Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

"ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ"

«Οι συντηρητικοί είδαν την κρίση σαν χρυσή ευκαιρία να εξασθενήσουν το κοινωνικό κράτος, να μειώσουν τα εργατικά δικαιώματα που κατακτήθηκαν μετά από σκληρούς αγώνες. Ευθύνη μας είναι να τα διαφυλάξουμε με κάθε κόστος. Πρέπει να βοηθήσουμε τα εκατομμύρια των άνεργων νέων Ευρωπαίων να βρουν δουλειά, να βοηθήσουμε τα εκατομμύρια των Ευρωπαίων που ζουν στη φτώχεια», υπογράμμισε δε ότι «το να διασώζουμε τις τράπεζες εις βάρος των φτωχότερων πολιτών δεν είναι μόνον οικονομικά μη βιώσιμο, είναι κοινωνικά και ηθικά απαράδεκτο. Λένε ήρθε η ώρα της λιτότητας αλλά τι εννοούν; Τις συντάξεις, το κράτος πρόνοιας, τα επιδόματα ανεργίας, την εκπαίδευση. Αν τα κόψουμε θα προκύψει μεγαλύτερη ανισότητα»!



To απόσπασμα αυτό ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ, ΤΗΣ ΠΑΠΑΡΗΓΑ ή ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΝΟΣ  ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕΝΗΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΙΡΛΑΝΔΙΑ - και δυστυχώς συντόμως και σε άλλες χώρες της Ευρωπαίκής Περιφέρειας - σωτηρίου πολιτικής!

ΕΙΝΑΙ - ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ - ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΓΑΠ  στη σύνοδο των Ευρωπαίων σοσιαλιστών που έγινε στη Βαρσοβία στις 2 Δεκεμβρίου.

ΔΕΝ ΝΙΩΘΩ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ!

1 σχόλιο:

  1. ο γιατρος σας05 Δεκεμβρίου, 2010

    Περιμενετε λιγο ακομα και θα τριβετε τα ματια σας! Αυτος θα βγει στο βουνο! Αλλωστε ακομα και στο ησυχαστηριο του ΠΑΣΟΚ αρχισαν τα οργανα...μαλλον λογω στερητικου συνδρομου (απο τις καρεκλες) που βιωνουν ορισμενοι και αρχισε η αριστεροσυνη...Αρχιζουν λοιπον οι απειλες (αν φυγει κανενας γραψτε μου)! Ο ΓΑΠ ξερει οτι αυτα περναγαν του Ανδρεα (το να κανει ο ιδιος και το κομμα αντιπολιτευση στην κυβερνηση του). Πρεπει να μαθει οτι αν το εφαρμοσει και αυτος θα μοιαζει με κωμωδια ή με ασθενη με συνδρομο Münchausen

    ΑπάντησηΔιαγραφή