έμπρακτα έχει αποδείξει, ότι με αίσθημα ευθύνης προσεγγίζει τις προτάσεις που αφορούν τα προβλήματα των κάτοικων του Χαλανδρίου.

Υπεύθυνος Γραφείου Τύπου

Νικόλαος Σιαπέρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου